Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΚΑΘΕ ΜΕΛΟΣ ΜΑΣ |
|
|
|
Re: To Αvensaki μου |
|
15-02-05, 20:45
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
ΓΙΑΝΝΕΝΑ αλλα εμεις οι βλαχ... οπ'λαχ!!!
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Re: To Αvensaki μου
Μπα μονο ΜαστροΜητσος θα βρεις σπανια πειραζουν αβενσις και αλλα σενταν
|
16-02-05, 00:06
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
καρδίτσα
Ευχαρίστησε: 0
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Χρηστος";p="
δυστυχως για τα δικα μας τα πλοια δεν εχει και πολλα για body kit και εγω οταν ηταν να τα βαλω εψαξα πολυ και κατεληξα στου μπαρμπα-κιτσου,οσο για την δεσμη κανενα προβλημα και κτεο εχω περασει!
|
Πλοια !!!!Το Avensis και η Carina. Οχι φιλε χρηστο. Τα δικα μας ειναι τα τελευταια των Μοικανων.Ειναι πολυ sport.Πλοια ειναι το καινουργιο Avensis(αλλα ειναι κορυφη) το Mondeo, το C5, το Primera, το 407,το Vectra (μιλαω για τις τελευταιες εκδοσεις)κ.α Τιποτα πιο ομορφο απο ενα καλο sedan.Να σου δειξω photo απο φτιαγμενα Carina & Avensis να παθεις. www.orciari.it.Oμως εγω βρηκα και επωνυμα και γαματα Mattig(germany)μονο που ειναι για Carina.Eιναι λιγο πιο μικρα και πιο διακριτικα απο τα δικα σου χρηστο.Ελπιζω να κανουν
|
16-02-05, 01:21
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΒΟΛΟΣ
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από toyota mania";p="
Παράθεση:
δυστυχως για τα δικα μας τα πλοια δεν εχει και πολλα για body kit και εγω οταν ηταν να τα βαλω εψαξα πολυ και κατεληξα στου μπαρμπα-κιτσου,οσο για την δεσμη κανενα προβλημα και κτεο εχω περασει!
|
Πλοια !!!!Το Avensis και η Carina. Οχι φιλε χρηστο. Τα δικα μας ειναι τα τελευταια των Μοικανων.Ειναι πολυ sport.Πλοια ειναι το καινουργιο Avensis(αλλα ειναι κορυφη) το Mondeo, το C5, το Primera, το 407,το Vectra (μιλαω για τις τελευταιες εκδοσεις)κ.α Τιποτα πιο ομορφο απο ενα καλο sedan.Να σου δειξω photo απο φτιαγμενα Carina & Avensis να παθεις. www.orciari.it.Oμως εγω βρηκα και επωνυμα και γαματα Mattig(germany)μονο που ειναι για Carina.Eιναι λιγο πιο μικρα και πιο διακριτικα απο τα δικα σου χρηστο.Ελπιζω να κανουν
|
ενταξει πλοια με χιουμοριστικη διαθεση,μην ξεχνας ομως οτι ολοι η ταριφες τετοια εχουν αφου μια φορα που ειχα παει πατρα ξερεις τα ταριφοcar ειναι μπορντω,μου σηκωνανε ολοι το χερι να σταματησω οσο αφορα τα φρυδακια κατεβασε καμια φωτο!!!
|
16-02-05, 01:47
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
καρδίτσα
|
|
Παράθεση:
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από toyota mania";p="
Παράθεση:
|
|
ενταξει πλοια με χιουμοριστικη διαθεση,μην ξεχνας ομως οτι ολοι η ταριφες τετοια εχουν αφου μια φορα που ειχα παει πατρα ξερεις τα ταριφοcar ειναι μπορντω,μου σηκωνανε ολοι το χερι να σταματησω οσο αφορα τα φρυδακια κατεβασε καμια φωτο!!!
|
Εμενα ειναι ασημι και στην Καρδιτσα τα ταριφοcar ειναι ασημι, αλλα κανενα προβλημα γιατι το δικο μου ξεχωριζει Τα περισσοτερα carina &avensis ειναι χρεπια και παρατημενα.Οσο για τη photo μολις τη σκαναρω, γιατι ειναι σε περιοδικο θα τη στειλω.
16-02-05, 02:34
|
|
|
Περιοχή:
Αλιμος
|
|
Παντως εμεις επειδη εχουμε και Avensis(καινουριο 1800) μπορω να πω οτι το carina μας μου φαινετε πιο σπορ!!!! Το avensis δηλαδη δεν ειναι για κοφτες και τετοια...δεν εχει καλο θορυβο..ενω το carina μουγκριζει!!!!
|
|
|
16-02-05, 14:17
|
|
|
|
|
Ταξι, ταξι.......
Ελευθερος?
(αστειο!)
|
|
|
16-02-05, 14:21
|
|
|
|
|
Παράθεση:
οσο αφορα τα φρυδακια κατεβασε καμια φωτο!!!
|
Ρε παιδια μηπως γνωριζετε πως μεταφραζονται τα φρυδακια στα αγγλικα, μηπως βρουμε τπτ απο το ιντερνετ? (μην ακουσω καμμια βλακεια... :P )
Παντως εχει ενας φιλος μου μια carina, κουκλι! Χαμηλωμενη με 16αρες, φρεναρες μπρος πισω και μοτερακι ........180... 8)
Καλα παει το ατιμο....
|
16-02-05, 16:56
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
καρδίτσα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Japanese-Teo";p="
Παντως εμεις επειδη εχουμε και Avensis(καινουριο 1800) μπορω να πω οτι το carina μας μου φαινετε πιο σπορ!!!! Το avensis δηλαδη δεν ειναι για κοφτες και τετοια...δεν εχει καλο θορυβο..ενω το carina μουγκριζει!!!!
|
Μιλας για το vvti, οντως ετσι ειναι.Εμενα ομως φοραει μοτερ απο carina 4A-FE που ειναι πιο ελευθερος και αν ελευθερωσεις εισαγωγη και εξαγωγη κανει γαμω τους τους ηχους loud.Οι ταριφες, φιλε xenos με κοιταζουν με ενα ματι,γιατι το δικο ειναι πιο ωραιω. Τα φρυδακια λεγονται headlight brows.Τελικα σημερα παρηγγειλα φρυδακια, απο mattig για carina, εαν δεν κανουν θα τα δωσω μεσου του club.
16-02-05, 22:47
|
|
|
Περιοχή:
Αλιμος
|
|
Ναι toyota mania για το vvti μιλαω...και το carina μας το 4AFE εχει επανω και κανω ωραια θορυβο παρολο που δεν εχει εξατμιση!! Φιλε Xenos τον φιλο σου τον εχω γνωρισει που εχει το carina...ειναι πραγματικα γρηγορη και δεν της φαινεται(carina)!!!! Μονο οι ζαντες το κανουν διαφορετικο..μια φορα μαλιστα εξω απο το συνεργειο που την εφτιαξε και περναγα με το carina μου λεω''Που θα παει μια μερα θα γινει και η δικια μου ετσι"!!!
|
|
|
16-02-05, 23:58
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
καρδίτσα
|
|
Πρεπει να σου πω φιλε japanese-teo, οτι οσο πιο καινουργιο ειναι ενα μοντελο αυτοκινητου τοσο πιο κλειστο ειναι.Πρεπει να καλυπτει συνεχως πιο αυστηρες προδιαγραφες θορυβου και ρυπων.Ο vvti του Αvensis Τ22 ειναι πιο θορυβωδεις απο vvti του Τ25. Οπως το ιδιο συμβαινει και αναμεσα στην corolla Ε11 ΚΑΙ Ε12
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,16996098 seconds (82,70% PHP - 17,30% MySQL) with 41 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 14:46. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|