Καλημέρα, η νομοθεσια εχει αλλαξει, το 25% είναι και για ιπποδυναμη και για κυβισμο, δεν πρεπει να περναει κατά 25% του αρχικου.
Παλια ελεγε μονο κυβισμο, και ανεφερε ρητως ότι αν είναι ιδιου τυπου δεν θελει δηλωμα, γιατι δεν θεωρείτε αλλαγη κινητηρα….
Εχω και χαρτια που τα λενε.
όταν το ειχα βαλει στο starlet ep82 το μοτερ 4ΕΦΤΕ το ειχα δηλωσει κανονικα γιατι ειχα 2Ε-Ε.
Επισης η αποδειξη αγορας μου λεει μηχανή Toyota 4E δεν λεει FTE ή τούρμπο.
Όπως και να εχει δεν πρεπει να δινουμε δικαιώματα, γιατι εχουν αρχισει να τα ψαχνουν.
Γενικα όμως ότι είναι παραπανω είναι παρανομο.
Εγω απλα το αναφερω τωρα ότι θες και νομιζεις κανεις.
Να εχεις υποψην ότι το 4AGZE εχει ιντερκουλερ από πανω, θες αεραγωγο στο καπο ή το κατεβάζεις κατω.
Το καθενα εχει την πορωση του.
Εγω προτιμω τούρμπο φυσικα. :P που δεν είναι κανενα από τα 2 από μαμα. Γιαυτο πηγαινε σε 3SGTE :Pppp
Σχετικα με την αναρτηση εχω μια 4αδα koni sport και kyb AGX, εδώ και καιρο εχω μπροστα Koni πισω AGX, ΧΩΡΙΣ χαμήλωμα, μαμα ελατήρια πισω, μπροστα από 4AGZE μαμα υψους αλλα είναι ποιο χοντρα και δεν εχω κανενα θεμα, τωρα παω ποιο ηρεμα αλλα όταν το εσκιζα και παλι μια χαρα και οι 2 τετράδες στα κρατήματα και μαλακες ρυθμισεις όχι σκληρες.
Τωρα αναλογα πως παει ο καθενας δεν πηγαινα και στο οριο.
Το θετικο στα δικα μας τοσο στην ΕΕ111 οσο και στην ΑΕ111, επειδή ο τυπος είναι ιδιος δλδ 4Ε-FE, FTE και 4A-FE, GE, GZE αλλαζουμε κινητήρες αλλα φαινεται ο τυπος δλδ 4E, 4A κτλ οποτε ειμαστε καπως καλυμενοι. Αλλα ειπαμε δεν σημαινει ότι δεν είναι παρανομο η παραπανω υποδυναμη και ας είναι στα ιδια κυβικα.
Άλλο όμως καποιος πχ από 4ΕFE να εχει 3SGTE και άλλο στα δικα μας. Εδώ κλεβει και το δημοσιο λογω μη δηλωσεις κυβικων και δεν πληρωνει τα τελη που του αναλογουν.
Επισης σε περιπτωση ατυχήματος και αδηλωτου μοτερ αν το καταλαβει η ασφαλεια δεν πληρωνει καστανο….εχω φιλο ασφαλιστη και μου τα εχει πει και εχουν τυχει τέτοιες περιπτώσεις όχι μονο μια φορα. Μεχρι και το ιντερκουλερ μπροστα τους ενοχλεί. Τα παντα κανουν να μην πληρωσουν.
Και τελος αν δεν ειχα το μοτερ από πριν, ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ δεν θα εμπαινα σε τετοια διαδικασια παλι. Απλα θα επαιρνα άλλο αμαξι.
Τωρα ο καθενας κανει τις επιλογες του, ότι νομιζεις και σου αρεσει
Δεν επιτρεπεται η μειωση κυβισμου δυστυχως σε καμια απολυτως περιπτωση.
Από 1600 δεν μπορεις να πας σε 1300, αυτό το κανουν φυσικα για να μην πληρωνεις λιγοτερη τελη!
Υ.Γ αν θες να σου στειλω τα αρχεια με τις νομοθεσίες να δεις τι λενε να φριξεις! Φαντασου εγω θα βαλω μαυρη σιτα στο προφ και θα βαψω μαυρο το ιντερκουλερ να μην κανει μπαμ!