Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από butlerakos
Εγω θα σου προτεινα να βαλεις ultra sr οπως λεει και ο φιλος Κωστας και εισαι αρχηγος...εγω τα φοραω με H&R και ειμαι μια χαρα... εγω πριν κανα 2 χρονια που τα εβαλα τα βρηκα 320 ευρω.... φορας κι ενα eibach που ειναι πιο φθηνα απο τα H&R και εχεις αναρτηση πολυ καλη για πολλα χρονια (μιας που δε το ζοριζεις και πολυ)... κι οταν θα χρειαστει να στριψεις θα εισαι κυριος... τα H&R τα φορουσα και με excel-g..δεν ηταν κακος συνδυασμος αλλα προτιμησα να δωσω κατι παραπανω και να παρω ενα αρκετα ανωτερο αμορτισερ...
|
Eυχαριστω για τις αποψεις σας απλα οπως ειπα επειδη τα λεφτα δεν περισσευουν το πακετακι της vogtland αμορτισερ+ελατηρια 3ποντα στα 365 ευρω αγορα μου φενοταν πολυ καλο για να σφιξει λιγο και να χαμηλωσει το αμαξι.Δεν ξερω σε τι κατασταση ειναι τα ελατηρια μου γιατι το αμαξι πλεον εχει 227000χλμ...αμορτισερ αλλαχτηκαν στα 105000χλμ απο τον προηγουμενο
με excel g, τα ελατηρια δεν πειραχτηκαν νομιζω.Κι εγω προς ultra sr με 3ποντα hr/eibach θα πηγαινα αλλα οπως ειπες...320 τα αμορτισερ και περιπου 200 ευρω τα ελατηρια μονο αγορα παμε στα λεφτα των agx που τα προτιμω με βαση την χρηση που κανω στο αυτοκινητο ...αλλα και παλι....δεν ξερω με τα ελατηρια μου τι παιζει αν χρειαστει και ελατηρια... με τα agx ,φτανουμε στα λεφτα των D2/K-SPORT coilovers και ξεφευγουμε πολυ ....Τα excel g ειναι οκ ...αλλα πολυ βαρκα το αυτοκινητο.. και μια προσφορα που πηρα ειναι 220 αγορα...συνολο 300+ με περαστικα και ευθυγραμμιση
Απο την μια θελω να το σφιξω λιγο και να το χαμηλωσω χωρις να χαλασω πολλα..απο την αλλη ... εχει ηδη πολλα χλμ στο αμαξωμα και δεν θελω να σκορπισει το αμαξι γιαυτο προβληματιζομαι...Tεσπα... με βλεπω να καταληγω σε excel g και νεα silentblocks/bump stops κτλ. να γινει σαν καινουργιο stock...