Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
SUPPORT ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΑΤΑ-ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΝ LINE |
|
|
04-04-15, 17:26
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΚΟΛΩΝΙΑ
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
190 αλογα το 20ν θελει πολλα πραγματα για να φτασει.για μενα βαλε κατι σε zz εφοσον η καροτσα σου ειναι zz κ ασε το 20ν.καλο μοτερ αλλα παλιο κ στα λεω αυτα εχοντας 20ν.πλεον εχουν αρχισει κ κοβουν ανταλακτικα οποτε σε λιγα χρονια...
|
04-04-15, 22:50
|
|
Μέλος
|
|
|
|
Τα πιστονια μου τα προτεινε ο σωτηρησ stroked up στην παλληνη!ο οποιοσ αποδειχτηκε απαραδεκτοσ επαγγελματιασ.!!κριμα για την τσεπη μου δλδ..ναι τ αμαξι για 10 μερεσ το εφτιαξα κ ουτε που το χαρηκα.για τν ακριβεια εκανα 1500κμ!ισα ισα που εστρωσε. Για το 4age κ μαζι με τν αγραφο κ μαζι με ενα προγραματακι δν θα ειναι απροβληματιστο κ αντε να παει στα 180 αλογα?αλλα μονο με προγραμμα.θα εχει προβλημα στο να σπασει παλι?η καλυτερα το 1zzz?
|
|
|
|
05-04-15, 00:28
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αγια Βαρβαρα, Αιγαλεω
|
|
Νταξ, μεγαλυτερος μυρωδιας απο τον Σωτηρη δεν υπαρχει. Απορω πως εχει δουλεια αυτος ο ανθρωπος. Οσο για μοτερ, παντα ημουν καθετος απο την αρχη το να εχεις καροτσα vvti και να βαλεις μοτερ 20ετιας πανω της. Μεγα λαθος. Αν ειχες το στρογγυλοφαναρο το συζητουσαμε. Ενα καλο 1zz η υπερκυβισμενο φτανει 160-170 (λιγο πιο δυσκολα) αλογα ατμοσφαιρα με συμμαχο ενα καλο προγραμμα και περιφεριακα (χταποδοεξατμιση και εισαγωγη) απο ΓΝΩΣΤΕΣ παντα των μοτερ αυτων, και εχεις ενα πολυ αξιοπιστο μοτερ που δε σπαει, δε χαλαει.
Απο εκει και περα το να το τουρμπισεις γινετε και πολυ ευκολα αλλα θες αρκετα πραγματα να κανεις για να γινει ΣΩΣΤΟ. Το ειχα στο περιπου και κοντεψα να παρω τα μισα πραγματα στο χερι, γι'αυτο τα ξηλωσα ολα και τα εβαλα απο την αρχη και ΣΩΣΤΑ. Το παν ειναι τα περιφερειακα γενικα στο τουρμπο αλλα εκει θα μιλησουμε ΑΝ και ΕΦΟΣΟΝ θες να πας σε κατι τετοιο.
Και για να κλεισουμε λιγο με το θεμα σπασιματα.. Αν κατι γινει σωστα απο την αρχη, πιστονια, μπιελες, ξυδια μυδια κλπ και ενα προγραμμα επισης σωστο απο ανθρωπο που εχει ξαναπρογραμματισει 20v και οχι να πειραματιστει πανω στο αμαξι σου, τοτε το αμαξι δε θα παθει ποτε τιποτα τουλαχιστον για 200.000 χλμ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ (σε ατμοσφαιρα παντα) και εκει να προκληθει κατι απο φυσιολογικη φθορα, πχ καμμενη βαλβιδα η καμια φλατζα. Αρνουμε να δεχτω οτιδηποτε λιγοτερο και ζημια πριν απο εκει, οσο και να το ξεσκιζεις. Αρκει να το προσεχεις με τα σερβις στην ωρα τους κλπ. Αρκετα με τον καθε τυχαιο μηχανικο η προγραμματιστη που κυκλοφορει και δε σεβετε τα λεφτα που δινουμε εμεις για την αγαπη που εχουμε. Και αυτα τα λεω γιατι και εγω την πατησα.
|
05-04-15, 01:04
|
|
Μέλος
|
|
|
|
Εχετε δικιο παιδια.πολυ κλεφτησ ο σωτηρακησ.οποτε η λυση ειναι να βαλω καπιο απο τα zzz η το 1 η το 3 και να συνδεθει με τν αγραφο για ενα προγραματακι..πια η διαφορα μεταξυ 1 και 3zz?το λεβιν οντωσ ειναι παλιο..ο ζομπολασ δν ειναι καλοσ προγραματιστησ?μου προτεινετε καποιον αλλον?
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nikos gtcc : 05-04-15 στις 01:38.
|
05-04-15, 02:07
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αγια Βαρβαρα, Αιγαλεω
|
|
1zz ειναι 1800 και 3zz ειναι 1600. 140 αλογα το ενα, 110 το αλλο. Για τον Ζομπολα δε θελω να επεκταθω, εχω ακουσει και πολυ καλα λογια, εχω ακουσει και πολυ κακα. Αυτο βεβαια ισχυει για ολους τους προγραμματιστες. Αλλα προγραμματιστης δεν ειναι μονο αυτος που κανει προγραμματα σε vag που παιρνουν αλογα για πλακα και δειχνουν τη δουλεια τους μεσω αυτων ενω στα αλλα δεν πιανουν μια. Υπαρχουν προγραμματιστες καλοι. Προσωπικα εγω με αυτον που ειμαι πλεον, μονο καλα λογια εχω ακουσει και εχω δει και δουλεια του πανω σε αλλα Corolla. Εσυ αν εισαι ικανοποιημενος απο τον Ζομπολα και θεωρεις οτι σου εχει κανει καλη δουλεια μεινε εκει. Αν αλλαξεις ομως προγραμματιστη δες και τι θα κανεις με τον εγκεφαλο που εχεις αγορασει. Πιθανον να μην τον αναλαμβανουν αλλοι προγραμματιστες.
|
|
|
|
05-04-15, 10:38
|
|
Μέλος
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από kostas_8
1zz ειναι 1800 και 3zz ειναι 1600. 140 αλογα το ενα, 110 το αλλο. Για τον Ζομπολα δε θελω να επεκταθω, εχω ακουσει και πολυ καλα λογια, εχω ακουσει και πολυ κακα. Αυτο βεβαια ισχυει για ολους τους προγραμματιστες. Αλλα προγραμματιστης δεν ειναι μονο αυτος που κανει προγραμματα σε vag που παιρνουν αλογα για πλακα και δειχνουν τη δουλεια τους μεσω αυτων ενω στα αλλα δεν πιανουν μια. Υπαρχουν προγραμματιστες καλοι. Προσωπικα εγω με αυτον που ειμαι πλεον, μονο καλα λογια εχω ακουσει και εχω δει και δουλεια του πανω σε αλλα Corolla. Εσυ αν εισαι ικανοποιημενος απο τον Ζομπολα και θεωρεις οτι σου εχει κανει καλη δουλεια μεινε εκει. Αν αλλαξεις ομως προγραμματιστη δες και τι θα κανεις με τον εγκεφαλο που εχεις αγορασει. Πιθανον να μην τον αναλαμβανουν αλλοι προγραμματιστες.
|
Το 1zz ειναι αυτο που φοραει το ts?γιατι δν εχω ακουσει κ πολυ καλα λογια.κ τ θεμα ειναι αν σε αυτa τα 2 μοτερ κανει το σασμαν π εχω γτ ειναι ολοκαινουργιο καθωσ φοραει κ μπλοκε trd.
ο ζομπολασ ενταξει ειναι καλοσ δν εχω κανενα προβλημα.αν κ τωρα που εσπασε το μοτερ νομηζω δν φταιει αυτοσ..
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nikos gtcc : 05-04-15 στις 11:45.
|
05-04-15, 12:41
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
ευβοια αρτακη
|
|
Το ts φοραει 2zz.το 1zz το φοραει το mr2 το celica το απλο και το avensis(ειναι 130 αλογα αυτο).
- Ροπη ειναι το ποσο μακρια θα πας τον τοιχο οταν τον χτυπησεις.
|
05-04-15, 17:37
|
|
Μέλος
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από χρηστος
Το ts φοραει 2zz.το 1zz το φοραει το mr2 το celica το απλο και το avensis(ειναι 130 αλογα αυτο).
|
Ειναι καλα μοτερακια δλδ το 1 η το 3 για ατμοσφαιρα?κ αργοΤερα ισωσ τουρμπηστει καποιο αλα δν νομηζψ.με νοιαζει κ το σασμαν κ ο αγραφοσ να μπουνε επανω.και να εχψν κ ενα launch για μερικα σκασιματακια..
|
06-04-15, 21:44
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΚΟΛΩΝΙΑ
|
|
το αμαξι τι ηταν μαμα;;;1,4 η 1,6;;;το 20ν το δηλωσες οταν τοβαλες;;;ρωταω γτ αν δν το δηλωσες βαλε ενα 1,4 zz υπερκυβισετο σε 1,8 κ θαχεις τα + του καθενος.εκτος αν βεβαια εχεις τη δυνατοτητα να δηλωσεις 1,8 μοτερ οποτε βαλε ενα απο ts κ τελος.δε στο λεω με σιγουρια αλλα κ ο εγγεφαλος κ το σασμαν θα μπουν.(κ αν δν μπουν εδω ειμαστε κ μεις που ψηνομαστε κ για τα 2..χαχαχα)
|
06-04-15, 23:56
|
|
Μέλος
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Γιαννης20v
το αμαξι τι ηταν μαμα;;;1,4 η 1,6;;;το 20ν το δηλωσες οταν τοβαλες;;;ρωταω γτ αν δν το δηλωσες βαλε ενα 1,4 zz υπερκυβισετο σε 1,8 κ θαχεις τα + του καθενος.εκτος αν βεβαια εχεις τη δυνατοτητα να δηλωσεις 1,8 μοτερ οποτε βαλε ενα απο ts κ τελος.δε στο λεω με σιγουρια αλλα κ ο εγγεφαλος κ το σασμαν θα μπουν.(κ αν δν μπουν εδω ειμαστε κ μεις που ψηνομαστε κ για τα 2..χαχαχα)
|
xaxaxax !!!οχι ειναι δηλωμενο το 20v κανονικα!γτ αν βαλω το 1.8 πρεπει να το δηλωσω?σιγα το αφηνω ετσι..ποιος θα με παρει χαμπαρι...
κ κατι αλλο..τα πιστονια τα ross νομηζω ετσι λεγονται..ειναι καλα σαν πιστονι?
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nikos gtcc : 07-04-15 στις 07:32.
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,17447901 seconds (83,01% PHP - 16,99% MySQL) with 41 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 19:18. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|