Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από JIMS192";p="
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Slobo";p="
Καλημέρα.
Έχω μια Corolla 1.400 G6 E111 facelift και ήρθε πλέον η ώρα να αλλάξω αναρτήσεις. Ενδιαφέρομαι για τα KYB αερίου λαδιού τα οποία τα βρήκα 300 € (αγορά, τοποθέτηση και ευθυγράμμιση). Είμαι σίγουρος ότι τα έχουν βάλει πάρα πολλοί. Μπορεί να μου πει κάποιος που να τα έχει βάλει πρόσφατα αν η τιμή είναι καλή?
Από μία μικρή έρευνα που έκανα είναι η πιο φτηνή προσφορά που πήρα μέχρι τώρα.
Σας ευχαριστώ
|
Τιμή δεν ξέρω..Τα συγκεκριμένα (πορτοκαλί δεν είναι question αν είναι μάυρα ειναι νομίζω ακόμη σκληρότερα)τα είχα βάλλει σε ένα primera του 95 και δεν είχα μείνει καθόλου ευχαριστημένος γιατι τ ' αμ'αξι χοροπηδούσε πολύ και δεν άλλαξε τραγικά το κράτημα. Γιατί δεν δοκιμάζεις κάποιο φτηνό ρυθμιζόμενο(600-700€)για να μπορείς να βρείς αυτό που θα ταιριάζει περισσότερο στο αυτοκίνητο σου.Γιατί σε περίπτωση που τα βάλλεις και δεν σ'αρέσει ή θα αναγκαστείς να κάνεις υπομονή μέχρι την επόμενη αλλαγή ή θα χρειαστεί να δαπανήσεις άλλα χρήματα για την αντικατάσταση.
Σε κάθε περίπτωση,όχι μόνο για τα συγκεκριμένα αμορτισέρ,πιστέυω πως αξίζουν τα παραπάνω λεφτα οι ρυθμιζόμενες.
|
Από ότι μου είπαν και στο συνεργείο που ρώτησα τα μαύρα είναι.
Μάλιστα έχω ακούει ότι τα πορτοκαλί δεν βγαίνουν πια και έχουν αντικατασταθεί με τα μαύρα(χωρίς βέβαια να είμαι σίγουρος ότι τα παραπάνω ισχύουν).
Πάντως μέχρι τώρα μου τα έχουν προτείνει ως πολύ καλά για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, ούτε πολύ σκληρά και πιο καλό κράτημα.
Στο δικό σου ήταν πολύ σκληρά? Δεν θέλω σε καμία περίπτωση να κάνω το αυτοκίνητο κουδουνίστρα. Άσε που ήδη έχω πρόβλημα με τριγμούς οπότε .....
Αυτό που θέλω να κάνω είναι να έχω καλύτερο κράτημα αλλά και καλύτερο rebound γιατί τώρα με τα μαμά όλες οι ανωμαλίες του δρόμου περνάνε μέσα και οι κλίσεις στις στροφές είναι πολύ μεγάλες.
Τα ρυθμιζόμενα ίσως είναι μια καλή λύση αλλά έχω ακούσει κάτι εξωφρενικά ποσά (1000 ευρω και πάνω)