Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA T-SPORT

TOYOTA COROLLA T-SPORT 2002>

Κλειστό Θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 24-03-04, 21:24
vaggelis Offline:
Μέλος

Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 273
vaggelis είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
φυσιολογικο ειναι να λεει οτι ειναι φυσιολογικο......εμεις δεν το πολυκοιταμε αφου το αυτοκινητο ειναι με leasing....αν χαλασει θα μας παρουν αλλο :P
Παλιά 29-03-04, 15:09
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΕΔΕΣ Offline:
Μέλος

Περιοχή: ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Ευχαρίστησε: 1
Δύναμη Σεβασμού: 274
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΕΔΕΣ είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Καλημέρα παιδιά.

Οι πρώτες μου εντυπώσεις :

Το αυτοκίνητο με τα ελατήρια χαμηλώματος έχει πολύ κάλό κράτημα στο δρόμο. είναι ευρύχωρο και στοιβαρό. Μπαίνεις μέσα,κλείνεις τη πόρτα και αισθάνεσαι την ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ που το χαρακτηρίζει.

Εχθές κατέβηκα στη Πάτρα για να δοκιμάσω αντιδράσεις του οχήματος. Ο δρόμος ήταν γεματος νταλίκες και εκδρομικά πούλμαν καθώς και ένα σωρό "κακούς" (για να μη τους χαρακτηρίσω αλλιώς) οδηγούς.
Η TS σου δίνει τη δύναμη που χρειάζεσαι στο δρόμο. Έκανα εξαιρετικές προσπεράσεις σε νταλίκες και σε κάποια σημεία (επειδή δέν το ζορίζω ακόμη) που με πέτυχε ένα ZAFIRA OPC (200 HP) , ένα ASTRA COUPE και ένα FOCUS ST, δέν μπόρεσαν να με πιάσουν ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ !!
Το όχημα είναι εξαιρετικό στο δρόμο. Ίσως οι πιτσιρικάδες που τους ενδιαφέρει μόνο η ταχύτητα να μήν τρελλαίνονται με τη TS αλλά για το ευρύ κοινό είναι κορυφαία συνδιαστική λύση.
Πάρε εσύ τώρα το type R και βγές στους Ελληνικούς δρόμους να μετράς τις λακούβες με τα 200 (?????) άλογα ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ 200 !!!!!
Παλιά 29-03-04, 16:40
Astakos Offline:

Περιοχή: Βούλα
Δύναμη Σεβασμού: 0
Astakos είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΕΔΕΣ
...Το όχημα είναι εξαιρετικό στο δρόμο.

Τι ακριβώς εννοείς εξαιρετικό; Ότι στρίβει δηλαδή αρμονικότατα με την ιπποδύναμη που έχει...;;
Παλιά 29-03-04, 18:14
Το avatar του χρήστη TAKAROS
TAKAROS Offline:
Μέλος

Περιοχή: PIRAEUS
Δύναμη Σεβασμού: 267
TAKAROS είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ.ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΟΥΠΕΡ. ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΙΣ ΣΤΡΟΦΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΡΑΤΗΜΑΤΑ. :P :P :P
Παλιά 29-03-04, 19:09
Astakos Offline:

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από TAKAROS
ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ.ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΟΥΠΕΡ. ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΙΣ ΣΤΡΟΦΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΡΑΤΗΜΑΤΑ. :P :P :P
Εξαρτάται από το τι ζητάς! Πάντως σίγουρα το αμάξι είναι super εκτός από το κράτημα.
Έχοντας βάλει τα ελατήρια της ΤΤΕ το μόνο που μειώθηκε είναι το body roll και η αίσθηση ότι το αμάξι χαμήλωσε (δεν τους βλέπω πια όλους σαν να οδηγούσα jeep! ).
Το αυτοκίνητο κάνει αρκετά βυθίσματα σε γρήγορες καμπές (σημάδι των πολύ μαλακών αμορτισέρ-ιδίως αν μπεις από χαμηλές στροφές και στο apex περίπου σε βρει μέσα στο lift), ενώ το πίσω του μέρος πάρα πολλές φορές παίζει με αποτέλεσμα να ψιλοβρίσκεσαι εκτός γραμμών και να θες συνεχείς μικροδιορθώσεις.

Βέβαια όπως είπα όλα εξαρτώνται από το τι ζητάς...πάντως γενικά αν το πάρουμε το θέμα, η ανάρτηση του αυτοκινήτου (ύψος και βύθιση) συγκριτικά με τα 192 άλογα του και βεβαίως συγκριτικά με την τεχνογνωσία της Toyota (βλέπε Cellica TSport), είναι επιεικώς απαράδεκτη!!!
Παλιά 29-03-04, 19:12
Astakos Offline:

Α, και κάτι άλλο...

Αρχίζω ολοένα και βλέπω με καλύτερο μάτι την PSS9 ανάρτηση της Bilstein!

Θα έχω μία καλύτερη άποψη όταν με αφήσει ο DjBac να οδηγήσω το αμάξι του!! 8)
Παλιά 29-03-04, 21:04
TAKAROS Offline:
Μέλος

ASTAKE, ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΤΟ CELICA ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΘΑΡΑ ΣΠΟΡ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ( ΣΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΤΗΣΙΜΟ ).

ΤΟ COROLLA EINAI ENA ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ, ΜΕ ΤΟ T-SPORT ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΠΟΡ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ. ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΣΠΟΡ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ.
Παλιά 30-03-04, 02:53
Astakos Offline:

Τάκη, δεν κάθομαι να συγκρίνω την cellica με την corolla!

Αλλά τουλάχιστον όταν βγάζουν αμάξι με 192 άλογα καλό είναι να φροντίζουν το αμάξι αυτό να στέκεται στο δρόμο κι όχι να κολυμπάει!

Παράθεση:
TAKAROS έγραψε:

ΤΟ COROLLA EINAI ENA ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ, ΜΕ ΤΟ T-SPORT ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΠΟΡ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ. ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΣΠΟΡ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ.
Ναι, ε; Αλήθεια τι χαρακτήρα ακριβώς έχει το Corolla TSport; Γιατί σίγουρα σπορ δεν είναι αλλά ούτε και οικογενειακό! Καλό θα ήταν σε αυτό το σημείο η πρόταση της Toyota να ήταν πολύ πιο σαφής! Νομίζω ότι κάπου τα έμπλεξε...!
Παλιά 30-03-04, 11:20
liquidCTS Offline:

liquidCTS είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από TAKAROS
Σπορ επιδόσεις όμως δεν έρχονται μόνο βάζοντας ένα μοτέρ σε ένα αμαξωμα. Ναι δε λέω στην ευθεία πάει διαολεμένα καλά αλλά στις στροφές θέλει χέρια για να κάτσει καλά στο δρόμο και πάλι δεν μπορείς να είσαι και σίγουρος ότι θα κάνει αυτό που θέλεις. Γιατί ειδικά στις περιπτώσεις που μπαίνει το lift (6200+ rpm) δεν ξέρεις αν θα διώξει μούτρα και θα αρχίσει να σπινάρει ο εσωτερικός τροχός (με εμπλοκή του TRC και μείωση της δύναμης) ή θα αποφασίσει να πατήσει καλά ο εσωτερικός τροχός και θα μπει ανθρώπινα. Και φυσικά δεν μιλάμε για το πίσω μέρος που έχει διαρκώς τάσεις να "ψαρεύει". Ευτυχώς δεν μου έχει τύχει να πατήσω κανά περιέργο φρένο σε στροφή για ν' αρχίσω τα μαζέματα.

Ολα αυτά θα έπρεπε να τα σκεφτεί η Toyota πριν βγάλει αυτοκίνητο με 200 άλογα και μηδενικό στήσιμο. Και δεν είπα να το κάνει τρένο ούτε type-r. Τα βασικά ρε παιδί μου. Που με το καλημέρα πάμε για ελατήρια μπας και κατέβει το αμάξι σε ύψος αυτοκινήτου και όχι τζιπ!
Παλιά 30-03-04, 11:41
TAKAROS Offline:
Μέλος

ΦΙΛΕ ASTAKE, ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΙ ΖΗΤΑΣ
ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΝΤΩΠΙΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΣΤΗΣΙΜΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΡΑΤΗΜΑΤΑ.
ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΤΙΛ ΟΔΗΓΗΣΗΣ. ::
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΣΤΙΛ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ :P :P :P :P

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA T-SPORT

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Νέο Forum george1973 ΕΔΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑ 0 31-08-10 13:44
Νέο forum george1973 ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 0 17-07-10 13:50
Ke 30 Forum -3- GEORGIOS_XYNOS TOYOTA COROLLA KE30 550 14-04-10 23:14
Ke 30 Forum -2- DjBac TOYOTA COROLLA KE30 1211 09-01-07 16:47
TS FORUM 2 DjBac TOYOTA COROLLA T-SPORT 372 23-05-05 12:45

Page generated in 0,16639304 seconds (80,65% PHP - 19,35% MySQL) with 42 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 18:09.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com