Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από mechanicaf";p="
Μα φιλε μου DJBAC εσυ δεν θα προτιμουσες να ανηκες σε ενα club που θα αριθμουσε 1000000 μελοι χωρις να εχεις δει τα 999000;προτιμας να ανηκεις καπου με 1000 μελοι και να τους ξερεις ολους;ισως βλεπουμε το δενδρο και δεν βλεπουμε το δασος;εξαλου σκεψου και το εξης:ερχομαι γραφομαι 1 φορα και μετα δεν ξαναπαταω.ειναι λυση αυτη;οχι.ισως γιάυτο δεν μαζευονται ολοι στις συναντησεις σας.Επειδη ολοι αγαπαμε τα corollakia μας ας ειναι το μοναδικο πραγμα που να μας ενωνει και θα δεις μετα οτι το κυρος του club θα εκτοξευθει.ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΜΕΛΟΙ ΚΑΙ ΜΗ.
|
Δηλαδή προτιμάς χιλιάδες απρόσωπα μέλη που ο καθένας να ενδιαφέρεται μόνο για τον εαυτό του και να μάθει μόνο πληροφορίες μέσα από το φόρουμ ή ΛΙΓΟΥΣ και καλούς?? Και όταν λέω λίγους δεν εννοώ 5-10-20.... Αλλά άτομα που να ενδιαφέρονται για το club και όχι απλά να περιμένουν κάτι από αυτό χωρίς να βοηθάνε στην εξέλιξή του!!
Τότε δε λέγεται club, αλλά δημόσια συζήτηση στο internet... ΑΠΡΟΣΩΠΗ!!!!
Πίστεψέ με, στις συναντήσεις είναι πάρα πολύ ωραία, και αν ερχόντουσαν πιο πολλοί θα ήταν ακόμα καλύτερα!!!
Σίγουρα τα πολλά μέλη προσδίδουν ένα κύρος στο club, όταν όμως αδιαφορούν δε δίνουν κίνητρο στους υπεύθυνους αλλά και στα μέλη που πραγματικά ενδιαφέρονται να προχωρήσουν δυναμικά!!!
Υπάρχουν ΠΟΛΛΑ μέλη που δεν μπαίνουν στο internet αλλά έρχονται στις συναντήσεις!!
Αυτή είναι η άποψή μου, χωρίς να θέλω να μειώσω κάποιον και δεν αναφέρομαι προσωπικά δε κανέναν!!! loud loud