Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Θελω βοηθεια Ζητηστε βοηθεια και θα χαρουμε να σας βοηθησουμε μονο περι χρησης του forum. |
|
|
05-05-05, 15:16
|
Απλό Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 3
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
Παιδια καλησπερα
η καλυτερη μετατροπη απο 1,4 σε 1,8 ειναι με μηχανικα μερη απο MR2 βγαζει καλυτερη ροπη δοκιμασμενα!
|
05-05-05, 15:34
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Βούλα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Έχει κάποιος να προτείνει όμως έναν μηχανικό που θα το κάνει αυτό!?
Τη μετατροπή την ακούμε πολύ, την κάνουν αρκετοί.. Σε ποιον όμως να πας?
|
05-05-05, 15:36
|
Υπερβολικά Νέος
|
|
Περιοχή:
komotini
|
|
Καλησπερα.Και εγω εχω το 1.4 G6 και το μετανιωσα που δεν πηρα το 1.6.Η διαφορα με το 1.6 φαινεται κυριως στις μεγαλες σχεσεις (5η κ 6η) και οταν ειναι φορτωμενα.
Re: Simferei? |
|
05-05-05, 15:38
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Καπανδρίτι Αττικής
|
|
Re: Simferei?
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από nikos";p="
Παιδια καλησπερα
η καλυτερη μετατροπη απο 1,4 σε 1,8 ειναι με μηχανικα μερη απο MR2 βγαζει καλυτερη ροπη δοκιμασμενα!
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Slobo";p="
]
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από sotiris";p="
Το 1.4 vvt-i φτιάχνετε 147Hp ατμόσφαιρα με μερικά πραγματάκια απο την μηχανή του MR-2 1.8 και το 1.6 vvt-i 160Hp αντίστοιχα με πάρα πολυ καλές ροπές...
|
Έχω δει και εγώ αυτή την μετατροπή αλλά από Celica 1.8 και όχι MR2. Μάλιστα έχω μπει στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο και μπορώ να πω ότι έμεινα με τις καλύτερες εντυπώσεις.
|
Εαν μπορειτε να πειτε και τι αλλαγες γινονται στο μοτερ θα ηταν πολυ χρησιμο
|
05-05-05, 15:45
|
Απλό Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 3
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
Στροφαλος , μπιελες , πιστονια , ελλατηρια και σετ γενικης
Αν ειναι για παραπανω αλογα μπεκ , πολλαπλη και προγραμμα
Αυριο στη συναντηση θα τα πουμε και θα τα δουμε καλυτερα
|
05-05-05, 16:22
|
|
Administrator
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από DjBac";p="
Έχει κάποιος να προτείνει όμως έναν μηχανικό που θα το κάνει αυτό!?
Τη μετατροπή την ακούμε πολύ, την κάνουν αρκετοί.. Σε ποιον όμως να πας?
|
Η μετατροπή που είχα δει είχε γίνει στον Πασπαλιάρη. Το αποτέλεσμα κατά την άποψη μου ήταν πολύ καλό όχι μόνο σε ότι αφορά τα μηχανικά μέρη, υποδύναμη, ροπές, αλλά και σε επίπεδο αναρτήσεων, φρένων κλπ.
Το αυτοκίνητο που είδα είχε ήδη κλείσει γύρω στον 1,5 χρόνο με την μετατροπή και δεν είχε βγάλει κανένα πρόβλημα(όπως μου είπαν τουλάχιστον, όρκο δεν παίρνω). Αλλά θυμάμαι ότι είχε στοιχήσει αρκετά.
|
|
|
|
05-05-05, 16:31
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
αθηνα
Ευχαρίστησε: 5
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
ρε παιδια ηρεμήστε λίγο.ο άνθρωπος θα πάρει καινούργιο αυτοκίνητο.δηλαδή θέλετε να μου πείτε ότι την ώρα που θα του δώσουν το κλειδί και θα βάλει μπροστά να φύγει θα περάσει και από το συνεργείο που έχει βρει να κάνει την μετατροπή?έλεος ρε παιδιά.
χίλιες φορές να τα σκάσει μία κ έξω να πάρει το 1,6 και να τελειώνει από το να κάθετε με το κατσαβίδι στο χέρι.
προσωπική μου γνώμη είναι και δεν περιμένω να είναι αποδεκτή από όλους αλλά παιδιά την σήμερον ημέρα οι καιροί είναι δύσκολοι.όταν ο άνθρωπος το σκέφτεται για την διαφορα στην τιμή μεταξύ 1,4 κ 1,6 που είναι κάτι στάνταρ πως θα πάει στις μετατροπές?
και ωραία βάλαμε το ένα πάνω,βάλαμε και το άλλο και κάτι από εδώ και κάτι από εκεί.βάζουμε μπροστά.κάνουμε δοκιμή και το αυτοκίνητο δεν πάει καλά.
ο μάστορας θα πεί (εννοείται ότι την έχει ξανακάνει την όλη ιστορία άρα σου έχει πει ότι χρειάζονται μόνο αυτά) ξέρεις αυτό μάλλον δεν δουλεύει σωστά και να το κοιτάξουμε κλπ κλπ.δεν έχει τυχει σε κανέναν σας???εκεί τελικά θα πληρώσεις κάτι στανταρ ή δεν θα ξέρεις τι σου γίνεται?
|
|
Re: Simferei? |
|
05-05-05, 17:49
|
|
Administrator
|
|
|
|
Re: Simferei?
Η αλήθεια είναι ότι ίσως να ξεφύγαμε λίγο από το θέμα του topic.
Σίγουρα είναι προτιμότερο αν μπορείς να πάρεις κάτι καλύτερο από την αρχή να το πάρεις και να μην ψάχνεσαι μετά με μετατροπές. Όλοι έχουμε διαβάσει κατά καιρούς μέσα στο forum πολλά και διάφορα για τις μετατροπές και ιδιαίτερα για τα προβλήματα που μπορεί να παρουσιάσουν. Ειδικότερα στην Ελλάδα όπου δεν πιστεύω ότι υπάρχουν πολλοί αξιόπιστοι μάστορες(από όσα έχω ακούσει και διαβάσει) και το μόνο που κοιτάνε είναι να σου πάρουν τα λεφτά (τα οποία δεν είναι λίγα) και μετά τρέχεις συνέχεια με τα όσα προβλήματα μπορεί να βγουν.
Εγώ προτείνω στο φίλο αν τα καταφέρει να πάρει το 1.6 να το κάνει με κλειστά μάτια. Αν και πάλι δεν τα καταφέρει και το 1.4 είναι αρκετά καλό και φυσικά πολύ καλύτερο από αρκετά μοντέλα του ανταγωνισμού. Και εγώ 1.4 vvti έχω (Ε111 G6 facelift του 2000) και είμαι αρκετά ευχαριστημένος (όχι όμως όσο θα ήθελα).
Από εκεί και πέρα εναλλακτικές λύσεις για βελτιώσεις υπάρχουν, με τα όσα προβλήματα βέβαια μπορεί να επιφέρουν αλλά και με το υψηλό συνήθως κόστος.
|
07-05-05, 17:00
|
|
Νεότατος
|
|
Περιοχή:
ΑΙΓΑΛΕΩ
|
|
Μπορείτε να απευθυνθείτε για την μετατροπή στον Κοντραφούρη Δημήτρη διέυθυνση: Θυμάτων κατοχής 47 κερατσίνι τηλ.: 210-4318256, 210-4007915 φτιάχνει TOYOTA και τίποτα αλλο.Έχει κάνει πολλές τετοιες μετατροπές.
Νίκο το corolla δεν πέρνει πρόγραμμα και τσιπάρισμα, μόνο αμα βάλεις κανα παράλληλο εγκέφαλο.
|
07-05-05, 18:19
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Elefsina
|
|
Παιδια εγω εχω το 1.6 Ε12 μοντ.2005. Οταν λετε οτι παει 160hp ατμοσφαιρικα, ποσο θα κοστισει περιπου, κομπλε? Ειναι εξιοπιστο ή θα τρεχεις στα συνεργεια? Κατι αλλο: Ο κομπρεσορας της ΤΤΕ μπαινει στο δικό μου, ποσο ανεβαζει και ποσο στοιχιζει? Οτι και να κανω παντος χανω την εγγυηση, ετσι δεν ειναι? Ξερει κανεις τι μηχανικη μετατροπη καλυπτει η εγγυηση(φιλτρο, εξατμιση, ...)??????
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,16435003 seconds (82,97% PHP - 17,03% MySQL) with 41 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 12:29. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|