Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Θελω βοηθεια Ζητηστε βοηθεια και θα χαρουμε να σας βοηθησουμε μονο περι χρησης του forum. |
|
|
|
Re: Feedback... |
|
08-04-05, 16:50
|
|
Moderator
|
|
Ευχαρίστησε: 4
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
Re: Feedback...
Παρατήρησε κανείς τίποτα παράξενο όταν προσπαθεί να γράψει κείμενο για post?
Καταρχάς δεν μπορώ να μαρκάρω κάποιο κείμενο με το ποντίκι! Και ο κέρσορας δεν τοποθετείται όπου θέλω και πολλές φορές καθόλου! Πρέπει να πατήσω πρώτα στο θέμα και μετά στο κείμενο, για να πάει ο κέρσορας στην αρχή(και μόνο εκεί).
Επίσης μου εμφανίζεται συνέχεια στον explorer το http://www.wunderground.com/global/stations/16716.html και η μπάρα που δείχνει πόσο θέλει για να κατέβει η σελίδα δεν φαίνεται
|
08-04-05, 23:05
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αθήνα-Κόρινθος
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Το ίδιο μου παρουσιάζει και μένα με τον κέρσορα. Φοβερή ιδέα! Αν θέλετε μπορώ να προτείνω και άλλα πράγματα για να δυσκολέψουμε το forum.
Θα παρακαλούσα τους moderator αν δεν έχουν ξαναστήσει forum και αυτό είναι το 1ο τους να μην κάνουν ότι αλλαγή τους έρθει γιατί το μόνο που καταφέρνουν είναι να μας δυσκολεύουν την ζωή. Με ποια λογική δηλαδή να μην μπορούμε να κάνουμε copy-paste;
09-04-05, 05:03
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Βούλα
|
|
Ίσως παρουσιάζεται κάποια ασυμβατότητα με μερικούς browsers και εκδόσεις αυτών!!! Conan22b πίστεψέ με ο σκοπός μας ΔΕΝ είναι να σας κάνουμε τη ζωή δύσκολη, αλλά καλύτερη.. κρίμα που εκφράζεσε έτσι, με πιο ήπιο τόνο θα μπορούσες απλά να εκφράσεις τη δυσκολία σου όπως έκανε και ο Γιώργος.. Θέλουμε να μας λέτε όποια προβλήματα/δυσκολίες για να τα λύνουμε, αλλά όχι με αυτό το ύφος!!
Γιώργο να είσαι σίγουρος πως το θέμα θα λυθεί άμεσα!!
Ευχαριστούμε πολύ για την παρατήρηση!! :P
|
09-04-05, 16:26
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αθήνα-Κόρινθος
|
|
DjBac σκοπός μου δεν είναι να "την πω" σε κανέναν. Απλά αυτό που θέλω να κάνω, και ίσος να ήμουν λίγο απότομος, είναι να εφιστήσω την προσοχή σε όποιον θέλει να κάνει κάποια αλλαγή στο forum και τους κανόνες του χωρίς να ρωτήσει/συμβουλευτεί και τους υπόλοιπους. Πχ ξαφνική ασυμβατότητα με "μερικούς browser" είναι λίγο δύσκολο να συμβεί ξαφνικά. Παλιότερα ήταν το θέμα με το edit που αφαιρέθηκε εν μια νυχτή. Σίγουρα δεν είναι δυνατόν να γίνεται ερώτηση για κάθε επικείμενη αλλαγή αλλά για βασικά θέματα που αφορούν τους κανόνες πιστεύω πως πρέπει να υπάρξει κάποια συζήτηση πρώτα Το συγκεκριμένο forum το αντιλαμβάνομαι κυρίως ως παρεΐστικο και δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος για τόση ασφάλεια.
|
09-04-05, 20:23
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Κερατσίνι
|
|
Μου εχει τυχει και εμενα αρκετες φορες να μην ανοιγει την συγκεκριμενη σελιδα!
λεω συγκεκριμενη γιατι την ιδια χρονικη στιγμη μου ανοιγει οποιαδιποτε αλλη!
|
11-04-05, 11:12
|
|
Moderator
|
|
Ευχαρίστησε: 4
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από DjBac";p="
Ίσως παρουσιάζεται κάποια ασυμβατότητα με μερικούς browsers και εκδόσεις αυτών!!! Conan22b πίστεψέ με ο σκοπός μας ΔΕΝ είναι να σας κάνουμε τη ζωή δύσκολη, αλλά καλύτερη.. κρίμα που εκφράζεσε έτσι, με πιο ήπιο τόνο θα μπορούσες απλά να εκφράσεις τη δυσκολία σου όπως έκανε και ο Γιώργος.. Θέλουμε να μας λέτε όποια προβλήματα/δυσκολίες για να τα λύνουμε, αλλά όχι με αυτό το ύφος!!
Γιώργο να είσαι σίγουρος πως το θέμα θα λυθεί άμεσα!!
Ευχαριστούμε πολύ για την παρατήρηση!! :P
|
Thanks!!
|
|
|
03-06-05, 19:46
|
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από xenos";p="
Μηπως να μπορουσατε να αυξηθουν λιγο το πληθος των emoticons? (Δεν μπορειτε να φανταστειτε ποσο σπαστικο ειναι να χανεται οτι εχεις γραψει επειδη εχει 1 παραπανω... )
|
8)
|
|
|
04-06-05, 04:48
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Βούλα
|
|
|
|
|
04-06-05, 13:51
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
ΓΙΑΝΝΕΝΑ αλλα εμεις οι βλαχ... οπ'λαχ!!!
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
|
Ε καλα αντωνη μετα μου ελεγες γιατι σε εχω συνδιασει με αυτη την φατσουλα.Να η αποδειξη
|
04-06-05, 15:04
|
|
|
|
|
Παράθεση:
|
1) και back να πατησω χανονται ολα! yell
2) μερικες φορες μπορει να εχει και λιγοτερα απο 10 αλλα παρολα αυτα να μου γραφει την παπαρια του :x
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Παρόμοια Θέματα
|
Θέμα |
Δημιουργός |
Forum |
Απαντήσεις |
Τελευταίο Μήνυμα |
Feedback left and Received |
kp61 |
TOYOTA COROLLA KE30 |
36 |
16-06-06 09:41 |
Page generated in 0,17330503 seconds (82,97% PHP - 17,03% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 12:54. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|