Εγω καποτε στο starlet ειχα σε ολα τα τζαμια και της loumar οχι το πολυ σκουρο στα πλαγια και πισω και μπροστα ειχε τοτε ενα πολυ ελαφρυ και ειχα και αυτο. Με σταματησε τροχονομος στην Ομονοια, με εγραψε για δακτυλιο γιατι παντα εμπαινα ειχε δεν ειχε μενω και κοντα στο κεντρο αλλωστε, και παραλιγο να με γραψει για φυμε και τζαμακια στις πινακιδες και αυτες φυμε, αλλα δεν με εγραψε. Και ειπε να παω υπουργειο να βγαλω αδεια!!! λες και υπαρχει!!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑχα
Για την corolla τωρα εχω πιστοποιηση για τα φυμε, ειναι υποχρεωτικο να εχουμε, αλλα για αυτα που επιτρεπονται. Δλδ ενω εχω, για τα μπροστινα δεξια-αριστερα δεν το αναφερει γιατι δεν εχω τα νομιμα, πρεπει να υπαρχει ενα ποσοστο % διαπερατωτητας φωτος, ενω στα πισω και πορτμπαγκαζ μπορεις να εχεις οσο θες, στα μπροστινα πλαγια πρεπει να ειναι ελαχιστο φυμε δλδ ΔΕΝ φαινεται καν οτι το εχεις!!!! οκ το αμαξι δεν θα το κανουμε καραγκιοζη οποτε το αφησα οπως ηταν οταν το αγορασα. Οταν βλεπω μπλοκα καταβαζω παραθυρα εστω το ενα να μην κανει πολυ μπαμ. Επισης μπροστα στο τζαμι απαγορευεται πλεον δια ροπαλου το φυμε, μονο φυμε λωριδα επιτρεπεται.
Mε εχουν σταματησει 3 φορες ομαδα Διας, μια για ελεγχο της αλλες 2 επειδη την μια εκανα σπινιαρισμα σε εκκινηση και εμειναν κατω τα λαστιχα και την αλλη επειδη σε μια στροφη μπηκα λιγο με το πλαι....δεν ειπαν τιποτα απολυτως για τα φυμε και ημουν με κλειστα παραθυρα. Οτι δεν μου εκαναν τπτ εννοειτε αυτο.....
Αν και εχουμε θεματα για τα φυμε anyway. Oριστε και η πιστοποιηση πως ειναι για οσους δεν ξερουν ή δεν εχουν. Το αυτοκολλητακι εκει δεξια πρεπει να ειναι κολλημενο και στα πιστοποιημενα τζαμια. Βλεπετε τις μετρησεις που εχει για τα τζαμια? αυτες στο αμαξι αμα πανε να σας γραψουν κανονικα ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΜΕΤΡΗΣΟΥΝ ΜΕ ΦΩΤΟΜΕΤΡΟ!!!!!! αν δεν το κανουν ΔΕΝ υπογραφετε και πατε δικαστικως....ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να σας γραψει επειδη ΕΤΣΙ ΚΡΙΝΟΥΝ!!!! το ματι του τροχονομου-αστυνομικου ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ φωτομετρο.....αντε γιατι το εχουν παραγ#@$#$ το θεμα!!!! οπως και για να μας γραψουν για ταχυτητα πρεπει να γινει μετρηση με ρανταρ (φωτορανταρ ή ρανταρ χειρος) οπως και για καυσαερια μετρηση με ειδικο συνεργειο και μηχανηματα και για θορυβο με ειδικο ντεσιμπελομετρο και ΟΧΙ διπλα στον αυτοκινητοδρομο γιατι γραφει τον θορυβο απο διερχομενα αμαξια ανεβαζοντας τα db!!!!
Ξεχασα να πω, στο ΚΤΕΟ το πηγαινα με κατεβασμενα τα μπροστινα παραθυρα, μια φορα μου ζητησαν πιστοποιηση δεν ειπαν ομως τπτ για τα μπροστινα, την δευτερη σημασια δεν εδωσαν καν, ουτε την ζητησαν. Τωρα θα σας πω τελος Ιαν 2015 που θα ξαναπερασω κτεο :P μιλαω παντα για ιδιωτικο ΚΤΕΟ.