καλημερα, σορρυ δεν το ειδα! καλα ελεγα και εγω οτι εννοειτε αυτα, εμεις ομως που δεν εχουμε, τα μονα που κανουν δουλεια ειναι η μεγαλη σκαλα στα κανονικα μας φωτα!
με τα κανονικα φωτα δυσκολα βλεπεις σε ημισκοτεινα σημεια ή σε απολυτο σκοταδι, ποσο μαλλον μεσα σε ομιχλη!!!!
αληθεια γιατι το δικο μου πχ εχει μονο ενα πισω φως ομιχλης (αριστερα) ? ετσι ειναι και στα δικα σας? ή ειναι θεμα οικονομιας? γιατι το δικο μου μοντελο ειναι καποια φτηνη σειρα δλδ πχ και τα ηλεκτρικα παραθυρα εχουν μπει εκ των υστερων.
Tελικα έκανα λαθος αναβει και με τα κανονικα φωτα (τα μεσαια δλδ), με τα μικρα τις ψειρες δλδ τα πορειας δεν αναβει. Επισης πισω δεξια εχει υποδοχη για λαμπακι αλλα δεν υπαρχει η καλωδιωση!!! και εχει μονο πισω αριστερα πισω φως ομιχλης. Απλα στο ταμπλο υπαρχει και ενδειξη αμα ειναι αναμμενο. Το κουμπι του ειναι αριστερα, μπερδευτηκα με την επιλογη της μεγαλης σκαλας και ειπα για τον αριστερο μοχλο πριν.
Προς admins : θελω να ανεβασω φωτος στο forum και μετα απο edit δεν με αφηνει, το εχω ξαναπει πολλες φορες αλλα δεν εχει φτιαξει, ετσι πρεπει να κανω διπλο ποστ στο καπακι για να τις ανεβασω.
Παραθετω τι μου γραφει :
NikiforosGT, you do not have permission to access this page. This could be due to one of several reasons:
Your user account may not have sufficient privileges to access this page. Are you trying to edit someone else's post, access administrative features or some other privileged system?
If you are trying to post, the administrator may have disabled your account, or it may be awaiting activation.
Ανεβαζω τις φωτος εδω :
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη TmNemesis : 25-12-15 στις 01:30.
Αιτία: συγχωνεύση posts
|