Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
SUPPORT ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΑΤΑ-ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΝ LINE |
|
|
25-11-04, 23:52
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Βούλα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
temp
|
|
Re: Ερωτηση Για Τουοτα Corolla Sedan 91' Kai Οργανακια |
|
25-11-04, 23:56
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Βούλα
|
|
Re: Ερωτηση Για Τουοτα Corolla Sedan 91' Kai Οργανακια
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από gourtz";p="
ΚΑΛΥΣΠΕΡΑ ΕΧΩ ΕΝΑ TOYOTA [acronym:c4c020fdd8="ΔΙΑΦΟΡΑ"]COROLLA[/acronym:c4c020fdd8] SEDAN ΜΟΝΤΕΛΟ 91 ME ΚΙΝΗΤΗΡΑ
2Ε-Ε KAI ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ. :x
1) ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΚΑΠΟΙΑ ΟΡΓΑΝΑ 2 ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΗΜΗΣΗ ΞΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ ΚΟΛΟΝΑΚΙ ΕΚΕΙ ΣΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΟΥ ΟΔΗΓΟΥ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΕΝΑ ΒΟΛΤΟΜΕΤΡΟ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΑΜΑ ΜΗΧΑΝΙΚΑ ΑΠ'ΟΤΙ ΡΩΤΗΣΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΒΑΛΩ ΕΝΑ ΜΠΑΡΟΜΕΤΡΟ ΛΑΔΙΟΥ (ΠΙΕΣΟΜΕΤΡΟ ΛΑΔΙΟΥ) ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΚΑΛΩΔΙΟ ΚΑΙ ΚΑΛΗΓΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΙΣΘΗΤΗΡΑ Η ΕΧΕΙ ΣΚΕΤΑ ΚΑΛΩΔΙΑΚΙΑ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΑΙΤΕ ΣΤΗ ΜΗΧΑΝΗ.
2) ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΛΩΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΟΔΗΓΟΥ ΣΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΚΑΙΝΟ ΑΝΟΙΓΜΑ Η ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ Η ΕΣΤΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΜΙΑ ΑΛΛΑ ΣΕ ΜΕΡΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΧΤΗΠΥΣΩ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΛΩΔΙΟ Η ΣΩΛΗΝΑΚΙ ΓΙΑΤΙ...
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΘΟΥΝ ΟΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΜΟΥ. [/b]
|
Παρακαλώ προσοχή στα κεφαλαία!!! Μην ανοίγετε έτσι τα τόπικ χωρίς να ψάξετε πρώτα!!!
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από nicknas";p="
φιλε μου ειμαι ο νικος θελω και εγω να βαλω οργανα κολονας.
εχω ενα e12 και βασικα θελω να βαλω στην Κολωνα βολτομετρο και πιεση λαδιου.
λοιπον εχουμε και λεμε.....
η Κολωνα του δικου μου corolla ειναι τερας και απο οτι ειδα οι universal Κολωνες δεν κανουν για την δικια μου .....οποτε ψαχνω....
οργανακια μπορουν να συνδεθουν ευκολα στο χειριστιριο των φωτων ....οσο για τις εξοδους προς τον χωρο της μηχανης μιλα με καποιον στην τουοτα που πηγαινεις για service....(ουσιαστηκα ακολουθουν τις οδευσεις απο τις οποιες βγαινουν τα καλωδια του συναγερμου)
επισης μεγα θεμα ειναι ο ταπετσιερης που θα ντυσει την βαση της κολωνας αφου θα πρεπει να βρεις ιδιο υφασμα με την ταπετσαρια του αυτοκινητου----
γενικα ειναι λιγο μπελας αν θελεις να γινει σωστη δουλεια ...αλλα πιστεψε με εχω μπει και εγω στο λουκι και οτι μαθαινω θα στο λεω..
αυτα να εισαι καλα...
αληθεια υπαρχει καποιος που να εχει φορεσει οργανα κολωνας ????
βοηθεια djbac και φανη[/align]
|
Δεν έχω όργανο στην κολώνα, αλλά το trip computer... Έχω βάλει πολυεστερική βάση ντυμένη με δερματίνη!! Αν θες να γίνει καλό αυτή είναι η μόνη λύση!! Ταιριάζει άψογα!!
|
|
Re: Όργανα |
|
26-11-04, 00:21
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
|
|
Re: Όργανα
sorry για το τοπικ...
ειναι ευκολο να ανεβασεις μια φωτο...με την πολυεστερικη κατασκευη για να παρουμε καποια ιδεα?
ευχαριστω---
|
26-11-04, 00:53
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΠΑΤΗΣΙΑ
|
|
λοιπον νικο η βαση που εχω κανει 20 ευρω και την εχω βιδωσει πανω στο πλαστικο που εχει το κολονακι και ειναι μια χαρα.και δεν φαινεται τιποτα. τωρα για καλωδια και τετοια εκανα μια τρυπα στο κολονακι λιγο μεγαλη οσο χρεαιζεται για περασουν τα καλωδια και τα εριξα προσ τα κατω και βγηκαν κατω στα πεταλια στα αριστερα εχει και ενα καπακι με κατι ασφαλειεσ καπου απο εκει μεσα βγηκε.μερικα καλωδια κια δεν μου εφταναν εφτιαξα πιο μακρια και ολα ειναι οκ.
26-11-04, 00:56
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΠΑΤΗΣΙΑ
|
|
και επισησ νικο ρευμα εχω παρει απο καλωδιο που εχει συνεχωσ ρευμα και εχω βαλει καποια μικροδιακοπτακια και τα αναβω οποτε θελω.
|
|
26-11-04, 02:20
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Βούλα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από nicknas";p="
sorry για το τοπικ...
ειναι ευκολο να ανεβασεις μια φωτο...με την πολυεστερικη κατασκευη για να παρουμε καποια ιδεα?
ευχαριστω---
|
|
|
|
26-11-04, 03:00
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
|
|
χμ......
ενδιαφερουσα...τοποθετηση...αν και για να ειμαι ειλικρινης εχω την αιθηση οτι χρωμιωμενα οργανακια με βαση ντυμενη με ταπετσαρια του αυτοκινητου θα ηταν εξισου ομορφα
thanks και παλι djbac
|
|
|
26-11-04, 03:14
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
|
|
gourtz χιλια εχαριστω για τις απαντησεις σου...
κατι ακομα σε παρακαλω,,,
α....τι μαρκα (εταιρια κατασκευης εννοω) ειναι το βολτομετρο που εχεις βαλει (autogauge...spacegear...vod?
β... θυμασαι τιμη αγορας??
γ... η βαση κολονας που εχεις τοποθετησει μοιαζει με αυτες που επισυναπτω στο αρχειο ή μηπως ειναι σαφως μεγαλυτερη..γιατι οι universal που μου εχουν δειξει δεν κανουν για την κολωνα μου..ειναι μικρες...
αν εχεις καποια φωτο...θα με κανεις τουλαχιστον τρισευτυχισμενο....
Thanks και παλι για τα φωτα σου
|
|
|
26-11-04, 12:03
|
|
Μέλος
|
|
|
|
φιλε Αν δεν κανω λαθοσ τησ ζεστενεισ λιγο,τησ βασεις, για να ταιριαζουν πανω στην κολωνα και μετα θελει βιδωμα
|
26-11-04, 15:48
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΠΑΤΗΣΙΑ
|
|
AYTH THN BASH EXV AN DEN MPAINEI AKRIBVS THN ZESTAINEIS H THN LOIGIZEIS LOIGV GIA NA KATSI VRAIA EGV EBALA KAI LOIGO MAYRI SILIKONI APO MESA KAI ME TIS BIDEΣ EGINE MIA XARA
ΝΑ ΠΡΟΣΕΚΣΕΙΣ ΤΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΛΟΝΑΚΙ ΜΗΝ ΣΟΥ ΦΙΓΕΙ ΑΝ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΡΑΤΙΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΟΥΜΠΩΝΕΙ ΔΗΛΑΔΙ ΑΝΟΙΚΣΕ ΜΙΑ ΤΡΙΠΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΛΟΝΑΚΙ ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΜΙΑ ΒΙΔΑ ΑΛΟΥΜΙΝΕΝΙΑ ΑΥΕΤΕΣ ΤΙΣ ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΕΣ ΑΛΕΝ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΕ ΓΙΑ ΚΑΤΩ. ΕΓΩ ΜΑΛΟΝ ΘΑ ΒΑΛΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΣΤΟ ΚΟΛΟΝΑΚΙ ΖΟΡΙΣΕ ΤΗΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΟΙΑΣΕΙ.
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Παρόμοια Θέματα
|
Θέμα |
Δημιουργός |
Forum |
Απαντήσεις |
Τελευταίο Μήνυμα |
Λευκά Όργανα Και Οχι Μόνο |
michael_s |
WEB LINKS |
0 |
16-02-06 22:51 |
Page generated in 0,16258907 seconds (81,87% PHP - 18,13% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 18:33. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|