Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από JIMS192";p="
Παλιότερα σε άλλα αυτοκίνητα ειχα continental και contieco contact και premium contact και sport contact 2.Mετα απο διάφορες δοκιμές πιστεύω πως τα sport contact 2 είναι τα κορυφαια.Κρυα κρατάνε,ζεστά κρατάνε,καινούργια κρατάνε,παλιά κρατάνε απλά έχουν πολύ μαλακό προφίλ και βυζώνουν σχετικά ευκολά.
|
Να πω και εγώ τι έχω καταλάβει από Sport Contact 2 όπου τα φοράω για 40.000 χιλιόμετρα ήδη. Το λάστιχο είναι απλά τέλειο σε καλό οδόστρωμα! Από εκεί και πέρα το βρίσκω πολύ μέτριο... Νομίζω ότι δεν αγαπάει την ελληνική άσφαλτο... σε καμία περίπτωση δηλαδή. Ακόμα και με 20.000 χλμ. είχε χάσει τα καλά του χαρακτηριστικά... Τώρα πια με 40.000 χλμ. σε άσφαλτο από μέτρια και κάτω είναι πολύ κακό! Σε βρεγμένο δε, φοβάμαι το παραμικρό... γιατί γλυστράει πάρα πολύ εύκολα.
Σήμερα δε με την βροχούλα έγραφα με όλες τις ταχύτητες και ήταν λες και πατούσα σε πάγο!!!
Το προτείνω μόνο για καλούς δρόμους (βλέπε Αττική Οδό - εδώ κάνω ότι θέλω χωρίς το παραμικρό πρόβλημα, με μεγάλες ταχύτητες σε όλες τις στροφές, όπου το αυτοκίνητο δεν κουνάει ακόμα και με τα 40.000 χλμ. στην πλάτη του) και πουθενά αλλού.
Αν δεν ήταν άνοιξη προς καλοκαίρι θα είχα πάει ήδη για τα Toyo...