Πάλι εδώ!
Λοιπόν σήμερα που κατάφερα να ξαναμπώ, γεια σε όλους! Πραγματικά αυτό που με τρομάζει είναι η κλίση του αυτοκινήτου στις στροφές, έχω τολμήσει κι έχω μπει σε κάποιες "δύσκολες" στροφές με αρκετά χιλιόμετρα,και έχει συμπεριφερθεί πολύ καλά,αλλά τι να το κάνω που μέχρι να τελειώσει η στροφή εγώ τα είχα δει όλα!Δεν θα αλλάξω μόνο ελατήρια, γιατί έτσι κι αλλιώς θα φθείρουν παραπάνω την ανάρτηση,οπότε θα χρειαστεί σύντομα να την αντικαταστήσω.Έτσι αποφάσισα να βάλω από την αρχή σετάκι!500-600 € μου είπαν να υπολογίζω (όχι στην Toyota).Τώρα ως προς τις ζάντες, θα κοιτάξω να βρω ένα σχέδιο σε 16άρα, που να την "μεγαλώνει",αν όχι θα βάλω 17.Όμως θέλει πολύ ψάξιμο γιατί το θεωρώ σοβαρό κομμάτι στην εμφάνιση.Βέβαια έχω δει κάτι καλά σχεδιάκια.Για τις λακούβες το ξέρω, έχω ήδη αρχίσει να τσεκάρω δρόμους.Πάντως κι αν δεν βάλω τελικά το κουστούμι (ακόμα) πιστεύω ότι θα αγριέψει αρκετά με τις ζάντες,και ένα καλό χαμήλωμα, έτσι δεν είναι;
Αλλαγή της μηχανής δεν είναι στα άμεσα σχέδια μου.Νομίζω ότι είναι τραβηγμένο, 30000 χιλιόμετρα έχει κάνει.Αν καταφέρω και κερδίσω γύρω στα 10 αλογάκια θα είμαι ευχαριστημένη προς το παρόν,και σε 1-1,5 χρόνο θα κοιτάξω να βρω μηχανή από Τ-s, και εκεί τελειώνει η ιστορία (ελπίζω)!