Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA 111(G6)

TOYOTA COROLLA 111(G6) 1996 >2002

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 22-04-15, 09:55
Το avatar του χρήστη sotoskap
sotoskap Offline:
Moderator

Περιοχή: Βέροια
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 390
sotoskap είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από corolla92 Εμφάνιση μηνυμάτων
Αυτή εδώ είναι καλή; Λέει ότι είναι μεσαία, ιδανική για χρήση με το χέρι και ότι αφαιρεί και λεκέδες από νερό. ( Προς αποφυγή παρεξηγήσεων δεν κάνω οποιαδήποτε διαφήμηση των καταστημάτων του link. Απλά αναζητάω γνώμες για τα συγκεκριμένα προϊόντα και το skroutz.gr με προώθησε στα καταστήματα αυτά )

http://www.ctd.gr/product.asp?ID=9275

Επίσης και αυτή εδώ, χοντρή, πιο ακριβή.

http://www.tool-market.gr/tool.php?lang=gr&id=3166
Λογικά κάνουν και οι 2. Είναι και 3Μ.
Σου είπα για χοντρή για πιο εύκολη δουλειά, να μην φας πολύ ζόρι στο τρίψιμο.

Που & Που είναι καλό να κάνουμε μια παύση από την αναζήτηση της ευτυχίας και απλώς να είμαστε ευτυχείς....
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 27-04-15, 15:47
corolla92 Offline:
Μικρό Μέλος

Μοντέλο: Corolla G6 1.6 VVT-i
Δύναμη Σεβασμού: 129
corolla92 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Δυστυχώς μετά από πολλές προσπάθειες και πολλά ακόμα FAIL...επανέρχομαι στο θέμα.
Τα άλατα αρνήθηκαν κατηγορηματικά να φύγουν ακόμα και με χοντρή αλοιφή της 3Μ. Στο τέλος το έτριβα με τόσο μίσος επί 1 τέταρτο στο ίδιο σημείο, που νόμιζες θα σπάσει το τζάμι αλλά τζίφος...δεν καταλαβαίνω τι έχουν πάθει πια τα τζάμια μου. Είναι αδιανόητο να μην φεύγουν με τίποτα. Ο προηγούμενος το έπλενε ίσως με το χειρότερο νερό της Ελλάδας και ποτέ δεν το σκούπιζε στο τέλος όλα αυτά τα χρόνια. Δεν εξηγείται αλλιώς!
Εντέλει πάνω στην απελπισία μου πέρασα μια βόλτα από την carglass να ρωτήσω για αντικατάσταση όλων των τζαμιών! και των 6!
Μου λέει ο υπάλληλος που δούλευε εκεί να τα πληρώσεις.
Του λέω έχω ασφάλεια θραύσης κρυστάλλων 1000 ευρώ. Να το σπάσω και να στο φέρω να τελειώνουμε;
Μου απαντάει διστακτικά και χαμηλόφωνα: Ξεκίνα απο το μπροστά και το πισω και βλέπουμε....
Και ερωτώ: ποια ειναι η διαδικασία τώρα; Πως το σπάω ουτοσώστε να μην το διαλύσω τελείως; Χρειάζεται να κάνω δήλωση η θα τα αναλαμβάνει όλα η carglass; Ξέρει κανείς να με καθοδηγήσει αναλυτικά πως θα κινηθώ;
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 27-04-15, 17:08
Το avatar του χρήστη kostas_8
kostas_8 Offline:
Κυριλέ Μέλος

Περιοχή: Αγια Βαρβαρα, Αιγαλεω
Δύναμη Σεβασμού: 211
kostas_8 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Στο mazda του πατερα μου ειχε πεταξει πετρα ενας κωλογυφτας απο δω αγια βαρβαρα και του ειχε κανει ενα μικρο ραγισμα στο παρμπριζ. το μονο που πληρωσαμε νομιζω ηταν 6 ευρω για το λαστιχο; γιατι στην αρχη δεν βαλαν της mazda το τζαμι που ειναι ελαφρως φιμε, εχει μια αντιλιακη μεμβρανη τεσπα. και ειναι κομπλε. Αλλα αν θυμαμαι καλα πηγαμε κατευθειαν στην carglass, ειδαν την ασφαλεια και το φτιαξαν την ιδια μερα.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 27-04-15, 20:42
Το avatar του χρήστη sotoskap
sotoskap Offline:
Moderator

Περιοχή: Βέροια
Δύναμη Σεβασμού: 390
sotoskap είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από corolla92 Εμφάνιση μηνυμάτων
Δυστυχώς μετά από πολλές προσπάθειες και πολλά ακόμα FAIL...επανέρχομαι στο θέμα.
Τα άλατα αρνήθηκαν κατηγορηματικά να φύγουν ακόμα και με χοντρή αλοιφή της 3Μ. Στο τέλος το έτριβα με τόσο μίσος επί 1 τέταρτο στο ίδιο σημείο, που νόμιζες θα σπάσει το τζάμι αλλά τζίφος...δεν καταλαβαίνω τι έχουν πάθει πια τα τζάμια μου. Είναι αδιανόητο να μην φεύγουν με τίποτα. Ο προηγούμενος το έπλενε ίσως με το χειρότερο νερό της Ελλάδας και ποτέ δεν το σκούπιζε στο τέλος όλα αυτά τα χρόνια. Δεν εξηγείται αλλιώς!
............
Σοβαρά? Μήπως δεν είναι άλατα και έχει πέσει κανένα χημικό επάνω και έγινε αυτή η ζημιά?

Με αλοιφή κανονικά φεύγουν πολύ εύκολα, το έχω κάνει και είμαι σίγουρος!

Από που είσαι?
Έχω ένα χημικό αρκετά ισχυρό που καθαρίζω τα άλατα από τα τζάμια και τα πλακάκια του μαγαζιού....μήπως το δοκιμάζαμε!

Που & Που είναι καλό να κάνουμε μια παύση από την αναζήτηση της ευτυχίας και απλώς να είμαστε ευτυχείς....
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 27-04-15, 21:56
Το avatar του χρήστη Fanis
Fanis Offline:
Administrator

Μοντέλο: LEXUS IS 200
Περιοχή: Nikaia
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 10
Fanis είναι ένας φάρος φωτός Fanis είναι ένας φάρος φωτός Fanis είναι ένας φάρος φωτός Fanis είναι ένας φάρος φωτός Fanis είναι ένας φάρος φωτός Fanis είναι ένας φάρος φωτός
το ειχα παθει και εγω στην 12αρα μου .. μεχρι και φωτια ειχαμε βαλει και αυτο τιποτα .. εσπασα 3 τζαμια για να ησυχασω αφου ειχα ξοδεψει πολλα λεφτα σε χημικα !!! σφυρακι μυτερο σε μια γωνια και τραβα το βιντεο , αν θελεις να το πουλησεις για να εξηγησεις στον άλλο γιατι τα εσπασες ..

Η διαφορα μεταξυ ενος αντρα και ενος παιδιου ειναι......το μεγεθος των παιχνιδιων..

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 27-04-15, 22:36
corolla92 Offline:
Μικρό Μέλος

Μοντέλο: Corolla G6 1.6 VVT-i
Δύναμη Σεβασμού: 129
corolla92 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας!

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από kostas_8 Εμφάνιση μηνυμάτων
Στο mazda του πατερα μου ειχε πεταξει πετρα ενας κωλογυφτας απο δω αγια βαρβαρα και του ειχε κανει ενα μικρο ραγισμα στο παρμπριζ. το μονο που πληρωσαμε νομιζω ηταν 6 ευρω για το λαστιχο; γιατι στην αρχη δεν βαλαν της mazda το τζαμι που ειναι ελαφρως φιμε, εχει μια αντιλιακη μεμβρανη τεσπα. και ειναι κομπλε. Αλλα αν θυμαμαι καλα πηγαμε κατευθειαν στην carglass, ειδαν την ασφαλεια και το φτιαξαν την ιδια μερα.
Από ότι ξέρω έτσι και αλλιώς δεν βάζουν γνήσια τζάμια...δεν υπάρχει περίπτωση δλδ να μου βάλουν TOYOTA. Αυτά που βάζουν είναι Pilkington, Saint Gobain κλπ. Υποτίθεται ίδιας ποιότητας και προδιαγραφών αλλά χωρίς το λογότυπο της TOYOTA πάνω.

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Fanis Εμφάνιση μηνυμάτων
το ειχα παθει και εγω στην 12αρα μου .. μεχρι και φωτια ειχαμε βαλει και αυτο τιποτα .. εσπασα 3 τζαμια για να ησυχασω αφου ειχα ξοδεψει πολλα λεφτα σε χημικα !!! σφυρακι μυτερο σε μια γωνια και τραβα το βιντεο , αν θελεις να το πουλησεις για να εξηγησεις στον άλλο γιατι τα εσπασες ..
Δυστυχώς φίλε και εγώ για σπάσιμο είμαι απλά δεν ξέρω πως γίνεται η διαδικασία...πρεπει να κάνω δήλωση η τους το πάω σπασμένο και τα αναλαμβάνει όλα η carglass;

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από sotoskap Εμφάνιση μηνυμάτων
Σοβαρά? Μήπως δεν είναι άλατα και έχει πέσει κανένα χημικό επάνω και έγινε αυτή η ζημιά?

Με αλοιφή κανονικά φεύγουν πολύ εύκολα, το έχω κάνει και είμαι σίγουρος!

Από που είσαι?
Έχω ένα χημικό αρκετά ισχυρό που καθαρίζω τα άλατα από τα τζάμια και τα πλακάκια του μαγαζιού....μήπως το δοκιμάζαμε!
Φίλε Σωτήρη μάλλον κάτι άλλο είναι τελικά και δεν βγάζω άκρη...ξόδεψα χρήματα, κόπο και χρόνο και δουλειά δεν έκανα. Λέω να τα αλλάξω μιας και υπάρχουνε και γρατζουνιές μαζί με τα άλλατα, και να χαρώ καινούριο και διαυγές τζάμι. Μόνο εύχομαι να μου κάνουν καλή δουλειά...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 27-04-15, 22:50
Το avatar του χρήστη kostas_8
kostas_8 Offline:
Κυριλέ Μέλος

Περιοχή: Αγια Βαρβαρα, Αιγαλεω
Δύναμη Σεβασμού: 211
kostas_8 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Στου πατερα μου το παρμπριζ λεει mazda μπροστα. Αλλιως σου βαζουν αυτοι δικης τους μαρκας. Και το τζαμι ειναι τζαμι, δε μπα να λεει τουοτα, νταιχατσου, ειναι τζαμι. Προσωπικα δε θα με ενοιαζε τι θα εγραφε το τζαμι αρκει να ειναι σωστη η δουλεια.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 27-04-15, 22:55
Το avatar του χρήστη Fanis
Fanis Offline:
Administrator

Μοντέλο: LEXUS IS 200
Περιοχή: Nikaia
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 10
Fanis είναι ένας φάρος φωτός Fanis είναι ένας φάρος φωτός Fanis είναι ένας φάρος φωτός Fanis είναι ένας φάρος φωτός Fanis είναι ένας φάρος φωτός Fanis είναι ένας φάρος φωτός
ειναι πολυ απλο .. τους λες οτι τα βρηκες σπασμενα και ερχεται συνεργειο στον χωρο σου και σου τα αλλαζει..

Η διαφορα μεταξυ ενος αντρα και ενος παιδιου ειναι......το μεγεθος των παιχνιδιων..

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 28-04-15, 05:10
Το avatar του χρήστη tsavman
tsavman Offline:
Πορωμένο Μέλος

Μοντέλο: Ε12 2004, 1.x
Δύναμη Σεβασμού: 237
tsavman είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Μήπως δικαιολογείται η αλλαγή των τζαμιών λόγω φθοράς (από τα άλατα) χωρίς να μπλέξει κανείς με παρανομίες (σπάσιμο από τον ίδιο);
Εδώ τα αλλάζουν για ένα σημαδάκι από πέτρα.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 28-04-15, 10:33
Το avatar του χρήστη χρηστος
χρηστος Offline:
Μέλος

Μοντέλο: avensis t22 vvti
Περιοχή: ευβοια αρτακη
Δύναμη Σεβασμού: 153
χρηστος είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Σιγα την παρανομια...σπαστα και θα αλλαχτουν απο την ασφαλεια ευκολα.εχω αλλαξει δυο φορες παρμπριζ μπροστα χωρις να τα σπασω εγω...απλα πηγα στον τζαμα και το κανονισε αυτος το θεμα...
  • Ροπη ειναι το ποσο μακρια θα πας τον τοιχο οταν τον χτυπησεις.
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA 111(G6)

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
πίσω τζάμια corolla G6 tselosaggelos ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 2 11-05-16 00:55
6ταχυτο κατα προτιμιση fanderfun OFF TOPIC 45 03-08-12 03:31
τριξιμο κατα το ξεκινημα akisdio SUPPORT 18 07-11-11 10:07
Φιμέ τζάμια... (ερωτήσεις) Winmmister SUPPORT 18 21-02-09 12:35
κατα τυχη γνωριμια.. danik OFF TOPIC 13 29-05-08 11:30

Page generated in 0,17675209 seconds (83,40% PHP - 16,60% MySQL) with 43 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 17:07.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com