Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
αν θέλουν οι mods να τους δώσω το τηλ απο τον υπεύθυνο του power να κανονίσετε dynoday όπου οι δυναμομετρήσεις είναι δωρεάν και παίρνεται και δωράκια...
απλά θα γίνουν 2 γκρουπακια και σε κάθε δημοσίευση του περιοδικού μπαίνουν 11 αλλα δυναμομετρούνται όλοι...
Ευχαρίστησε: 5
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 762
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από face";p="
αν θέλουν οι mods να τους δώσω το τηλ απο τον υπεύθυνο του power να κανονίσετε dynoday όπου οι δυναμομετρήσεις είναι δωρεάν και παίρνεται και δωράκια...
απλά θα γίνουν 2 γκρουπακια και σε κάθε δημοσίευση του περιοδικού μπαίνουν 11 αλλα δυναμομετρούνται όλοι...
αν θέλετε επαναλαμβάνω τα τηλ τα έχω....
εγώ όμως και κάποια άλλα παιδιά τι ακριβώς θα δούμε στο αυτοκίνητό μας?αφού είναι μαμά
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 522
Δεν έχεις την περιέργεια μαμά πόσα άλογα βγάζεις και σε τι κατάσταση βρίσκεται ο κινητήρας σου;;; Όλοι λίγο πολύ θέλουν να μάθουν την πραγματική ιπποδύναμή του. Εγώ μέσα.
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 535
Re: Dyno Day
Μην νομίζετε οτι δεν το έχουμε σκεφτεί να κανονίσουμε Dyno Day!!! Πιστέψτε με, όταν θα υπάρχει κάτι να ανακοινώσουμε, θα το κάνουμε! Όλα μεσα στο πρόγραμμα είναι!!! Λέτε να το κρατήσουμε για πάρτι μας??? χιχιχι
Administration Group
Διοικητικό Μέλος
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1245
Re: Dyno Day
εγω ρε παιδια εχω κανει 4 δυναμομετρησεις οποτε εχω βαρεθει . ειμαι μεσα παντως για την αναζοωγονηση αλλα λυπαμαι το δισκο που τραβαει τα παθη του ιουδα σε καθε δυναμομετρηση