Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA 111(G6) 1996 >2002 |
|
|
13-02-18, 12:39
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Nikaia
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
ενα λαθακι μικρο σε αυτα που σου ειπανε .. το χαρτι απο την αντιπροσωπεια λεγεται συγκαταθεση της αντιπροσωπειας στην μετατροπη , και για να καταλαβεις εμενα που με ξερουν ολοι δεν μου το δινουν για το ΕP91 STARLET μου γιατι το glanza 4ΕFTE απλα δεν ηρθε ποτε επισημα στην ελλαδα , φυσικα υπαρχει κομπινα πανω σε αυτο απλα η ιποδυναμη περναει το 20 % και παλι δεν δηλωνεται ..
ετσι ολοι παρανομοι ειμαστε ..απλα στις φωτο που περνει το κτεο δεν δειχνει ξενο το μοτερ ενω σε εσενα θα το δουν αμεσως ..
|
|
|
14-02-18, 00:30
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Fanis
ενα λαθακι μικρο σε αυτα που σου ειπανε .. το χαρτι απο την αντιπροσωπεια λεγεται συγκαταθεση της αντιπροσωπειας στην μετατροπη , και για να καταλαβεις εμενα που με ξερουν ολοι δεν μου το δινουν για το ΕP91 STARLET μου γιατι το glanza 4ΕFTE απλα δεν ηρθε ποτε επισημα στην ελλαδα , φυσικα υπαρχει κομπινα πανω σε αυτο απλα η ιποδυναμη περναει το 20 % και παλι δεν δηλωνεται ..
ετσι ολοι παρανομοι ειμαστε ..απλα στις φωτο που περνει το κτεο δεν δειχνει ξενο το μοτερ ενω σε εσενα θα το δουν αμεσως ..
|
Φανη και εσυ λες ενα λαθος (εκτος αν το λες σαν παραδειγμα βεβαια), σε starlet ep91 οπως και στην στρογγυλοφαναρη ΕΕ111 ΔΕΝ θελει δηλωμα το μοτερ αυτο γιατι ειναι ιδιου τυπου και ιδια κυβικα. Ετσι λεει ο νομος.
Και αλλιως να το παρουμε, λεει οτι δεν απαγορευονται τα περιφερειακα πως το λεει δεν θυμαμαι ακριβως για αυξηση υποδυναμης αν δεν αλλαζει ο κυλινδρισμος, τα νουμερα εχουν καταργηθει χρονια τωρα οποτε εχουμε 4E τουρμπο οποτε παλι νομιμοι ειμαστε. Αρκει να ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ ιδια κυβικα και ιδιου τυπου και δεν πιανονται ολα μονο το 4E.
To ιδιο ισχυει για τους 4A-FE (ΑΕ111 1600) μπορουν να βαλουν τα 4A-GE και 4A-GZE χωρις να θελουνε δηλωμα.
Στο starlet ep82 που ειχε 2Ε-Ε 12V και 1276cc αν θυμαμαι καλα ισως λιγο λιγοτερα αλλα πιανεται 1300 ηθελε δηλωμα και το ειχα δηλωσει κανονικα κανα 250αρι ευρω. Επρεπε να παω Ελληνικο να περασει ΚΤΕΟ δωσανε ενα χαρτι και αυτο το πηγα σε μηχανολογο στο υπουργειο στον Χολαργο και αυτοι το κανονισαν και εβγαλαν την αδεια. Μαλιστα ειχαν παρει και κατι σαν αποτυμα πανω απο το μοτερ εκει που λεει τον τυπο.
Για ολα τα λεει εδω https://diadikasies.gr/%CE%91%CE%BD%...AE%CF%81%CE%B1
Αυτο ειναι απο το doc που σηκωνω, επισης εχω ρωτησει και μου εχουν πει κιολας οτι δεν θελει δηλωμα, οι αριθμοι εχουν καταργηθει προ πολλου οποτε δεν εχει σημασια αυτος.
ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ
Σε περίπτωση που ο νέος κινητήρας είναι του ιδίου τύπου, δεν απαιτείται έκδοση νέας άδειας κυκλοφορίας ( δεν θεωρείται αλλαγή κινητήρα ).
Καλο ειναι ομως να εχουμε τιμολογιο αγορας ή τοποθετησης για ευνοητους λογους.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 14-02-18 στις 00:46.
|
15-02-18, 18:23
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αθηνα
|
|
Παιδιά καλησπέρα,δεν ξέρω τι να σας πω,με έστειλαν στον 3ο όροφο στο υπουργείο στο Περιστέρι στο τεχνικό τμήμα και ο άνθρωπος(μηχανολόγος)μου είπαν ότι είναι,μου είπε κατά λέξη αυτά που ανέφερα.Αν μου τα είπε λάθος αυτός,τα είπα λάθος κι εγω
|
16-02-18, 18:27
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
καλησπέρα, ωραια οκ ας πουμε οτι γινεται τελικα.
Θα το κανεις ομως? εχει αρκετο κοστος και πας σε μοτερ πολλων χρονων πισω.
Φανταζομαι θες να παρεις εκεινο που ελεγες.
|
|
|
|
19-02-18, 11:19
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αθηνα
|
|
Καλημέρα,Νικηφόρε και χρόνια πολλά σε όλα τα παιδιά,με υγεία.Αυτο σκεφτόμουν που σου είχα πει από το φιλαράκι μου που το ξέρω,αλλά ανατράπηκαν λίγο τα δεδομένα,γιατί βρέθηκε ένα παιδί από τη δουλειά του που το θέλει όπως είναι να το πάρει,ενώ ήταν να το δώσει στην αδερφή του με το απλό μοτέρ και να πουλαγε τον glanza χωριστά.Οποτε άκυρο,εδώ που τα λέμε δεν θα τον συνέφερε κι αυτόν,βάλε βγάλε,μηχανικοί,έξοδα.Αλλα κι εμένα όπως το λες,από άποψη παλαιότητας ήταν λίγο δύσκολη απόφαση.Τελος πάντων,θα σκεφτώ μάλλον κάποια στιγμή τον υπερκυβισμο με κανένα μοτέρ avencis νεότερο όπως έχει αναφερθεί,αλλά θέλω να δω αν είναι τόσο εύκολο να μπει με όλα τα περιφερειακά όπως ειναι χωρίς μετατροπές δηλαδή από πλεξουδες,A/C,βάσεις μοτέρ ,εγκέφαλος,εξατμίσεις,καταλύτης κ.λ.π,γιατί δεν είμαι για πολλά έξοδα και έχω κι ένα φιλαράκι μηχανικό,που δουλεύει απογευματα σπίτι του και μήπως την κάναμε έτσι για πολύ οικονομικά.Νομιζω στο νήμα που με είχες παραπέμψει για ένα φίλο εδώ,κάποιος άλλος φίλος είπε πως μπαίνει κουτί,μιζαρεις και φεύγεις,χωρίς την παραμικρή μετατροπή,ακόμα και ο εγκέφαλος κανει,μόνο για ένα μάτι στο στροφαλου(αν το λέω σωστά) είχε πει αν φοράει κάποιον άλλο εγκέφαλο.Τωρα η επιλογη του καλου μοτέρ είναι μια αλλη ιστορία,τα ρίσκα είναι στο τραπέζι,ο φίλος μου από το συνεργείο που δουλεύει το πρωί,έχουν κάποιους συνεργάτες μαντραδες που μπορούμε να εμπιστευτουμε και να μας δώσουν κάποια εγγύηση για ένα μικρό διάστημα.Ειδομεν,πάντως με 1800cc και το 6αρι σασμάν πιστεύω θα πηγαίνει αρκετα καλά και από καταναλωση νομίζω επειδή θα τραβάει ξεκούραστα την καρότσα,δεν θα είναι ιδιαίτερα ψηλα
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη G6 john : 19-02-18 στις 11:34.
|
19-02-18, 14:03
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΚΟΛΩΝΙΑ
|
|
καλυτερα που δν εκατσε η φαση με το 4efte...για μενα κανε τα κουμαντα σου(ψυχικα κ οικονομικα)βρες ενα μηχανικο κ κανε ενα σωστο υπερκυβισμο να φτασεις καμια 130αρα αλογα με καλη ροπουλα να μη φαινετε κ τπτ κ να μη μπλεξεις με χαρτουρες τρεξιματα μπλεξιματα κλπ κ θασαι κυριος!!!
19-02-18, 17:33
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αθηνα
|
|
Καλησπέρα συνονοματε,εννοείς αυτό που λέω για μοτέρ avensis,έτσι?το θέμα είναι αν ισχύει ότι κάθεται χωρίς μετατροπές και πλεξουδομπερδεματα,γιατί όπως είπα δεν είμαι για πολλά ευρα,είμαστε δύσκολα οικονομικά έως πολύ,το ψυχολογικά που λες,τι εννοείς?χαρές θα έχουμε φαντάζομαι,οπότε ποιο το θέμα?και ένα θέμα επίσης είναι αν κάθεται το 6αρι με τα ημιαξόνια ή αν θέλουμε μετατροπές,ή το δικό του σασμαν
|
19-02-18, 18:27
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
καλησπέρα! χρονια πολλα και καλη Σαρακοστη!
συμφωνω και εγω καλυτερα να εισαι ποιο ησυχος!
απο εδω και περα δεν εχω γνωσεις για τα αλλα για να προτεινω κατι, οποτε οποιος το εχει κανει ας σου πει.
Παντως για υπερκυβισμους δεν εχω ακουσει καλα πραγματα πρεπει να εχεις ενα αριστο μοτερ για να το κανεις, δεν θεωρω οτι υπαρχει αξιοπιστια μετα.
Νομιζω ειναι και λογικο αλλωστε.
|
19-02-18, 20:32
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT
Παντως για υπερκυβισμους δεν εχω ακουσει καλα πραγματα πρεπει να εχεις ενα αριστο μοτερ για να το κανεις, δεν θεωρω οτι υπαρχει αξιοπιστια μετα.
Νομιζω ειναι και λογικο αλλωστε.
|
Τι έχεις ακούσει δηλαδή;
Επειδή εγώ δεν έχω ακούσει κανέναν να έχει κάποιο θέμα αξιοπιστίας, και δεν είμαστε λίγοι εδώ μέσα, ούτε έχουμε λίγα χιλιόμετρα υπερκυβισμένοι:
http://www.corollaclub.com/forums/sh...ad.php?t=16903
|
|
|
|
19-02-18, 22:15
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
καποια απο αυτα που εχω ακουσει μια ματια που εριξα αναφερονται εκει μεσα, σορρυ αλλα τωρα δεν εχω χρονο να καθομαι να διαβαζω ολα αυτα τα πραγματα που δεν με αφορουν κιολας αφου εγω δεν ασχολουμε με υπερκυβισμους και γενικα με αυτα τα μοτερια.
Θεωρητικα να το σκεφτει καποιος σε ενα μοτερ καποιων χρονων τετοια πραγματα σιγουρα ειναι επιφοβα και σιγουρα δεν μπορεις να εχεις την εργοστασιακη αξιοπιστια.
Προσωπικα ΠΟΤΕ δεν θα εκανα κατι τετοιο!
Τωρα ο καθενας κανει οτι νομιζει στο αμαξι του και στο μοτερ του.
Και φυσικα σιγουρα ειναι και ζητημα να ειναι και καλος ο μηχανικος που θα κανει τετοια μετατροπη.
Τωρα για κοστος δεν ξερω κατα ποσο αξιζει.
Αν ειναι εδω μεσα να λεμε για υπερκυβισμο θα παρακαλεσω να τα γραψετε στα σχετικα θεματα και οχι σε αυτο εδω περα. Και οτιδηποτε αλλο σε σωστα θεματα, εδω το τοπικ ειναι κατι συγκεκριμενο.
Αυτο το θεμα ειναι καλο για αρχη που αναφερθηκε και παραπανω για υπερκυβισμο http://www.corollaclub.com/forums/sh...16903&page=146
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,18006492 seconds (82,59% PHP - 17,41% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 18:46. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|