καλημερα! μπραβο ωραιος! και καλες και οι φωτος, αρα εφοσον ειναι τερμα εμενα δεν με νοιαζει να τον μειωνω. Α εκει μπαινει? γιαυτο ειχε εκει μια ταπα κατι, εγω εκει εχω βαλει το κουμπι για το συστημα ψεκασμου νερου επανω στο intercooler!
ειναι και κοκκινο και το περνανε για νιτροκουμπο! χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
ερωτηση : δεν θα μπορουσε να μπει ποτενσιομετρο του εμποριου απλα?
μπορεις να δειξεις μια φωτο με τις επαφες πισω απο τον ροοστατη? 3 εχει που συνδεονται στην φυσα?
την φυσα νομιζω την εχω δει, εχω και και πολλες αλλες στο αμαξι μου τοσο εκει αριστερα στην ασφαλειοθηκη, και μπροστα κοντα στα φωτα αλλα δεν ξερω για τι πραγματα ειναι!
καλα μου μπηκε μια ιδεα για αλλαγη χρωματων με ροοστατες αλλα δε νομιζω οτι ειναι εφικτο εδω περα, θελει λαμπες να αλλαζουν χρωματα που δε νομιζω καν οτι υπαρχουν!
σε παλια monitors CRT ειχα φτιαξει επανω σε καλωδια για το σημα RGB ποτενσιομετρα τοτε που δεν ρυθμιζες τα RGB που δεν ειχαν δλδ μενου, εναν για καθε χρωμα σε καθε καλωδιο δλδ για το R-G-B και εκανε φοβερη δουλεια!!! αυτη η φωτο απο δοκιμες συνδεσης atari STFM σε pc monitor χρειστηκαν για την μετατροπη σηματος
http://i180.photobucket.com/albums/x...Resolution.jpg
πωπω και να γινοταν στο ταμπλο να καναμε μπλε-κοκκινο-πρασινο πχ!!! θα ηταν τελειο!
αλλα εχει λαμπες που να αλλαζουν χρωμα? γιατι στις απλες που βαζουμε το κανουμε με τα καποτακια ή λαμπακια με χρωματιστο κελυφος που μετα ξεβαφει!
Γενικα ο ροοστατης φωτισμου για μενα θα μου ηταν χρησιμος αν εκανε ποιο εντονο τον φωτισμο (εντονο contrast δλδ) για να τον μειωνω δεν μου χρειαζεται.
Αν και θεωρω οτι κατι μπορει να γινει σε αυτο το θεμα αλλα θα θελει καποιο κυκλωμα.