Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > SUPPORT

SUPPORT ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΑΤΑ-ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΝ LINE

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 21-04-15, 21:26
Το avatar του χρήστη kostas_8
kostas_8 Offline:
Κυριλέ Μέλος

Περιοχή: Αγια Βαρβαρα, Αιγαλεω
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 211
kostas_8 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
εγω παντως με τα κονι δε χρειαστηκε να κοψω γονατα. παντως δε θα εβαζα vogtland. Kayaba ultra sr, τα χρυσα κοινως με κανα ελατηριο eibach η apex ειναι ωραια επιλογη. Και με μαμα ελατηρια παλι μια χαρα ειναι.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 21-04-15, 22:54
Το avatar του χρήστη GiWrGoS@XXX
GiWrGoS@XXX Offline:
Πορωμένο Μέλος

Μοντέλο: E11 1.4 vvti g6
Περιοχή: athina
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 303
GiWrGoS@XXX έχει φοβερή αύρα GiWrGoS@XXX έχει φοβερή αύρα GiWrGoS@XXX έχει φοβερή αύρα
Εγω ρωτησα γιατι απλα θελω να χαμηλωσει ελαφρα το αυτοκινητο και να περιοριστουν ελαφρα οι κλισεις χωρις να χαθει ιδιατερα η ανεση ουτε υπαρχουν απαιτησεις για να γραφω χρονους σε στροφιλικια και πιστες (μιας και το αμαξι οδηγειται κατα 98% μεσα στους βομμβαρδισμενους δρομους της Αθηνας κι οχι σε επαρχιακους δρομους και πιστες), ενω σημαντικος παραγοντας ειναι και το κοστος.... Ειτε ultra sr βαλεις με τριποντα ελατηρια..,ειτε AGX με τα μαμα ελατηρια ( εφοσον αυτα δεν εχουν κατσει) Πας αρκετα πανω απο τα 500 ευρω μονο αγορα...και αν συνδυασεις τα AGX με αγορα τριποντων ελατηριων .. τοτε μπαινεις σε κοστη που πλησιαζουν τις φθηνες coilover.....Γιαυτο ρωτησα αν εχει κανεις εντυπωσεις απο τα vogtland γιατι φενεται ενας καλος συμβιβασμος κοστους-αποδοσης..
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 22-04-15, 02:43
kostas_8 Offline:
Κυριλέ Μέλος

Tα Vogtland θα σου προτεινα να εβαζες ελατηρια που ειναι και αρκετα προοδευτικα. Για τα αμορτισερ εχω ακουσει σε αρκετους και ειδικα προς opel μερια που ειχαν βαλει vogtland και κοπαναγαν αρκετα, περιεργως και συγκριτικα με κονι κιτρινα που εχουν και λιγο τη φημη του κοπανηματος μεχρι να τα επισκευασεις. Με τα κονι εγω δεν ξετρελαθηκα κιολας και κοπαναγαν αρκετα για τα γουστα μου. Δε με απογοητευσαν παντως σε στροφιλικια και οταν πρωτοτουρμπισα. Ultra SR αν το ψαξεις μπορεις να τα βρεις και φθηνοτερα. Ειχα αγορασει για το Daewoo που ειχα παλια τα Ultra κοντα στα 300 οταν εξω ειχαν 500κατι.

Επισης, μιας και δε σε βλεπω να το κυνηγας και το αμαξι και βαση αυτου που λες οτι οδηγειτε στους δρομους της αθηνας, γιατι απλα δε βαζεις τα kayaba excel-g που ειναι σαν τα μαμα και φθηνα. Ουτως η αλλως τη δουλεια σου θες να κανεις και δεν ειναι και κακα αμορτισερακια. Βαζεις και ενα τριποντο και καθαρισες.. Αλλα το ξερεις οτι χαμηλωμα = κοπανημα, δε γινετε διαφορετικα. Εκτος αν βαλεις coilover :P Οπως εγω, και το αμαξι δεν κοπαναει απλα πουθενα και αν ρυθμιστει και σωστα καθαρισες απο το θεμα αμορτισερ μια και καλη. Και ρυθμιζεις και το χαμηλωμα οσο το θες.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 22-04-15, 21:37
Το avatar του χρήστη butlerakos
butlerakos Offline:
Μέλος

Μοντέλο: Corolla 1.4 G6
Περιοχή: Άγιος Δημήτριος
Δύναμη Σεβασμού: 219
butlerakos είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από GiWrGoS@XXX Εμφάνιση μηνυμάτων
Εγω ρωτησα γιατι απλα θελω να χαμηλωσει ελαφρα το αυτοκινητο και να περιοριστουν ελαφρα οι κλισεις χωρις να χαθει ιδιατερα η ανεση ουτε υπαρχουν απαιτησεις για να γραφω χρονους σε στροφιλικια και πιστες (μιας και το αμαξι οδηγειται κατα 98% μεσα στους βομμβαρδισμενους δρομους της Αθηνας κι οχι σε επαρχιακους δρομους και πιστες), ενω σημαντικος παραγοντας ειναι και το κοστος.... Ειτε ultra sr βαλεις με τριποντα ελατηρια..,ειτε AGX με τα μαμα ελατηρια ( εφοσον αυτα δεν εχουν κατσει) Πας αρκετα πανω απο τα 500 ευρω μονο αγορα...και αν συνδυασεις τα AGX με αγορα τριποντων ελατηριων .. τοτε μπαινεις σε κοστη που πλησιαζουν τις φθηνες coilover.....Γιαυτο ρωτησα αν εχει κανεις εντυπωσεις απο τα vogtland γιατι φενεται ενας καλος συμβιβασμος κοστους-αποδοσης..
Εγω θα σου προτεινα να βαλεις ultra sr οπως λεει και ο φιλος Κωστας και εισαι αρχηγος...εγω τα φοραω με H&R και ειμαι μια χαρα... εγω πριν κανα 2 χρονια που τα εβαλα τα βρηκα 320 ευρω.... φορας κι ενα eibach που ειναι πιο φθηνα απο τα H&R και εχεις αναρτηση πολυ καλη για πολλα χρονια (μιας που δε το ζοριζεις και πολυ)... κι οταν θα χρειαστει να στριψεις θα εισαι κυριος... τα H&R τα φορουσα και με excel-g..δεν ηταν κακος συνδυασμος αλλα προτιμησα να δωσω κατι παραπανω και να παρω ενα αρκετα ανωτερο αμορτισερ...
Παλιά 22-04-15, 23:15
GiWrGoS@XXX Offline:
Πορωμένο Μέλος

GiWrGoS@XXX έχει φοβερή αύρα GiWrGoS@XXX έχει φοβερή αύρα GiWrGoS@XXX έχει φοβερή αύρα
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από butlerakos Εμφάνιση μηνυμάτων
Εγω θα σου προτεινα να βαλεις ultra sr οπως λεει και ο φιλος Κωστας και εισαι αρχηγος...εγω τα φοραω με H&R και ειμαι μια χαρα... εγω πριν κανα 2 χρονια που τα εβαλα τα βρηκα 320 ευρω.... φορας κι ενα eibach που ειναι πιο φθηνα απο τα H&R και εχεις αναρτηση πολυ καλη για πολλα χρονια (μιας που δε το ζοριζεις και πολυ)... κι οταν θα χρειαστει να στριψεις θα εισαι κυριος... τα H&R τα φορουσα και με excel-g..δεν ηταν κακος συνδυασμος αλλα προτιμησα να δωσω κατι παραπανω και να παρω ενα αρκετα ανωτερο αμορτισερ...
Eυχαριστω για τις αποψεις σας απλα οπως ειπα επειδη τα λεφτα δεν περισσευουν το πακετακι της vogtland αμορτισερ+ελατηρια 3ποντα στα 365 ευρω αγορα μου φενοταν πολυ καλο για να σφιξει λιγο και να χαμηλωσει το αμαξι.Δεν ξερω σε τι κατασταση ειναι τα ελατηρια μου γιατι το αμαξι πλεον εχει 227000χλμ...αμορτισερ αλλαχτηκαν στα 105000χλμ απο τον προηγουμενο
με excel g, τα ελατηρια δεν πειραχτηκαν νομιζω.Κι εγω προς ultra sr με 3ποντα hr/eibach θα πηγαινα αλλα οπως ειπες...320 τα αμορτισερ και περιπου 200 ευρω τα ελατηρια μονο αγορα παμε στα λεφτα των agx που τα προτιμω με βαση την χρηση που κανω στο αυτοκινητο ...αλλα και παλι....δεν ξερω με τα ελατηρια μου τι παιζει αν χρειαστει και ελατηρια... με τα agx ,φτανουμε στα λεφτα των D2/K-SPORT coilovers και ξεφευγουμε πολυ ....Τα excel g ειναι οκ ...αλλα πολυ βαρκα το αυτοκινητο.. και μια προσφορα που πηρα ειναι 220 αγορα...συνολο 300+ με περαστικα και ευθυγραμμιση
Απο την μια θελω να το σφιξω λιγο και να το χαμηλωσω χωρις να χαλασω πολλα..απο την αλλη ... εχει ηδη πολλα χλμ στο αμαξωμα και δεν θελω να σκορπισει το αμαξι γιαυτο προβληματιζομαι...Tεσπα... με βλεπω να καταληγω σε excel g και νεα silentblocks/bump stops κτλ. να γινει σαν καινουργιο stock...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 22-04-15, 23:31
kostas_8 Offline:
Κυριλέ Μέλος

Σε ο,τι τελικα καταληξεις, τουλαχιστον κοιτα αν παρεις κατι φθηνο να τα αξιζει τα λεφτα του, γιατι οσο να'ναι για την ασφαλεια τη δικη σου πληρωνεις, αλλιως αν πας σε κατι πιο ακριβο, κοιτα να ειναι επισκευασιμα. Ενας κυριος λογος που δεν εβαλα παλια τα agx και εβαλα τα κονι τα κιτρινα ηταν αυτος. Οπως και τωρα τα xyz που εχω ως coilover ειναι επισης επισκευασιμα.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 23-04-15, 00:41
GiWrGoS@XXX Offline:
Πορωμένο Μέλος

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από kostas_8 Εμφάνιση μηνυμάτων
Σε ο,τι τελικα καταληξεις, τουλαχιστον κοιτα αν παρεις κατι φθηνο να τα αξιζει τα λεφτα του, γιατι οσο να'ναι για την ασφαλεια τη δικη σου πληρωνεις, αλλιως αν πας σε κατι πιο ακριβο, κοιτα να ειναι επισκευασιμα. Ενας κυριος λογος που δεν εβαλα παλια τα agx και εβαλα τα κονι τα κιτρινα ηταν αυτος. Οπως και τωρα τα xyz που εχω ως coilover ειναι επισης επισκευασιμα.
Σε ευχαριστω Κωστα.Θα δω τι θα κανω γιατι ερχεται και ΚΤΕΟ τον Ιουνιο... :S
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > SUPPORT

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
E12 αμορτισέρ MIXANIKOS TOYOTA COROLLA E 12 41 27-12-15 15:57
Αμορτισέρ ΑL-KO vagos333 TOYOTA COROLLA E 12 5 15-01-11 17:09
Αμορτισέρ για G6 louge20vt TOYOTA COROLLA 111(G6) 32 14-06-08 10:06
Αμορτισέρ antonios7 ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 5 12-10-07 01:04
Αυτόματο Κλείδωμα ΓΙΟΚ 3sgte SUPPORT 5 15-04-07 18:48

Page generated in 0,14996505 seconds (81,86% PHP - 18,14% MySQL) with 35 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 18:14.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com