Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από nikos gtcc
Μια αλλη λυση ειναι να μπουν τα μαμα ελατηρια χαμηλωματος απο το ts facelift. Δν ξερψ αν λεμε τα ιδια. Αρα για τα απεξ θα λεγες οχι και εσυ στα μαμα αμορτισερ ε? Και εγω αυτο πιστευω.
Οσο για την πιεση λαδιου δν ειναι χρησιμη για τα μοτερ του τς? Για wideband δν δινω τοσα λεφτα και ειδα στην ατμοσφαιρα!
|
Δεν γνωριζω απο ΤS.
Για μαμα αμορτισερ γενικα το χαμηλωμα δεν ειναι καλο, τα σκοτωνει γρηγορα και βαρανε και πολυ αυτο ξερω.
Για την πιεση λαδιου οχι τοσο δεν ειναι χρησιμη, σε καλα μοτερ ειδικα φτιαγμενα ειναι, απλα μου εχουν πει διαφοροι μηχανικοι οτι επειδη θελει καποια βαλβιδα και εξεχει μες την μεση μπορει να γινουν διαφορα "ατυχηματα" να εχεις διαρροες και παει το μοτερ μετα. Και απο τοτε σκιαχτηκα και δεν εβαλα ποτε.
Το wideband για μενα ειναι τρομερα χρησιμο. Ειδικα σε turbo moter που εχω εγω. Το θεωρω το 2ο ποιο χρησιμο οργανο μετα απο το μπαρομετρο.
Εχω και βολτομετρο σε ψηφιακη οθονη πλεον γιατι εχω και αναλογικο οργανο στην ακρη απο παλιοτερα.
Και αυτο το θεωρω επισης χρησιμο. Το δικο μου εχει και ενδειξη χαμηλης μπαταριας και ηχητικο σημα. Και την δειχνει με μπαρες κτλ.
Βεβαια ψηφιακο βολτομετρο εχει και ο πυκνωτης αλλα εκει που ειναι δεν μπορω να τον βλεπω ανα πασα στιγμη.
Παντως για λαδια ποιο σημαντικο κρινω την θερμοκρασια λαδιου παρα την πιεση για οργανο. Αμα υπαρχει προβλημα με την πιεση αναβει και η ενδειξη στο ταμπλο απο την βαλβιδα που εχει μπροστα. Την θερμοκρασια ομως δεν την βλεπουμε. Και τουλαχιστον σε τουρμπο μοτερ (λεω για μενα) θα μου ηταν χρησιμο να την εβλεπα μιας και τα λαδια περνανε απο την τουρμπινα και γινονται σαγανακι.
Βεβαια το ιδιο μπορω να πω για το νερο και τα καυσαερια και στο τελος θα εχω ενα ταμπλο σαν απο διαστημοπλοιο της ΝΑΣΑ! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Τωρα ο καθενας πρεπει να κρινει αναλογα τις αναγκες του και τι μοτερ εχει και τι θελει ποιο πολυ να βλεπει και να βαλει το αναλογο οργανο.
Γιατι πολλα ειναι ωραια να εχουμε αλλα δεν γινεται να εχουμε 10 οργανα μπροστα μας.