Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από wastegate";p="
JIMS192 πρωτη κακη γλωσσα ειμαι εγω που το ειπα αρα με μενα θα λογαριαστεις πρωτα αλλα δεν εχω τοσα πολλα αλογα ουτε καν τα μισα απο αυτα που εχεις(75 μαζι με τα ψοφια )!!Παντως παιδια χωρις πλακα τωρα αν ερθετε στα ΤΕΙ και δειτε τι γινετε θα κλαψετε και σεις απο τα γελια.Ενταξει δεν λεω δεν ειναι ολοι χαλια αλλα οι περισσοτεροι ειναι για κλαματα(με πηγαν βολτα συμμαθητες απο θεσ/νικη και μου ενισχυσαν την αποψη μου).
|
Τι να πώ..Δίκιο θα χεις.Πάντως σίγουρα περι στρίβειν οι θεσσαλονικείς δεν πολυ εκπαιδεύονται εκτος αν αναιβοκατεβαίνουν Χορτιάτη..Εσυ 2 φορές το χρόνο να ανεβοκαταίβεις Κατάρα σίγουρα θα έχεις μεγαλύτερη εμπειρία απο τους 18 χρονους συμμαθητές σου.Οι περισσότερες ικανότητες αναπτύσσονται μεσα απο την εμπειρία.
Και εγώ στην ηλικία σου δεν ήξερα να στρίβω..Έχοντας πλέον κάτι περισσότερα απο 150.000χλμ(στην 5ετή μου νόμιμη θητεία στο τιμόνι) με πάνω απο 20 question αυτοκίνητα(μόλις τα 2 δικά μου)έμαθα πολλά.Kαι πάλι εχει σημασία τι χλμ κάνεις.Γιατί σε χλμ εθνικής δεν μαθαίνεις να στρίβεις.Αν δεν παίξεις σε κανα έρημο φιδίσιο επαρχιακό,δύσκολο να μάθεις..Εχεις ακουστά για τον Χολομώντα στην χαλκιδική..Ατελείωτες φουρκέτες,στενές κλειστές στροφές και ο γκρεμός να καραδοκεί..Για αυτό οι περιοικοι που εκπαιδέυτηκαν εκεί κατι περισσότερο ξέρουν.Βέβαια οι άνθρωποι(ως επι το πλείστον..)κινούνται άκρως επικίνδυνα εντός πόλεως...(καθε νομός με τις οδηγικές του ιδιαιτερότητες)(Μάλλον ξέφυγα πάλι απο το θέμα!!!)Πάντως για καλό και για κακο αν σε καμμία Τσιμισκή πάρει το μάτι σου κανα ΧΚΑ-...,ΧΚΒ-...,ΧΚΗ-....,watch out κινδυνέυεις..Αν πάλι πετύχεις καμμία τετοια
πινακίδα σε κανα επαρχιακό come closer,he will show u the way
Καλα μιλάμε πολύ κούραση είμαι pc