Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
SUPPORT ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΑΤΑ-ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΝ LINE |
 |
|
 |
|
 |

07-03-15, 16:50
|
 |
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αγια Βαρβαρα, Αιγαλεω
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Απο την στιγμη που εχεις τον αγραφο ο,τι διαχειρηση κανει θα ειναι μεσω του wideband. Και εγω χωρις λαμδα ειμαι. Τον εχω απλα πανω γιατι δεν βρηκα βιδα να βαλω στη θεση του, και ετσι απλα μου ταπωνει την τρυπα της θεσης του λαμδα στην εξατμιση. Δεν παιζει ρολο κοινως. Ο αγραφος τα διαχειριζετε ολα τελειως διαφορετικα. Και εμενα ετσι ηταν η πλεξουδα, απο τον αγραφο στο μοτερ, αλλα ειχε σφαχτει η δικια μου πρωτα ενω δεν υπηρχε λογος. Φαντασου με τον Link επανεφερα την πλεξουδα στην αρχικη κατασταση και μπηκε στη θεση του μαμα και τελος. H τουρμπινα που εχεις παντως ειναι πολυ μικρη για το ευρος στροφων που εχεις. Μετα τις 5 πρεπει να ψοφαει και στροφαρεις μεχρι 8κατι, εκει τι γινετε; Θες τουλαχιστον μια 2871-3071 μη σου πω και 3076. Αλλα δεν ειναι αυτο το θεμα μας. Τα κοψιματα κατα κυριο λογο ειναι η απο μπουζι, η αντλια, η μπεκ. Αλλιως μετα πας σε κοφτη πιεσης, η προστασια απο τιποτα πυρακια και θερμοκρασιες μεσω εγκεφαλου. Η αλλιως εγκεφαλος. Ο μαμα ο εγκεφαλος δεν βγηκε να μπει στη θεση του ο αγραφος;
|
 |
|
 |

07-03-15, 20:06
|
 |
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Jedes municipality
|
|
Καλέ μου άνθρωπε, όπως και εσύ αντιλαμβάνεσαι μόνος σου.
Τηλεκτίμηση δεν γίνεται σε τέτοιες περιπτώσεις.
Μόνο εικασίες για το τι μπορεί να έχει συμβεί, αλλά το αποτέλεσμα δεν αλλάζει!
Λύσε καπάκι (χθες κιόλας) να δεις τι συνέβη.
Πολύ πιθανό να είναι καθαρός ο κορμός σου, και όλα τα προβλήματα να είναι από κεφαλή (π.χ βαλβίδα, οδηγός κτλ)
Μούφα εγκέφαλος δεν υπάρχει.
Κατάλληλες και ακατάλληλες επιλογές υπάρχουν που γίνονται από εμάς τους ίδιους.
Ακόμα και με έναν e-manage ultimate ή Apexi Power FC θα είχες κάνει την δουλειά σου άψογα.
Όσον αφορά την τουρμπίνα σου, φυσικά και ΔΕΝ είναι μικρή.
Ειδικά αν δεν έχεις σκοπό να σηκώνεις 2μπαρα και να δεις 400 άλογα.
Ο κάθε χρήστης επιλέγει ανάλογα τις ανάγκες του.
Κράτα μας ενήμερους και εύχομαι όσο το δυνατόν "αγρατσούνιστος"
Σημ. Εφόσον ξεμπερδέψεις μηχανικά, έλεγξε την πλεξούδα του άγραφου αν είναι χειροποίητη για τυχών ζητήματα.
Αναφέρεις ότι "χάνεται" το σήμα, μήπως βραχυκυκλώνει κάπου?
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη AE101 : 07-03-15 στις 20:11.
|
 |
|
 |

07-03-15, 20:35
|
 |
Μέλος
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από kostas_8
Απο την στιγμη που εχεις τον αγραφο ο,τι διαχειρηση κανει θα ειναι μεσω του wideband. Και εγω χωρις λαμδα ειμαι. Τον εχω απλα πανω γιατι δεν βρηκα βιδα να βαλω στη θεση του, και ετσι απλα μου ταπωνει την τρυπα της θεσης του λαμδα στην εξατμιση. Δεν παιζει ρολο κοινως. Ο αγραφος τα διαχειριζετε ολα τελειως διαφορετικα. Και εμενα ετσι ηταν η πλεξουδα, απο τον αγραφο στο μοτερ, αλλα ειχε σφαχτει η δικια μου πρωτα ενω δεν υπηρχε λογος. Φαντασου με τον Link επανεφερα την πλεξουδα στην αρχικη κατασταση και μπηκε στη θεση του μαμα και τελος. H τουρμπινα που εχεις παντως ειναι πολυ μικρη για το ευρος στροφων που εχεις. Μετα τις 5 πρεπει να ψοφαει και στροφαρεις μεχρι 8κατι, εκει τι γινετε; Θες τουλαχιστον μια 2871-3071 μη σου πω και 3076. Αλλα δεν ειναι αυτο το θεμα μας. Τα κοψιματα κατα κυριο λογο ειναι η απο μπουζι, η αντλια, η μπεκ. Αλλιως μετα πας σε κοφτη πιεσης, η προστασια απο τιποτα πυρακια και θερμοκρασιες μεσω εγκεφαλου. Η αλλιως εγκεφαλος. Ο μαμα ο εγκεφαλος δεν βγηκε να μπει στη θεση του ο αγραφος;
|
Ναι ξηλωθηκε ολοσ ο μαμα.παντψ κοφτησ πιεσησ δν ειναι μου το ξεκαθαρησε.οπωσ κ η αντλια. Τα μπουζι αλαχτηκανε κ παλι τ ιδια κανει.με ngk τα απλα ενω ειχα τα denso iridium..τα μπεκ δν ξερω γτ δν μ τ εκανε πριν.εκτοσ αν π τωρα τ μοτερ αυτο ανεβηκε πολυ η συμπιεση απο το 7 π ηταν παλια στο 9.5 με 10..απο πυρακια π ρωτησα μ λεει δν θα εκανε τοσα κοψιματα απλα θ εκοβε αβανσ μ λεει ο ζομπολασ..μετα τι αλο απο θερμοκρασιεσ?ο εγκεφαλοσ ενταξει ζεσταινεται..παντωσ επειμενουν με τν μηχανικο μ οτι ειναι θεμα με το ματι του στροφαλου..
|
 |
|
 |

07-03-15, 20:43
|
 |
Μέλος
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από AE101
Πολύ πιθανό να είναι καθαρός ο κορμός σου, και όλα τα προβλήματα να είναι από κεφαλή (π.χ βαλβίδα, οδηγός κτλ)
Ακόμα και με έναν e-manage ultimate ή Apexi Power FC θα είχες κάνει την δουλειά σου άψογα.
Σημ. Εφόσον ξεμπερδέψεις μηχανικά, έλεγξε την πλεξούδα του άγραφου αν είναι χειροποίητη για τυχών ζητήματα.
|
Μακαρι φιλε μ να ειναι ενταξει ο κορμοσ..γτ ολα αλαχτηκανε τωρα μα ολα.κ δν ειμαι παλι για απο την αρχη.οσο για τ σημα π μ λεσ π χανεται αυτο π μ λενε ειναι να το μονωσει ο μηχανικοσ γτ ισωσ να βραχυκυκλωνει.
τωρα οσο για την τουρμπινα αργοτερα εχω σκοπο να το παω 400..αλα μεχρι εκει..
|

07-03-15, 21:32
|
 |
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Jedes municipality
|
|
Μπράβο Νικόλα μου.
Ξεκίνα από εκεί.
Δούλεψε καλά το setup που έχεις τώρα.
Και για αργότερα έχει ο Θεός.
|

07-03-15, 22:02
|
 |
Μέλος
|
|
|
|
Παράθεση:
Μπράβο Νικόλα μου.
Ξεκίνα από εκεί.
Δούλεψε καλά το setup που έχεις τώρα.
Και για αργότερα έχει ο Θεός.
|
Ευχαριστω παλικαρι μ!!να σε καλα. Οτι ειναι θα σασ ενημερωσω..
ευχαριστω για την βοηθεια σασ ολουσ!!
|
 |
|
 |

08-03-15, 17:34
|
 |
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αγια Βαρβαρα, Αιγαλεω
|
|
Παράθεση:
|
Θα σταθω στο κομματι της τουρμπινας, μικρη δεν ειναι ναι, αλλα για 8000+ στροφες που παει το μαυροκαπακο ειναι μικρη. Στο 1.6 τερματιζει η 2560. Εδω σε κορολλα 1ζζ σηκωνε πιεση εκτος χαρτη της, στο 1.7 και μετα τις 5.500-6.000 ηταν πεθαμενη, αλλα απο τις 2000 μεχρι εκει ειχε φουλ πιεση και γαζωνε. Δεν αρκει ομως μονο αυτο το ευρος. Γι'αυτο ανεφερα το θεμα της τουρμπινας.
Περι εγκεφαλου, οταν ειπα μουφα, δεν ειπα οτι ειναι σαπιος ο εγκεφαλος, αλλα το εθεσα ως παραδειγμα απο αυτο που επαθα με τον Emerald o οποιος ειναι πολυ καλος εγκεφαλος αλλα δεν κανει για 1zz. Στα Honda/Rover με vtec/vvc ειναι κομπλε.
Δε λεω οτι τα λες σε εμενα προσωπικα, απλα διευκρινησεις κανω για να μην παρεξηγηθει και κανεις. Το ρεζουμε ειναι αυτο που λεμε απο την αρχη. Λυνεις καπακι αμεσα, και θα προσθεσω αργοτερα και μια φωτογραφια με αυτο που ελεγα για τον εκκεντροφορο, απο 1zz ομως αλλα δεν ξερω αν θα ειναι και εκει το ιδιο, που ενα παιδι ειχε παρομοια θεματα με κοψιματα και εκανε αυτο και μετα ηταν κομπλε.
|
 |
|
 |

08-03-15, 21:41
|
 |
Μέλος
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από kostas_8
Θα σταθω στο κομματι της τουρμπινας, μικρη δεν ειναι ναι, αλλα για 8000+ στροφες που παει το μαυροκαπακο ειναι μικρη. Στο 1.6 τερματιζει η 2560. Εδω σε κορολλα 1ζζ σηκωνε πιεση εκτος χαρτη της, στο 1.7 και μετα τις 5.500-6.000 ηταν πεθαμενη, αλλα απο τις 2000 μεχρι εκει ειχε φουλ πιεση και γαζωνε. Δεν αρκει ομως μονο αυτο το ευρος. Γι'αυτο ανεφερα το θεμα της τουρμπινας.
Περι εγκεφαλου, οταν ειπα μουφα, δεν ειπα οτι ειναι σαπιος ο εγκεφαλος, αλλα το εθεσα ως παραδειγμα απο αυτο που επαθα με τον Emerald o οποιος ειναι πολυ καλος εγκεφαλος αλλα δεν κανει για 1zz. Στα Honda/Rover με vtec/vvc ειναι κομπλε.
Δε λεω οτι τα λες σε εμενα προσωπικα, απλα διευκρινησεις κανω για να μην παρεξηγηθει και κανεις. Το ρεζουμε ειναι αυτο που λεμε απο την αρχη. Λυνεις καπακι αμεσα, και θα προσθεσω αργοτερα και μια φωτογραφια με αυτο που ελεγα για τον εκκεντροφορο, απο 1zz ομως αλλα δεν ξερω αν θα ειναι και εκει το ιδιο, που ενα παιδι ειχε παρομοια θεματα με κοψιματα και εκανε αυτο και μετα ηταν κομπλε.
|
Οχι κωστα μ κανεισ δν παρεξηγηθηκε.αλα ο αεμ ειναι απο τουσ κορυφαιουσ.αλα εχει κ κοντα 2χιλιαρικα .οτι πληρωνεισ παιρνεισ.κ αλο 900 π εχει ο ultratech.
Οσο αφορα τν εκεντρεφορο τι ακριβωσ να του κανω? Κ κατι 2ο..μηπωσ μπερδευει τπτ το launch κ με κοβει ετσι?γτ τ ιδιο κοψιμο κανει οτν το ενεργοποιεισ..
|

08-03-15, 21:58
|
 |
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αγια Βαρβαρα, Αιγαλεω
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από nikos gtcc
Οχι κωστα μ κανεισ δν παρεξηγηθηκε.αλα ο αεμ ειναι απο τουσ κορυφαιουσ.αλα εχει κ κοντα 2χιλιαρικα .οτι πληρωνεισ παιρνεισ.κ αλο 900 π εχει ο ultratech.
Οσο αφορα τν εκεντρεφορο τι ακριβωσ να του κανω? Κ κατι 2ο..μηπωσ μπερδευει τπτ το launch κ με κοβει ετσι?γτ τ ιδιο κοψιμο κανει οτν το ενεργοποιεισ..
|
Και ο Link απο τους κορυφαιους ειναι.. 1300 εχει νομιζω ο G4+ Storm τωρα. Για τον εκκεντροφορο το ξεχασα, ανεβαζω φωτο να σου δειξω τι εκανε ενα παιδι οταν ειχε παρομοια κοψιματα και του ειχαν πει οτι εχανε επαφη ο εγκεφαλος η δε διαβαζε σωστα κατι τετοιο..
Για τσεκαρε τις φωτο που ανεβασα εδω..
http://s194.photobucket.com/user/kostas_8/slideshow/cam
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kostas_8 : 08-03-15 στις 22:09.
Αιτία: photos
|

08-03-15, 23:28
|
 |
Μέλος
|
|
|
|
[quote=kostas_8;475053]Και ο Link απο τους κορυφαιους ειναι.. 1300 εχει νομιζω ο G4+ Storm τωρα. Για τον εκκεντροφορο το ξεχασα, ανεβαζω φωτο να σου δειξω τι εκανε ενα παιδι οταν ειχε παρομοια κοψιματα και του ειχαν πει οτι εχανε επαφη ο εγκεφαλος η δε διαβαζε σωστα κατι τετοιο..
Για τσεκαρε τις φωτο που ανεβασα εδω..
http://s194.photobucket.com/user/kostas_8/slideshow/cam[/quote
καλα εγω δεν καταλαβαινω κ πολλα..αλλα τι να του πω τοθ μηχανικου εαν δεν κανει η δεν βρει κατι?
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,23449111 seconds (82,83% PHP - 17,17% MySQL) with 41 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 03:58. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|