Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
OFF TOPIC Εδώ μπορείτε να γράφετε ό,τι θέλετε!! Από ειδήσεις μέχρι τι φαγητό έχετε σπίτι! |
|
|
12-04-04, 23:54
|
|
εμενα μια φορα που πηγαινα παραλιακα και σιγα σιγα με το αγροτικο και ετρωγα το τυροπιτακι μου μου εκανε νοημα ο αστυνομος να κανω στην ακρη και με εγραψε για κτεο και διπλωμα γιατι δεν ειχα τοτε! και αλλη μια φορα πριν 4 μερες πηγα να δω μια κοντρα και ερχεται και αραζει μπροστα μου ενα xsara πολιτικο και εφυγα κοματια μπροστα του και με επιασε μετα μου ζητησε τα χαρτια του τα εδειξα αλλα επειδη δεν του το επεξα ιστορια και να του λεω μαλακιεσ δεν μου εκενε τπτ!
|
14-04-04, 23:19
|
|
|
Περιοχή:
ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
17-04-04, 13:27
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Ιωάννινα
|
|
Χτες που γύριζα Αθήνα από Γιάννενα λίγο μετά την άρτα και σε μεγάάάλη ευθεία με όριο 50... (ενώ σε κάθε κωλοχώρι έκοβα στα απελπιστικά 60 μέχρι εκεί) δεν άντεξα και προσπέρασα 2 μαζί και ως γνωστός γκαντέμης είχε μπλόκο....
το 'πιστόλι' έδειξε 125 + προσπέρασμα σε διπλή γραμμή οπότε την είχα πολύ άσχημα... Ευτυχώς ο μπάτσος ξηγήθηκε και με έγραψε για 90 (33ευρά δηλαδή) και στο τέλος χωρίς να του πω τπτ μου λέει άντε δε θα σου περάσω και τους πόντους... Μάλλον τυχερός ήμουν τελικά και όχι άτυχος...
|
17-04-04, 14:48
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Άγιοι Ανάργυροι
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από billlllll
Ευτυχώς ο μπάτσος ξηγήθηκε και με έγραψε για 90 (33ευρά δηλαδή) και στο τέλος χωρίς να του πω τπτ μου λέει άντε δε θα σου περάσω και τους πόντους... Μάλλον τυχερός ήμουν τελικά και όχι άτυχος...
|
Καλα μην εισαι και τοσο σιγουρος για τους ποντους,ετσι ειπαν και σε ενα φιλαρακι μου και μετα απο ενα χρονο του ηρθε δικαστηριο ενω ο μπατσος του ειχε πει πως δεν τον ειχε γραψει για τιποτα!Βεβαια αυτος ηταν περιπτωση με μηχανακι και δεν ειχε το διπλωμα μαζι,αλλα θελω να καταληξω στο οτι ποτε δεν μπορεις να τους εμπιστευτεις!Ειδικα αυτους στην επαρχια!!!!
19-04-04, 20:14
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Ιωάννινα
|
|
Tazmania την Κυριακή δεν μας τίμησες :P
Στο θέμα μας τώρα... Νομίζω πως στην επαρχία είναι πολύ πιο χαλαροί από ότι στην Αθήνα... Εγώ στην Αθήνα τους φοβάμαι πολύ περισσότερο από ότι αλλού... :x
|
25-04-04, 16:47
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ
|
|
ΕΓΩ ΠΑΙΔΙΑ Η ΚΛΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΦΑΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΙΣ!Η ΜΙΑ ΗΤΑΝΕ ΣΤΑ ΛΙΜΑΝΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΟΛΑΚΙΑ Η ΑΛΛΗ ΗΤΑΝΕ ΠΑΛΥ ΣΤΑ ΛΙΜΑΝΑΚΙΑ ΓΙΑ ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΠΑΛΥ ΣΤΑ ΛΙΜΑΝΑΚΙΑ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΠΕΙΡΑΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΤΟΤΕ ΓΙΑ ΛΟΓΟ ΚΤΕΟ!!!!!ΑΥΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ!!!
ΛΙΜΑΝΑΚΙΑ |
|
26-04-04, 11:56
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Nikaia
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
ΛΙΜΑΝΑΚΙΑ
26-04-04, 12:05
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
ILION
|
|
Δυο κλησεις και για μενα με αναμεικτα συναισθηματα.Η πρωτη πριν απο δυο χρονια στην ΑΘΗΝΩΝ-ΚΟΡΙΝΘΟΥ για υπερβολικη ταχυτητα και η δευτερη περσι στην ΖΑΚΥΝΘΟ για κοκκινο που μονο ενας απο τους τρεις αστυνομικους στο μπλοκο το ειδε.Οι αλλοι δυο μαλλον ξυνονταν
|
|
|
27-04-04, 23:06
|
Νεότατος
|
|
|
|
Στα 30 χρόνια που οδηγώ, τρείς κλήσεις μόνο. Και οι τρείς στο Βαθύ Ευβοίας, στην ευθεία πρίν απο τα φανάρια που βρίσκονται απέναντι απο το ψαράδικο. Η πρώτη με το Starlet και με 86 χιλιόμετρα (έτσι έγραφε το radar όπως μου είπαν) Η δεύτερη με την XLI Corolla στα 89 χιλιόμετρα και σχετικά πρόσφατα η τρίτη με Corolla 2002 Sedan 1.6 και ταχύτητα 85 χιλιόμετρα. Τούς πρότεινα δε να γραφτώ και συνδρομητής με το μήνα για να ησυχάσω. Το κακό όμως δεν ήταν εκεί, αλλά έδινα τις κλήσεις σε κάποιο κολητό μου ζητά για να τις τακτοποιήσει, ξέρετε δε πώς γίνονται αυτά τα πράγματα. Αλλά από ότι φαίνεται τον γέλασαν και αυτόν γιατί ήδη έσκασε η πρώτη απο το 1999 υπό μορφή φορολογικής υποχρέωσης. Ποινικό έγραφε και ποσό 165 ζεστά Ευρώπουλα. Πήγα λοιπόν στην εφορία και τα ακούμπησα κανονικά. Αν δε την είχα πληρώσει όταν με γράψανε, το ποσό δεν ήταν πάνω απο 30 γιουρόπουλα. Τώρα περιμένω τις άλλες δύο και έχει ο Θεός.
Στέλιος!
|
30-04-04, 02:13
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
ILION
|
|
Η δεν πρεπει να ξανα πας στο ΒΑΘΥ 'η να μην πηγαινεις με 85-90 χλμ.Εσυ αποφασιζεις
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
|
|
|
Page generated in 0,16550398 seconds (81,88% PHP - 18,12% MySQL) with 39 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 22:43. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|