Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA E 12

TOYOTA COROLLA E 12 2002>

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Re: Ποσα Μουτρα Πεταει?
Παλιά 15-04-05, 06:41
sebastian17 Offline:
Νεότατος

Περιοχή: θεσσαλονικη
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
sebastian17 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Χαιρετω την παρεα!πλεον ηρθε ο καιρος να αντικαταστησω το παλιο μου μωρο (corolla 98 1.3 sedan) με κατι νεο... η αρχικη μου επιλογη c2 vts δεν ευδοκιμησε για προσωπικους λογους.Ο ασωτος επιστρεφει στην μαμα τογιοτα για να ερευνησει την ε12 1.6 και εδω ρε παιδια μου τα χαλατε shoothim yell .... Βαρκα στο γυαλο ????? δε στριβει??? :x απογοητευση... οι επιλογες μου ειναι πλεον 3, civic 1.6 sport,corolla 1.6 kai neo ford focus 1.6 ti-vct.αν δε διαβαζα τα παραπονα σας ουτε θα το συζητουσα,θα πηγαινα κ παλι στην τογιοτα,αλλα επειδη δεν τρελαινομαι με τις ευθειες και λατρευω τους φιδισιους δρομους τα εχασα κ παλι...
θα σας παρακαλουσα με το χερι στην καρδια κ σκεπτομενοι κυριως την οδηγικη ευχαριστηση να μου πειτε την αποψη σας... φιλικα :x
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 15-04-05, 10:32
Το avatar του χρήστη DjBac
DjBac Offline:
Administrator

Μοντέλο: BMW Z4
Περιοχή: Βούλα
Δύναμη Σεβασμού: 498
DjBac είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Το αμάξι για τα άλογα του κατά τη γνώμη μου "πλέει" όπως όλα τα αυτοκίνητα με τη μαμά ανάρτηση που είναι φτιαγμένη κυρίως για άνεση!! ΟΜΩΣ στρίβει, αν και σε φοβίζει λίγο!! Αν το μάθεις στρίβει αρκετά καλά και με μία αναρτησούλα αλλάζει εντελώς!

Z4 3.0i SMG
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 15-04-05, 11:29
Το avatar του χρήστη corollapatra
corollapatra Offline:
Administrator

Μοντέλο: T Sport 5d facelift
Περιοχή: Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 884
corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα
Φίλε sebastian17. Δεν ξέρω πολλά από αυτοκίνητα ούτε είμαι ο super ειδικός για να μιλήσει για τη συμπεριφορά του κάθε μοντέλου. Αυτό που ξέρω όμως είναι ότι το κάθε αμάξι δίνει έμφαση σε κάποιο συγκεκριμένο τομέα. Άλλα στην τεχνολογία, στην αξιοπιστία, στην συμπεριφορά στην οδήγηση, στο desing. Κανένα δεν προσφέρει τα πάντα. Από εκεί και πέρα τα πάντα εξαρτώνται από τις επιθυμίες του υποψήφιου αγοραστή. Δεν νομίζω ότι κάποιος corollakias αγόρασε corolla για να μπαίνει με χίλια στις στροφές! Η corolla είναι ένα καθαρό ιαπωνικό αυτοκίνητο χωρίς ζημιές, χωρίς συχνές επισκέψεις στο συνεργείο (αυτό θα το ξέρεις και ό ίδιος) και με αξιόλογες προσπάθειες (άκρως επιτυχημένες κατά την άποψή μου) να προσεγγίσει τα ευρωπαϊκά αυτοκίνητα στον τομέα της ποιότητας κατασκευής.

Η νέα γενια corolla είναι έτη φωτός καλύτερη από την προηγούμενη με ειδικότητα στην αξιοπιστία και στην καλή ποιότητα. Δεν είναι όμως το αμάξι που θα σε συγκινήσει στο δρόμο γιατί πολύ απλά δεν είναι αυτός ο σκοπός του. Αν πραγματικά σε ενδιαφέρει η απόλαυση της οδήγησης, αυτό που την προσφέρει απλόχερα είναι το focus.

Όμως θα πρέπει να ξέρεις ότι κάθε νέο μοντέλο είναι πιθανόν να βγάλει τις "παιδικές του ασθένειες" στους πρώτους κατόχους του. Οι όποιες ατέλειες θα φανούν στα πρώτα μοντέλα και θα τις διορθώσουν στα επόμενα. Εγώ προσωπικά δεν θα αγόραζα αυτοκίνητο που είναι πρώτη σειρά. Αυτός είναι και ένας από τους λόγους που επέλεξα corolla αφού έχει ήδη κάποια χρόνια στην αγορά και έκανε και facelift.

Φίλε, ξαναλέω για να μην παρεξηγηθώ από κανέναν: Εκφράζω προσωπική και μόνο άποψη. Δεν σημαίνει ότι είμαι και σωστός...
Παλιά 15-04-05, 16:10
kyro Offline:
banned

Μοντέλο: ZZE 111 (G6)
Περιοχή: Γαλάτσι
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
kyro είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Όταν αγοράζεις αυτοκίνητο παντρεύεσαι και την αντιπροσωπία του. Πρόσεξέ το κι αυτό. Ειδικά όταν έχεις πολλά χρόνια εγγύηση.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 16-04-05, 16:51
Το avatar του χρήστη conan22b
conan22b Offline:
Μικρό Μέλος

Μοντέλο: Corolla E12 1.4 2003
Περιοχή: Αθήνα-Κόρινθος
Δύναμη Σεβασμού: 262
conan22b είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Θα συμφωνήσω με τον DjBac. Έχω την E12 1.4 και είναι εντελώς μαμά. Το αμάξι είναι σχετικά απροβλημάτιστο. Στις έντονες στροφές λόγω κλίσεων σε φοβίζει αλλά στρίβει μια χαρά. Αυτό που προσωπικά δεν μου αρέσει είναι η συμπεριφορά του πίσω μέρους σε έντονα φρεναρίσματα κάτι που έχω διαπιστώσει στα περισσότερα TOYOTA που έχω οδηγήσει.

Αυτό που προσωπικά θα σου πρότεινα είναι το νέο Focus 1.6 (ότι και να του έκανα δεν με προβλημάτισε) που στην απλή έκδοση έρχεται λίγο πιο ακριβό από το Corolla 1.4 αν και εσύ ενδιαφέρεσαι για το Corolla 1.6 άρα δεν υπάρχει χρηματικό πρόβλημα. Εκεί αποφασίζεις εσύ αν θες εξοπλισμό ή στήσιμο. Αυτό που δεν μου αρέσει στο Focus είναι η ποιότητα των υλικών που αν και ακούγεται περίεργο το Corolla πιστεύω ότι είναι το πιο ή έστω από τα πιο ποιοτικά στην κατηγορία του.
Παλιά 16-04-05, 19:14
liquidCTS Offline:

liquidCTS είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Astakos";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Gorillas";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
...Το αμάξι δεν έχει καμία σχέση με rallie. Μάλλον με ιστιοπλοικό!!!!
Συμφωνώ!

Stock E12 = Βάρκα γυαλό!!

Τουλάχιστον αυτή είναι η εμπειρία μου από το δικό μου!
Stock E12 = Βάρκα γυαλό!! = Rav 4 (Ο Nyo ξέρει) :P:P
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 16-04-05, 21:30
Το avatar του χρήστη DjBac
DjBac Offline:
Administrator

Μοντέλο: BMW Z4
Περιοχή: Βούλα
Δύναμη Σεβασμού: 498
DjBac είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Δημήτρη υπάρχουν και χειρότερα!! Π.χ. το τελευταίο Polo...
Και δεν είναι το μόνο!!
Μην ξεχνάς αγοράζεις ένα αυτοκίνητο μεσαίας κατηγορίας με στόχο όλες τις ηλικίες και την άνεση (ανεξάρτητα από το TS, που θα έπρεπε έστω να είχα μια 2η έκδοση αν ήθελε κάποιος πιο sport για να έχεις και την εγγύηση κτλ)..
Επομένως το ότι γέρνει, ναι, σε φοβίζει αλλά το αυτοκίνητο στρίβει πολύ καλά για τα άλογά του.. Βέβαια όταν το στήσεις αρκετά τότε είναι που λες ότι του λείπουν τα άλογα, τουλάχιστον για το 1.4 που ξέρω!!

Z4 3.0i SMG
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 16-04-05, 22:47
Το avatar του χρήστη Δημήτρης
Δημήτρης Offline:
Μέλος

Περιοχή: Κερατσίνι
Δύναμη Σεβασμού: 252
Δημήτρης είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

NICE FLIGHT !
Παλιά 16-04-05, 23:10
speedc Offline:
Μέλος

Περιοχή: Πετρούπολη
Δύναμη Σεβασμού: 259
speedc είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Λοιπόν εγώ έχω το ΕΕ111 G6 μοντ.'99 και ο πατέρας μου την Ε12 1.6 sedan .Αν συγκρίνω τα δύο αυτο μαμά το δικό μου έστριβε καλύτερα , κυρίως επειδη το καινούργιο κορόλα είναι πολύ ψηλό και ειδικά στην εθνική είχες πρόβλημα μετά τα 130-140χαω με τον ανεμο ενώ στο δικό μου αντοίστιχα στα 150-160χαω. Οταν εγώ εβαλα τα κονι τα κόκκινα και ο πατέρας μου ελατήρια ΤΤΕ πάλι εγώ εστριβα καλύτερα αφού με τα ελατήρια ηρθε στο ίδιο ύψος με εμένα αλλα εγώ είχα καλύτερα αμορτισερ. Τέλος εγώ έβαλα λίγο σκληρότερα ελατήρια ,όχι χαμηλώματος (KILLEN) και ο πατέρας μου τα αμορτισέρ της καινούργιας TS , πλέον κρατάει καλύτερα απο το δικό μου και το μόνο του πρόβλημα είναι το ψηλό προφίλ στο λάστιχο αλλά εχει χάσει πολύ σε ανεση .
Παλιά 17-04-05, 13:48
Το avatar του χρήστη ranger
ranger Offline:
Administrator

Μοντέλο: E-12 Tsport facelift
Περιοχή: 'Ιλιον
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 659
ranger θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος ranger θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος

Έχω το 1.6 και εχω παρατηρισει οτι πλέει αρκετα. Το δικαιολογω επειδή η TOYOTA κατασκεύασε ενα καθημερινό αυτοκίνητό και οχι ενα GTi... 8)
Είναι εξοπλισμένο με ενα απο τα καλύτερα moter στην κατηγορια και αν το "στίσεις" θα σου δώσει το κάτι παραπάνο.
Για τους Ελληνικούς Euroκατσικόδρομους δεν ξέρω πία αναρτηση ταιριάζει, πιστεύω όμως πως ο συνδιασμός ανάρτησης, μπάρας θόλων και χαμηλότερου προφιλ ελαστικού θα αναδείξουν το πολύ καλό πλαίσιο του αυτοκινήτου. loud
Για αναρτήσεις εχω ακούσει για κάτι μαύρα Kayaba, ενω μια τέλεια, αλλά και ακριβή λύση είναι τα VAR II της KW (1500 :x )...
Μια απορία που έχω και χρειάζομαι βοήθεια είναι αν γίνεται να τοποθετήσω την ανάρτηση που φοράει η T-SPORT έκδοση, αν ξέρει κάποιος ας μου πεί...

Χαιρετίζω όλο το club!!! keep up the good work dudes 8)
Ranger

Κάντε τους δρόμους πιο ασφαλείς, είναι ευθύνη όλων μας...
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA E 12

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
ΠΟΣΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ!! PANOS SPEED TOYOTA COROLLA 111(G6) 178 24-09-14 18:52
πεταει λάδι apollodoros Θελω βοηθεια 7 22-12-13 14:00
Ποσα λεφτα για βενζινη το μηνα? DJKEY ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 75 06-08-10 14:27
ποσα κιλα ειναι το 101 malliaros TOYOTA COROLLA E*101 9 03-05-09 22:28
ποσα carina και ποσα avensis εχουμε μελη? MARMEL CARINA - AVENSIS - CELICA - RAV4 88 15-01-08 18:14

Page generated in 0,16892910 seconds (81,94% PHP - 18,06% MySQL) with 42 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 17:59.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com