Είχα αρχίσει να ανησυχώ! Τόσο καιρό και να μην περάσω μια βόλτα από το συνεργείο.... Φαίνεται της έλειψαν τα μαστόρια της Corolliτσας μου..
Λοιπόν...
Χτες βράδυ όπως πάω να βγω από την πυλωτή της πολυκατοικίας (χρειάζεται να κάνω όπισθεν και να ανέβω ένα ομαλό 'σκαλοπατάκι') ακούω ένα 'κράκ' μεταλικό σα να πάτησα κάτι... Κατεβαίνω κάτω κοιτάω από κάτω τπτ..
Ε λέω η ιδέα μου θα είναι... κάνω 30 μέτρα από το σπίτι στίβω στον πρώτο δρόμο δεξιά ακούω πάλι ένα 'κράκ' από μπροστά. Κατεβαίνω τπτ πάλι... Φτάνω σπίτι της κοπελιάς μου και πάμε να φύγουμε και τότε άρχισαν τα ωραία...
Από τότε ακούγεται ένας θόρυβος 'τακ τακ τακ' γρήγορο και συνεχόμενο όταν το αυτοκίνητο κινείται μόνο, το οποίο είναι ανάλογο με την ταχύτητα του αυτοκινήτου. Το περίεργο είναι πως δεν ακούγεται όταν πατάω γκάζι. Δηλαδή αν είμαι με μια ταχύτητα και πατάω γκάζι τόσο όσο χρειάζεται για να επιταχύνω ή να διατηρώ την ταχύτητα δεν ακούγεται. Ακόμα και όταν φρενάρω με το αριστερό και πατάω ταυτόχρονα γκάζι δεν ακούγεται...
Επίσης όταν το αφήνω χωρίς ταχύτητα να τσουλάει πάλι ακούγεται και όταν πάω να βάλω κάποια ταχύτητα το 'τακ τακ' αυτό αλλάζει λίγο..
Πάντως αφού έχει σχέση με το αν πατάω γκάζι ή όχι πρέπει να είναι κάτι στην μετάδοση ή καμιά βάση του μοτέρ.
Έχει κανείς καμιά ιδέα τι μπορεί να είναι? Αύριο πρωί πρωί στην αντιπροσωπεία.... yell
confused