Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από panos sardanapalos
Καλησπέρα στην παρέα... Έχει αρκετό καιρό που με ψήνει κάτι πιο γρήγορο κάτι πιο δυνατό. Αλλά λόγω οικονομικών κάθομαι στα αυγά μου προς το παρόν. Λοιπόν έχω το sedan με 162.000 km 1.4 (12ος/2002) δεν καίει λάδια δεν χάνει νερά δεν "γκρινιάζει" όλα καλά με την κυρία. Σκέφτομαι εδώ και πολύ καιρό να την βάλω χέρι. Έχω διαβάσει για υπερκυβισμο αλλά δεν... Κάτι με χαλάει. Και αναρωτιέμαι: Είναι βατό κι εύκολο στα κόψε ράψε να βάλω καλούδια από t-sport? Δλδ μοτέρ σασμάν κι ότι φυσικά άλλο χρειαστεί?. Οικονομικά λέει? (όλοι ξέρουμε βέβαια ότι το αμάξι είναι τρύπιος κουμπαράς) και φυσικά τι χρειάζεται άλλο?? Πείτε μου τις απόψεις σας ή τις δικές σας εμπειρίες-γνώσεις για το θέμα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
|
Φίλε Πανο
Εγω ειμαι μια περίπτωση που την εχω κανει τη μετατροπη. Δε λεω οτι ειναι ασχημα να δυναμωσει τοσα αλογα, ομως απο την εμπειρια μου εχω να πω πως ΑΝ ΘΑ ΞΕΚΙΝΟΥΣΑ ΞΑΝΑ, ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΥΠΕΡΚΥΒΙΣΜΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ.
Το μονο σιγουρο ειναι οτι κανοντας μετατροπη, κρατας τη καροτσα που εχεις και βαζεις πανω το μοτερ. οκ. καποια στιγμη θα θες αναρτησεις φρενα καθισματα TS και γεικοτερα παρολο που θα κανεις τη μετρατροπη, ΠΟΤΕ ΔΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ TS.
Εκτος αυτου να υπολογισεις οτι στο κτεο θα δυσκολευεσαι να περνας αμα δεν το δηλωσεις, και επισης αν σπασει πο διαλος το ποδαρι του και γινει ατυχημα εκει υπαρχει σοβαρο προβλημα.
Αν σωνει και καλα θελεις δυναμη παρε καποιο ts ετοιμο, νομιμο και χωρις αγχος και στεναχωριες. Πιθανότατα να εχει και διαφορα πραγματα επανω σε θεμα αξεσουαρ οποτε κερδισμενος θα βγεις.