Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA 111(G6)

TOYOTA COROLLA 111(G6) 1996 >2002

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 11-03-17, 16:20
G6 john Offline:
Μικρό Μέλος

Μοντέλο: corolla g6 1400 vvti
Περιοχή: Αθηνα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 174
G6 john είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Χα χα χα για τα γαστρεντερικα γελαω Νικηφορε,σε ευχαριστω που βοηθας και για το μοτερ που σε ρωταω,τα βρηκα και τα βοηθητικα απο κει που σου ειπα στο Νεο Κοσμο 90€ αλλα τωρα δυσκολευομαι οικονομικα,γι'αυτο σου ειπα θα βαλω πρωτα τα Mad τα μαμα και μετα θα το ξαναλυσω πθσω να βαλω αν ειναι τα βοηθητικα,οπως σου ειπα το φτιαχνω μονος στην πυλωτη οποτε εργατικα δεν εχουμε.Τα koni που τα εισκευαζεις?Ακριδας Δημητρης καπου στη Φραντζη?απο τα παλια χρονια ηταν εκει ειχα ενα Yugo τουμπανο με κιτρινα και τα ειχα φτιαξει σ'αυτον,ηταν φοβερος
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 11-03-17, 21:23
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Δύναμη Σεβασμού: 1032
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
οταν λεω γαστρεντερικα για να εξηγηθω τι εννοω, εννοω ενοχλησεις στα αντερα που οδηγουν ακομα και στην τουαλετα συχνα, ταση προς εμετο με ναυτια, και διαφορα τετοια. Φοβερες ενοχλησεις δεν μπορω ουτε καν να το σκεφτομαι.
Τα ειχα κανει τον Ιουλιο και μεχρι να μπουν τα πολλα κρυα δεν ειχα προβλημα οκ κοπανουσε αλλα τοσο, μολις εγινε περισσοτερο το κρυο μαλλον τα λαδια σφιγγουν και ηταν ανυποφορα!!!
ο μαστορας ηταν ο www.koniservice.gr δεν λεω οτι φταιει αυτος φυσικα και ποιο φτηνος απο τους αλλους 2 που ξερω αυτον που ειπες και τον Στρατο απεναντι απο τον Ακριδα καπου εκει μεσα, και ποιο βολικα γιατι δεν πας μεσα στο κεντρο και με ρωτησε αν θελω να τα κανει ποιο σκληρα και εβαλε βαλβιδες competition και εχουν λιγοτερες τρυπες προκαλωντας μεγαλυτερη αντισταση στο λαδακι.
Επισης ημουν παρων και μου εδειχνε!! κατι που ουδεποτε συνεβει με τους αλλους 2, τα αφηνες εφευγες και ξαναπηγαινες.
Εννοειτε οτι παντα τους τα πηγαινα στο χερι. Μονος μου τα μπαινοβγαζω.

Για μενα τα βοηθητικα αξιζαν το καθε ευρω τους με τα 1000!!!!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 13-03-17, 17:37
G6 john Offline:
Μικρό Μέλος

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT Εμφάνιση μηνυμάτων
οταν λεω γαστρεντερικα για να εξηγηθω τι εννοω, εννοω ενοχλησεις στα αντερα που οδηγουν ακομα και στην τουαλετα συχνα, ταση προς εμετο με ναυτια, και διαφορα τετοια. Φοβερες ενοχλησεις δεν μπορω ουτε καν να το σκεφτομαι.
Τα ειχα κανει τον Ιουλιο και μεχρι να μπουν τα πολλα κρυα δεν ειχα προβλημα οκ κοπανουσε αλλα τοσο, μολις εγινε περισσοτερο το κρυο μαλλον τα λαδια σφιγγουν και ηταν ανυποφορα!!!
ο μαστορας ηταν ο www.koniservice.gr δεν λεω οτι φταιει αυτος φυσικα και ποιο φτηνος απο τους αλλους 2 που ξερω αυτον που ειπες και τον Στρατο απεναντι απο τον Ακριδα καπου εκει μεσα, και ποιο βολικα γιατι δεν πας μεσα στο κεντρο και με ρωτησε αν θελω να τα κανει ποιο σκληρα και εβαλε βαλβιδες competition και εχουν λιγοτερες τρυπες προκαλωντας μεγαλυτερη αντισταση στο λαδακι.
Επισης ημουν παρων και μου εδειχνε!! κατι που ουδεποτε συνεβει με τους αλλους 2, τα αφηνες εφευγες και ξαναπηγαινες.
Εννοειτε οτι παντα τους τα πηγαινα στο χερι. Μονος μου τα μπαινοβγαζω.

Για μενα τα βοηθητικα αξιζαν το καθε ευρω τους με τα 1000!!!!
Γεια σου ρε φιλε,τα παρελαβα σημερα τα Mad(τα μαμα)μεχρι την Πεμπτη πιστευω να βρω χρονο να τα ριξω πανω να δω και που θα κατσει σε υψος.Εχω κι ενα θεματακι με τα μπροστινα,γιατι εχω τροχισει τις πανω τρυπες 2mm μεσα λι εχω δωσει 2μοιρες αρνητικο camber(εχω τρελα οπως σου ειπα απο το saxo )με τις γωνιες και ειναι δικαιολογημενο πιο ξυραφατο τιμονι αλλα και πιο νευρικο στα λασκα του γκαζιου στη στροφη αλλα εχω μαθει απο το Γαλλο κι ετσι μου αρεσει το παιχνιδι.Εχω θεμα που λες γιατι εχω πονταρει με argon τη βιδα για να μη γινει καμια στραβη, κι ετσι δεν βγαινει η μπουκαλα πρεπει νσ λυσω ολο το ακρο,δεν πειραζει λιγη δουλεια παραπανω.Με βλεπω να τα βαζω και τα βοηθητικα,με εχεις πεισει,φορτωνω ρε γ@μωτο και πραγματα και θα τα χρειαστω.Θα το κανω ομως σε δευτερη φαση ειναι και τα φραγκα και εχω στριμωχτει ασχημα και με τα παιδια,ζωη να'χουν.Εχω και τα λαδοκαψιματα δεν ξερω αν σου ειπα,1λιτρο στα 2000χλμ.Δεν ξερω τι να κανω.Θα σε ενημερωσω οταν τα βαλω.Να σαι καλα
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 13-03-17, 18:47
NikiforosGT Offline:
Moderator

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από G6 john Εμφάνιση μηνυμάτων
Γεια σου ρε φιλε,τα παρελαβα σημερα τα Mad(τα μαμα)μεχρι την Πεμπτη πιστευω να βρω χρονο να τα ριξω πανω να δω και που θα κατσει σε υψος.Εχω κι ενα θεματακι με τα μπροστινα,γιατι εχω τροχισει τις πανω τρυπες 2mm μεσα λι εχω δωσει 2μοιρες αρνητικο camber(εχω τρελα οπως σου ειπα απο το saxo )με τις γωνιες και ειναι δικαιολογημενο πιο ξυραφατο τιμονι αλλα και πιο νευρικο στα λασκα του γκαζιου στη στροφη αλλα εχω μαθει απο το Γαλλο κι ετσι μου αρεσει το παιχνιδι.Εχω θεμα που λες γιατι εχω πονταρει με argon τη βιδα για να μη γινει καμια στραβη, κι ετσι δεν βγαινει η μπουκαλα πρεπει νσ λυσω ολο το ακρο,δεν πειραζει λιγη δουλεια παραπανω.Με βλεπω να τα βαζω και τα βοηθητικα,με εχεις πεισει,φορτωνω ρε γ@μωτο και πραγματα και θα τα χρειαστω.Θα το κανω ομως σε δευτερη φαση ειναι και τα φραγκα και εχω στριμωχτει ασχημα και με τα παιδια,ζωη να'χουν.Εχω και τα λαδοκαψιματα δεν ξερω αν σου ειπα,1λιτρο στα 2000χλμ.Δεν ξερω τι να κανω.Θα σε ενημερωσω οταν τα βαλω.Να σαι καλα
καλησπέρα, δεν πολυκαταλαβα τι εχεις κανει, αμα θες και για να υπαρχει επειδη εχω κανει ηδη θεμα για την Camper συνεχιζουμε εδω http://www.corollaclub.com/forums/sh...=18864&page=10
εγω ειχα πειραξει την πισω δες εκει στο θεμα τους λογους.
Με το καλο βαλε αυτα που εχεις και θα τα δεις πως πανε.
Αλλα αν το φορτωνεις τα βοηθητικα θα σου κανουν καλο μιας και δεν καθεται οπως αμα δεν τα εχεις, και βελτιωση σε κρατηματα αλλα και δεν χαλανε μετα ευκολα τα πισω!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 13-03-17, 19:08
G6 john Offline:
Μικρό Μέλος

Παράθεση:
καλησπέρα, δεν πολυκαταλαβα τι εχεις κανει, αμα θες και για να υπαρχει επειδη εχω κανει ηδη θεμα για την Camper συνεχιζουμε εδω http://www.corollaclub.com/forums/sh...=18864&page=10
εγω ειχα πειραξει την πισω δες εκει στο θεμα τους λογους.
Με το καλο βαλε αυτα που εχεις και θα τα δεις πως πανε.
Αλλα αν το φορτωνεις τα βοηθητικα θα σου κανουν καλο μιας και δεν καθεται οπως αμα δεν τα εχεις, και βελτιωση σε κρατηματα αλλα και δεν χαλανε μετα ευκολα τα πισω!
Ναι το ειδα το θεμα με τις camber,αμα δεις κι εσυ ειχαμε μιλησει πολυ τοτε 9/2016 νομιζω(θα δεις την υπογραφη μου G6 john)με ειχες βοηθησει πολυ και τοτε φιλε,να σαι καλα,τεσπα ειναι αλλο θεμα εδω,μην ειμαστε εκτος.Ναι οντως θα τα κουμπωσω και τα βοηθητικα.Απο κει που πηρα τα μαμα τα εχει και τα μικρα,απλα θελω να ψαχτω.για καλυτερη τιμη
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 13-03-17, 19:23
NikiforosGT Offline:
Moderator

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από G6 john Εμφάνιση μηνυμάτων
Ναι το ειδα το θεμα με τις camber,αμα δεις κι εσυ ειχαμε μιλησει πολυ τοτε 9/2016 νομιζω(θα δεις την υπογραφη μου G6 john)με ειχες βοηθησει πολυ και τοτε φιλε,να σαι καλα,τεσπα ειναι αλλο θεμα εδω,μην ειμαστε εκτος.Ναι οντως θα τα κουμπωσω και τα βοηθητικα.Απο κει που πηρα τα μαμα τα εχει και τα μικρα,απλα θελω να ψαχτω.για καλυτερη τιμη
ευχαριστω και εσυ να εισαι καλα να τα χαιρεσε ολα!
οτι θες πες ξανα να το δουμε!
η διαφορα ειναι στα κρατηματα τοσο σημαντικη που νομιζω οτι αλλαξα αντιστρεπτικη με ποιο χοντρη!
περισσοτερο για τα κρατηματα βασικα τα ηθελα παρα για τα φορτωματα, εγω σπανια φορτωνω μεσα πραγματα, αντε πισω ατομα μονο και παλι σπανια.
Toνισα οτι ψηλωσε ομως ετσι? μπορει και 2cm! παντως στο ματι μου φαινεται ψηλο τωρα!
Εκτος μερικες φορες με τις ελιες στο εξοχικο που τις πηγαινα στο ελαιοτριβειο. :P
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 13-03-17, 20:22
G6 john Offline:
Μικρό Μέλος

Παράθεση:
ευχαριστω και εσυ να εισαι καλα να τα χαιρεσε ολα!
οτι θες πες ξανα να το δουμε!
η διαφορα ειναι στα κρατηματα τοσο σημαντικη που νομιζω οτι αλλαξα αντιστρεπτικη με ποιο χοντρη!
περισσοτερο για τα κρατηματα βασικα τα ηθελα παρα για τα φορτωματα, εγω σπανια φορτωνω μεσα πραγματα, αντε πισω ατομα μονο και παλι σπανια.
Toνισα οτι ψηλωσε ομως ετσι? μπορει και 2cm! παντως στο ματι μου φαινεται ψηλο τωρα!
Εκτος μερικες φορες με τις ελιες στο εξοχικο που τις πηγαινα στο ελαιοτριβειο. :P
Ναι μωρε κι εγω δεν εχω προβλημα να ψηλωσει,απλα θα το δω πως θα κατσει πρωτα με τα μαμα και θα αποφασισω,θα ειμαστε συντονισμενοι
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 13-03-17, 20:44
NikiforosGT Offline:
Moderator

επειδή δεν βλέπω να το έχω γράψει, όταν μπουν αυτα τα βοηθητικά ελατηρια ή αλλιως power springs καταργουνται τα πισω bump stops, αυτα εχουν δικα τους ενσωματωμενα.
Αν διαλυθουν καποτε δεν ξερω τι γινεται που δε νομιζω, προφανως αν λειπουν τα δικα τους μαλλον θα μπορουν να μπουν με αλλα, βεβαια αυτα ειναι σαν ποτηρακια και πατανε στις 2 ακρες, μαλλον δεν θα ειναι ευκολο μετα. Anyway ας ελπισουμε να μην συμβει αυτο....αλλιως θα μαθουμε τοτε.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 13-03-17, 22:07
G6 john Offline:
Μικρό Μέλος

Παράθεση:
επειδή δεν βλέπω να το έχω γράψει, όταν μπουν αυτα τα βοηθητικά ελατηρια ή αλλιως power springs καταργουνται τα πισω bump stops, αυτα εχουν δικα τους ενσωματωμενα.
Αν διαλυθουν καποτε δεν ξερω τι γινεται που δε νομιζω, προφανως αν λειπουν τα δικα τους μαλλον θα μπορουν να μπουν με αλλα, βεβαια αυτα ειναι σαν ποτηρακια και πατανε στις 2 ακρες, μαλλον δεν θα ειναι ευκολο μετα. Anyway ας ελπισουμε να μην συμβει αυτο....αλλιως θα μαθουμε τοτε.
Ναι καλα που το λες οταν ερθει η ωρα τι τσεκαρω κι εγω,νομιζω κι εγω δυσκολο να διαλυθουν αν σηκωνεται και 2cm οπως λες,θα πρεπει σκυλοφωρτωμενο να φαει επανηλημενα τερματισματα,πραγμα δυσκολο.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 17-03-17, 15:59
G6 john Offline:
Μικρό Μέλος

http://i.imgur.com/ueDO96m.jpg
http://i.imgur.com/8d1Cq7f.jpg
http://i.imgur.com/Yy9U2zX.jpg
Ετοιμα φιλε Νικηφορε,παιδευτηκα αλλα τα καταφερα,ειναι απλα απιστευτο στο δρομο με φοβερη ανεση,καταπινει τα παντα σα να μην υπαρχουν.Εβαλα πρωτα τα μαμα τα MAD και το δουλεψα μια μερα ,να σου π ω οτι σηκωθηκε αρκετα μου φαινεται περισοτερο απο αλλο corolla με μαμα αναρτηση που τα ειδα διπλα διπλα.Δεν ξερω αν φταιει που ειναι ακομα καινουρια και κατσουν λιγο.Σημερα εριξα και τα power springs και οπως ειπες σηκωθηκε ακομα λιγο πισω(στο συνολο τωρα δειχνει καλυτερα)γιατι εδειχνε στο ματι λιγο σουζα μπροστα και οταν το εκανα βολτα επαθα πλακα και με τα normal kayaba excel G .Μπραβο σου που το ανοιξες το θεμα γιατι αξιζει πραγματικα.Πριν εβλεπα ανωμαλια στο δρομο και ετοιμαζομουνα για σφαλιαρα,τωρα περναει σαν αρμα και δεν κουνιεται ουτε ποτηρι νερο.Το στριψιμο δε,με τα μικρα πισω ειναι χωρις ιδιαιτερες κλισεις,παντα με τα φτηνιαρικα kyaba που εχω.Που να ειχα κανενα πιο σοβαρο αμορτισερ.Πιστευω θα το χαρω ακομα περισοτερο οταν ερθει η ωρα να το φορτωσω.Αξιζει με χιλια η κινηση.Παντως στην αλλαγη αμορτισερ σκεφτομαι koni κιτρινα που επισκευαζονται,μια φορα τα πληρωνεις και τελος.Το υψος δε με πειραζει πολυ,θα το ηθελα 1ποντακι πιο κατω αλλα δεν πειραζει,θα σου ανεβασω και μια φωτο οταν μπορεσω το αυτοκινητο απο πλαγια να το δεις κι εσυ πως εκατσε.Να σαι καλα
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA 111(G6)

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Ελατήρια απο E11 (G6) σε E12 Vasilis G6 TOYOTA COROLLA 111(G6) 2 26-04-15 23:15
Εργοστασιακά ελατήρια ee111 gemal TOYOTA COROLLA 111(G6) 4 08-01-14 16:38
Αμορτισέρ-Ελατήρια G6 Fanourious TOYOTA COROLLA 111(G6) 7 27-07-11 22:32
Ελατήρια για g6 jethro tull TOYOTA COROLLA 111(G6) 6 27-10-07 18:22
Ελατήρια anbis SUPPORT 1 19-01-07 23:57

Page generated in 0,17987394 seconds (83,77% PHP - 16,23% MySQL) with 42 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 23:14.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com