Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
Είναι άψογα!! Δυστυχώς όμως χαιρετάς τους πλαϊνούς αερόσακους...κι όπως μου είπανε από Toyota αν καταργήσεις έστω έναν από τους αερόσακους τότε καταργούνται όλοι!!
Δύναμη Σεβασμού: 498
Αυτό με τους αερόσακους ισχύει!!!
Έχω ακούσει όμως πως αν βραχυκυκλώσεις τους 2 πλαϊνούς φάινονται σα να υπάρχουν!!
Δεν το έχω δει όμως ποτέ και δεν ξέρω αν ισχύει για όλες τις μάρκες!!
Δύναμη Σεβασμού: 295
Re: Bucket Απο Trd Gia 111
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από george4agelu";p="
φιλε G6 ετοιμάζω και παιδικό bucket. 'εχω πει στον αδερφό σου και μου είπε ότι μου ετοιμάζει έκπληξη για το παιδικό κάθισμα. TRD από μικρό, αφού έμαθα (από τον υπέρηχο) ότι είναι και αγοράκι.
Να σου ζησει george4agelu,οσο για το παιδικό bucket στην θεση του συνοδηγου,για να μαθαινει απο μικρος,κατεβασματα,αλλαγες,χειροφρενα....
Φιλε George4agelu ενδιαφέρομαι και εγώ για τα καθίσματα. εαν τελικός τα παραγγείλεις να σου δώσω και εγώ χρήματα. Εαν είναι παραπάνω από δυο συνήθως τα στέλνουν και ας λένε όχι για ευρώπη. Οσο αφορά το κωλο τελωνείο υπάρχει ενα κόλπο το όποιο όσες φόρες το έχουμε κάνει πετυχένει.
Απάνω στο κούτι και στο τιμολόγιο γράφουν. "No commerce value" δηλαδή
χωρίς εμπορική αξία καθώς και "Samples" δείγματα. Βέβαια σε αυτή τη περίπτωση θα πρέπει η απόστολές να γίνουν ξεχωριστά.
πάντος όποτε θες μου λες για σου δώσω τα χρήματα.
Δύναμη Σεβασμού: 284
Michael
σε ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία. Περιμένω να μου απαντήσουν με e-mail για να δω τι θα γίνει. Αν μπορέσουμε και τα πάρουμε είσαι σίγουρα μέσα. Πιστεύω ότι και άλλα μέλη θα θελήσουν. Το πρόβλημα είναι να μου απαντήσουν σύντομα.
Δύναμη Σεβασμού: 297
shoothim george4agelu μας έχεις βάλει στην πρίζα....απαπα από μακριά πρέπει να σε έχουμε, όλο για αγορές μιλάς. Με έκανες να φύγω και από το τερα πέτρα. Πλακα Κανω
Πάντως μόλις ξεκαθαρίσεις το θέμα με τα καθίσματα ενημέρωσε.Ευχαριστώ
Καλησπέρα παιδες.Αν και λίγο καθυστερημένα και σαν νέο μέλος θα ήθελα να μου πείτε αν έχετε κάνει κάτι με τα bucket της TRD γιατί ενδιαφέρομαι κι εγώ.Ευχαριστώ προκαταβολικά.