Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 272
ΣΗΜΕΡΑ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙ ΜΕ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΡΩΤΗΣΑ ΓΙΑ ΦΙΛΤΡΑ ΚΛΠ ΚΑΙ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕ Ο ΤΥΠΟΣ ΜΙΑ ΦΙΛΤΡΟΧΟΑΝΗ SPRINTFILTER ME 220€ ΧΩΡΙΣ ΤΙΣ ΣΩΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΟΥΤΕ ΜΟΥΛΑΡΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ HP ΑΛΛΑ ΒΕΛΤΙΩΝΕΤΑΙ Η ΡΟΠΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΕΛΙΚΕΣ ΤΟΥ. ΤΙ ΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΕΠΙ ΤΟΥΤΟΥ
Δύναμη Σεβασμού: 278
Δηλαδη αν καταλαβα καλα κανει οτι και το φιλτρο στο κουτι?? Τοτε αν ειναι ετσι γιατι να δωσεις 220 και οχι 60 που κανει το φιλτρο? Ισως για τον ηχο της Φιλτροχοανης που ειναι πιο πωρωτικος!!
Δεν ξερω, γνωμη μου ειναι καλυτερα φιλτρακι στον παπα, για να μη μπλεξεις με ΤΟΥΟΤΑ και σε τραβανε για την εγγυηση!
Δύναμη Σεβασμού: 272
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΡΕ ΣΥ JX ΠΑΝΤΩΣ ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΘΟΡΥΒ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΚΑΝΩ ΠΟΛΛΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟ ΤΟ ΣΥΝΕΧΕΣ ΒΡΟΥΜ ΒΡΟΥΜ. ΠΑΝΤΩΣ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΔΕΙΞΕ ΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΗ Σ'ΕΝΑ ΠΕΙΡΑΓΜΕΝΟ ΠΕΖΩ 106 ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΓΚΑΖΩΝΕ Ο ΤΥΠΟ ΚΙ ΕΒΑΖΕΣ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΣΤΟ ΤΡΑΒΑΓΕ.
Δύναμη Σεβασμού: 498
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από JX-E12
Αντωνη εσυ με το CAI ειδες αισθητη διαφορα?? Αξιζει τοσο παραπανω απο το φιλτρο για να αξιζει τα λεφτα του??
Ποτέ δεν ήπα οτί αξίζει τα λεφτά του....
Αν έχεις προχωρήσει σε μεγάλη μετατροπή ίσως ναι γιατι παίρνει και κατευθείαν κρύο αέρα!!!!
Απλά σύγκρινα τιμή και ποιότητα σε σχέση με τη χωάνη που ήπε ο john...
Ήδα πάντως διαφορά με ανοίγματα με Billlllll....
Και χθες!!!
Δύναμη Σεβασμού: 278
Άρα παιδια απο οτι καταλαβαινω το θεμα χωανης ειναι λιγο παραξενο! Πιστευω οτι βοηθαει πολυ σε πειραγμενα αυτοκινητα, και οχι τοσο στα εργοστασιακα απο αποψη μοτερ!! Οπωσδηποτε ειναι κατι καλυτερο απο το εργοστασιακο φιλτρο, αλλα πριν βαλω το Κ&Ν φιλτρο στον παπα, ημουν σε ενα συνεχες διλημμα!
φιλτρο ή χοανη??
Και κατεληξα στο φιλτρο!!
.......Βασικά ακόμα είμαι σε δίλημμα για το τι θα ηταν καλυτερο!!