Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Re: Corolla TS 2ο χέρι Τι να προσέξω?
Παλιά 07-10-04, 13:31
gramacar Offline:
Νεότατος

Περιοχή: ΧΑΛΚΙΔΑ
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 260
gramacar είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Όταν λέω αγραντζούνιστο μάλλον υπερβάλλω. Εννοώ ότι έχει μερικά σημαδια και μια γραντζουνιά αλλά είναι άβαφο και οπτικά σε πολύ καλή κατάσταση. Για το νέο μοντέλο πιστεύω ότι τα σχεδόν 27Κ για το τρίθυρο και τα σχεδόν 28Κ για το πεντάπορτο το οποίο και θα έπαιρνα αν έπαιρνα καινουριο είναι υπερβολικά και για αυτό και δε θα πουλήσει. Απαράδεκτο από τη Toyota να ακριβύνει ένα facelift κατά 3000 Ευρώ (μιλάμε πάντα για ίδιο εξοπλισμό). Νομίζω ότι σε καινούριο θα προτιμούσα το Leon 20VT στα 24Κ που είναι πεντάπορτο με μεγαλύτερο χώρο αποσκευών και αντίστοιχα καλές επιδόσεις με το TS. To μόνο μείον ότι αλλάζει μοντέλλο αλλά και η Corolla σε 1-1.5 χρόνο θα αλλάξει από ότι ακούω και διαβάζω σε forum. Για το θέμα της ανάρτησης με προβληματίζει πολύ αν το αυτοκίνητο είναι σκληρό γιατί με ενοχλεί στη μέση, αρα πρέπει να βρω τη χρυσή τομή μεταξύ άνεσης και σφικτής ανάρτησης κάτι το οποίο νομίζω είχε πετύχει η προηγούμενη TS. Όντως τα 20Κ είναι πολλά για μεταχειρισμένο γι΄ αυτο και απευθύνομαι σε σας που είστε πιο ειδικοι από εμένα και η γνώμη σας μετράει. Το δίλημμα είναι σημαντικό. ...???
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 07-10-04, 13:56
Astakos Offline:

Περιοχή: Βούλα
Δύναμη Σεβασμού: 0
Astakos είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από gramacar";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Απαράδεκτο από τη Toyota να ακριβύνει ένα facelift κατά 3000 Ευρώ (μιλάμε πάντα για ίδιο εξοπλισμό).
Ποιός σου είπε ότι ο εξοπλισμός είναι ίδιος? Μόνο τους παραπάνω αερόσακους και τις εικαστικές παρεμβάσεις να βάλεις τα' βγαλες τα λεφτά σου. Και δεν αναφέρομαι σε άλλες πολύ σημαντικές βελτιώσεις του αμαξώματος...

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από gramacar";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Για το θέμα της ανάρτησης με προβληματίζει πολύ αν το αυτοκίνητο είναι σκληρό γιατί με ενοχλεί στη μέση, αρα πρέπει να βρω τη χρυσή τομή μεταξύ άνεσης και σφικτής ανάρτησης κάτι το οποίο νομίζω είχε πετύχει η προηγούμενη TS. Όντως τα 20Κ είναι πολλά για μεταχειρισμένο γι΄ αυτο και απευθύνομαι σε σας που είστε πιο ειδικοι από εμένα και η γνώμη σας μετράει. Το δίλημμα είναι σημαντικό. ...???
Κατά την γνώμη μου η προηγούμενη TS είχε πετύχει την χρυσή τομή μεταξύ άνεσης και εξαιρετικής κίνησης σε off-road διαδρομές αν κρίνεις από το ύψος της!!
Φίλε μου δεν είναι μόνο η άνεση σε ένα αυτοκίνητο που το κάνει επιθυμητό ή μη αλλά και το στήσιμο της ανάρτησης, το πάτωμα και διάφορα άλλα που τα έχουμε αναφέρει σε άλλο topic.
Προφανώς δεν έχεις οδηγήσει το παλιό TS...για να διαπιστώσεις τι χάρχαλο είναι και τι απαίσιο, να μην πω υπερ-φοβίσιμο στρίψιμο έχει!! Και που ν'αναφερθώ στο body roll του...νομίζεις ότι κινείσαι συνέχεια σε κεκλιμένο επίπεδο!!:x

Θεωρώ ότι με το καινούργιο έχεις μια χαρά την άνεση σου και κατά πολύ καλύτερο overall στρίψιμο, καλύτερο σασμάν και εκεί ψηλά μετά τις 6200 δεν έχεις το φόβο των ψαρεμάτων και την ανασήκωση του μπροστινού μέρους, λες και είναι βάρκα και πλανάρει!!!

Γνώμη μου πάντα...αλλά πιστεύω ότι και 20k να δώσεις, σίγουρα θα ψαχτείς μετά για άλλα πράγματα που θα σε φέρουν στο μία η άλλη και χωρίς να είναι εργοστασιακά!!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 07-10-04, 17:13
gramacar Offline:
Νεότατος

Να διευκρινίσω πάλι ότι προσωπικά προτιμώ ένα γρήγορο GT και όχι ένα αυτοκίνητο πολύ σφικτό και κουραστικό στους δρόμους μας που είναι γεμάτοι λακκούβες. Πράγματι δεν έχω οδηγήσει την προηγούμενη TS και δε μπορώ να εκφέρω γνώμη. Αν όμως είναι τόσο κακή ή επικίνδυνη τότε μήπως πρέπει να στραφώ αλλού, μια και 28Κ δε μπορώ να διαθέσω. Όσον αφορά την αύξηση τιμής θα προτιμούσα το αυτοκίνητο με λιγότερους αερόσακους και λιγότερα στοιχεία εντυπωσιασμού και με την ίδια τιμή έστω και ως επιλογή μια και το αυτοκίνητο έτσι και αλλιως έρχεται ως ειδική παραγγελία. Πάντως αν μπορούσα να δώσω 28Κ αυτή τη στιγμή και δε με ενοχλούσε η μέση από την ανάρτηση θα προτιμούσα Type-R αλλιως Alfa-GT. Nα ευχαριστήσω πάντως όλους για τα σαφή και εύστοχα σχόλια τους.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 08-10-04, 12:47
Το avatar του χρήστη TAKAROS
TAKAROS Offline:
Μέλος

Περιοχή: PIRAEUS
Δύναμη Σεβασμού: 267
TAKAROS είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

ΦΙΛΕ GRAMACAR,
ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΣΤΑ 20Κ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΒΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ Η ΤΙΜΗ ΤΟΥ.
( ΣΚΕΦΤΟΜΕΝΟΣ ΟΤΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 21Κ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΔΙΝΑ )
Παλιά 08-10-04, 14:37
gramacar Offline:
Νεότατος

Αντικειμενικά όμως είναι καλή τιμή τα 20Κ? Έχω βρει TS σε εκθέσεις με 18-19Κ μοντέλα από 1 - 4/2002, που σημαίνει ότι αυτοί τα έχουν αγοράσει από 15-16Κ. Άρα μήπως τελικά τα 20Κ είναι υπερβολικά και τη πατήσω?, γιατί μη ξεχνάμε ότι με 20Κ αγοράζεις τα περισσότερα 1.6 και αρκετά 1.8 της κατηγορίας καινούρια. (όχι βέβαια με τις ίδιες επιδόσεις)
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 08-10-04, 18:37
Το avatar του χρήστη wastegate
wastegate Offline:
Moderator

Μοντέλο: ΕΕ101turbo..
Περιοχή: ΓΙΑΝΝΕΝΑ αλλα εμεις οι βλαχ... οπ'λαχ!!!
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 845
wastegate είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Βρες πρωτα τι ζητας απο ενα αυτοκινητο και μετα συγκρινε ποιο ειναι πιο κοντα στις απαιτησεις σου.Καμια σχεση η alfa gt με το type-r και το T-sport.Το ενα καθαρα αμαξι για μεγαλες αποστασεις το αλλο βασιλειας στις στροφες και των επιδοσεων και η κορολα κατι το ενδιαμεσο απο τα αλλα δυο.

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 08-10-04, 18:55
Το avatar του χρήστη tsopanos
tsopanos Offline:
Νεότατος

Μοντέλο: HONDA S2000
Περιοχή: Αθήνα-Iωαννινα
tsopanos είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Συμφωνώ wastegate.Μαλλον ουτε εσυ δεν ξερεις τι θες.Τα αυτοκινητα αυτα μπορει να εχουν παρόμοιο κοστος αλλα απευθυνονται σε διαφορετικο target group.Οσο για το corolla προσπαθει να βρει την χρυση τομη και απο τα δυο με 25.490Ε+400 το χρωμα.πάρτε και τον επισημο τιμοκαταλογο της ΤΟΥΟΤΑ να ειστε σίγουροι([/url]http://www.toyota.gr/pricelist.html).Πάντως για μενα το μονο κακο της TS ειναι οτι δεν βγαινει το ESP.
Παλιά 08-10-04, 20:45
gramacar Offline:
Νεότατος

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από tsopanos";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Μαλλον ουτε εσυ δεν ξερεις τι θες.
Ξέρω ακριβώς τί θέλω. Ένα αυτοκίνητο αρκούντως γρήγορο, αξιόπιστο και με σχετικά ήπια ρύθμιση στις αναρτήσεις γιατι οι σκληρές με προβληματίζουν στη μέση. Όσο για το Type-R και τη GT δε τα συγκρινα με την TS απλά ανέφερα τί θα επιθυμούσα αν μου το επέτρεπε η μέση (Type-R) τί θα έπαιρνα αποκλειστικά λόγω εμφάνισης (GT), και να προσθέσω ότι αν μου το επέτρεπαν και τα οικονομικά τότε GT 3.2 Δυστυχώς όμως λόγω οικονομικών και άλλων περιορισμών πρέπει να συμβιβαστώ με κάτι άλλο και έτσι καταλήγω στην TS που αποτελεί ένα συγκερασμό με αρκετές παραχωρήσεις των παραπάνω.

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από tsopanos";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Οσο για το corolla προσπαθει να βρει την χρυση τομη και απο τα δυο με 25.490Ε+400 το χρωμα.
Πρόσθεσε και 1000 οροφή + 600 το πεντάπορτο το οποίο θα έπαιρνα αν παράγγελνα το καινούριο + 500 περίπου τέλη και πινακίδες και φτάνω αισίως τα 28000 Ευρώ, ποσό το οποίο δε μπορώ να διαθέσω. Να διευκρινίσω ότι το κόστος της οροφής τοπ προσθέτω γιατί πάντα πρέπει να συγκρίνουμε τα αυτοκίνητα με κοινό εξοπλισμό και το παλιό TS την είχε στανταρ.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 10-10-04, 10:53
Το avatar του χρήστη wastegate
wastegate Offline:
Moderator

Μοντέλο: ΕΕ101turbo..
Περιοχή: ΓΙΑΝΝΕΝΑ αλλα εμεις οι βλαχ... οπ'λαχ!!!
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 845
wastegate είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Αν θες αξιοπιστο μαλλον την gt την βγαζεις απο τα σχεδια σου.Τωρα στο αλλο θεμα περι αναρτησεις την σκληρη δεν την καταλαβαινεις μεσα στην πολη(εκτος και αν κανεις επισκεψεις σε λακκουβες).Εχεις μπει σε αμαξι με μαλακες αναρτησεις?Ξερεις τι κλησεις παιρνει το αμαξωμα?ειδικα αν το ψιλοχωνεις σε στροφες αστο μακρυα.Ενα δυνατο αυτικινητο δεν πρεπει να εχει μαλακες αναρτησεις(αποψη μου παντα).Να σου πω μια λυση?πηγαινε σε ταπετσιερη και πες του να σου φωσκωσει την πλατη και τον κωλο ενα η δυο εκατοστα και θα εχεις πιο μαλακο καθισμα περιπου 30Ε αν θυμαμαι καλα αλλιως πρεπει να παρεις ενα μεσο αυτοκινητο.

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 10-10-04, 13:54
Anonymous Offline:

Anonymous είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από wastegate";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Αν θες αξιοπιστο μαλλον την gt την βγαζεις απο τα σχεδια σου.
Παιδια, να μην υπερβαλλουμε! Δεν θα παρει alfa 20ετιας! Καινουργιο θα παρει...
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Page generated in 0,16443491 seconds (82,51% PHP - 17,49% MySQL) with 40 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 17:54.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com