Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 296
ΦΙΛΕ ΜΕΛΕΤΗ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΨΥΧΡΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΜΠΟΥΖΙ. ΤΑ ΙΚ22 ΟΜΩΣ ΕΧΟΥΝ ΕΞΌΡΙΣΜΟΥ Ο.8 ΔΙΑΚΕΝΟ ΕΝΩ ΤΑ ΙΚ20 1.1.Η DENSO ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΕΝ ΛΟΓΩ ΔΙΑΚΕΝΟΥ.ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ:Η' ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΒΑΖΕΙΣ ΤΑ ΨΥΧΡΟΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΔΙΑΚΕΝΟ:ΣΤΟ 20V ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΜΠΑΙΝΕΙ:
Δύναμη Σεβασμού: 286
Re: Μπουζί και Μπουζοκαλώδια
βλεπω πως ηδη βγηκε ακρη. απλα να σας υπενθυμισω βλεπετε και ακολουθειτε τις οδηγιες των manual και να αποφευγετε πληροφοριες βελτιωτων. Προσωπικη γνωμη φιλε mechanicaf ειναι να επιλεξεις τα ψυχροτερα. Μην ξεχνας οτι ζουμε σε μια ζεστη χωρα........
MELETHS TA ΜΠΟΥΖΙ ΤΑ ΕΒΑΛΑ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΠΗΡΑ.ΕΠΕΙΔΗ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ DRD ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΜΟΤΕΡ ΟΤΑΝ ΑΝΕΦΕΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΕΝΟ 1.1 ΤΟΥΣ ΦΑΝΗΚΕ ΠΟΛΥ.ΤΕΛΙΚΑ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΒΑΖΕΙ ΚΑΙ ΛΕΕΙ.ΠΑΡΕ Τ'ΑΥΓΟ ΚΑΙ ΚΟΥΡΕΥΤΟ.ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ G6 ΜΟΥ ΛΕΣ ΒΑΛΕ ΟΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ MANUAL ΚΑΙ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ ΑΛΛΑ ΨΥΧΡΟΤΕΡΑ.ΤΟ MANUAL ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ ΛΕΕΙ ΑΣΧΕΤΩΣ ΚΛΙΜΑΤΟΣ.ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙ 0.8 ΠΟΥ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΙΣΘΗΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ.
Δύναμη Σεβασμού: 295
Re: Μπουζί και Μπουζοκαλώδια
Επειδη το συγκεκριμενο μοτερ,λογω συστηματος τροφοδοσιας F1-MP και λογω του οτι το συστημα ψεκασμου ειναι της ΤΟΥΟΤΑ και οχι Aisan ή Aisan V -το οποιο χρησιμοποιει η ΤΟΥΟΤΑ σε αλλα της μοτερ- μου εχουν προτεινει μπουζι πλατινας και φυσικα με τον μεγαλυτερο βαθμο ψυχροτητας.Σχετικα με το διακενο ειναι 1.1,αυτο φορανε ολοι οι καταλητικοι κινητηρες αρχετα απο μαρκα και μοντελο.Το 0.8 ειναι σχετικα πολυ σπανιο,σε καταλητικους κινητηρες -ποσοστα νικοτινης-.Μερικες αντιστοιχιες που βρηκα ειναι οι εξης "Bosch FR8DPX","Champion RC9YC4","NGK BCPR8EY-11"
ΦΙΛΕ KOSTTRD ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ.ΤΟ 0.8 ΚΑΙ ΤΟ 1.1 ΑΦΟΡΟΥΝ ΜΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΑΠΟΣΤΑΣΗ.ΤΟ ΜΗΚΟΣ ΚΑΠΩΣ ΑΠΛΟΙΚΑ ΤΟΥ ΣΠΙΝΘΗΡΑ ΣΤΟ ΜΠΟΥΖΙ.ΕΣΥ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΦΟΡΑΣ;