Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA E 12

TOYOTA COROLLA E 12 2002>

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 27-12-14, 21:25
mpriskot Offline:
Μέλος

Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 201
mpriskot είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Προχτές είχα μια συζήτηση με συγγενείς για τα γραψιματα.

Το θέματακι είναι ότι αυτούς που γράφουν για φιμέ, τους γράφουν, γιατί δεν βρίσκουν κάτι άλλο να τους γράψουν. . Δηλαδή αν περάσει κάποιος χωρίς φιμε, θα ψάξουν να βρουν να τον γράψουν για κάτι άλλο.

Ελληνικές τακτικές.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 27-12-14, 23:37
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Δύναμη Σεβασμού: 1032
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Εγω καποτε στο starlet ειχα σε ολα τα τζαμια και της loumar οχι το πολυ σκουρο στα πλαγια και πισω και μπροστα ειχε τοτε ενα πολυ ελαφρυ και ειχα και αυτο. Με σταματησε τροχονομος στην Ομονοια, με εγραψε για δακτυλιο γιατι παντα εμπαινα ειχε δεν ειχε μενω και κοντα στο κεντρο αλλωστε, και παραλιγο να με γραψει για φυμε και τζαμακια στις πινακιδες και αυτες φυμε, αλλα δεν με εγραψε. Και ειπε να παω υπουργειο να βγαλω αδεια!!! λες και υπαρχει!!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑχα
Για την corolla τωρα εχω πιστοποιηση για τα φυμε, ειναι υποχρεωτικο να εχουμε, αλλα για αυτα που επιτρεπονται. Δλδ ενω εχω, για τα μπροστινα δεξια-αριστερα δεν το αναφερει γιατι δεν εχω τα νομιμα, πρεπει να υπαρχει ενα ποσοστο % διαπερατωτητας φωτος, ενω στα πισω και πορτμπαγκαζ μπορεις να εχεις οσο θες, στα μπροστινα πλαγια πρεπει να ειναι ελαχιστο φυμε δλδ ΔΕΝ φαινεται καν οτι το εχεις!!!! οκ το αμαξι δεν θα το κανουμε καραγκιοζη οποτε το αφησα οπως ηταν οταν το αγορασα. Οταν βλεπω μπλοκα καταβαζω παραθυρα εστω το ενα να μην κανει πολυ μπαμ. Επισης μπροστα στο τζαμι απαγορευεται πλεον δια ροπαλου το φυμε, μονο φυμε λωριδα επιτρεπεται.
Mε εχουν σταματησει 3 φορες ομαδα Διας, μια για ελεγχο της αλλες 2 επειδη την μια εκανα σπινιαρισμα σε εκκινηση και εμειναν κατω τα λαστιχα και την αλλη επειδη σε μια στροφη μπηκα λιγο με το πλαι....δεν ειπαν τιποτα απολυτως για τα φυμε και ημουν με κλειστα παραθυρα. Οτι δεν μου εκαναν τπτ εννοειτε αυτο.....
Αν και εχουμε θεματα για τα φυμε anyway. Oριστε και η πιστοποιηση πως ειναι για οσους δεν ξερουν ή δεν εχουν. Το αυτοκολλητακι εκει δεξια πρεπει να ειναι κολλημενο και στα πιστοποιημενα τζαμια. Βλεπετε τις μετρησεις που εχει για τα τζαμια? αυτες στο αμαξι αμα πανε να σας γραψουν κανονικα ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΜΕΤΡΗΣΟΥΝ ΜΕ ΦΩΤΟΜΕΤΡΟ!!!!!! αν δεν το κανουν ΔΕΝ υπογραφετε και πατε δικαστικως....ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να σας γραψει επειδη ΕΤΣΙ ΚΡΙΝΟΥΝ!!!! το ματι του τροχονομου-αστυνομικου ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ φωτομετρο.....αντε γιατι το εχουν παραγ#@$#$ το θεμα!!!! οπως και για να μας γραψουν για ταχυτητα πρεπει να γινει μετρηση με ρανταρ (φωτορανταρ ή ρανταρ χειρος) οπως και για καυσαερια μετρηση με ειδικο συνεργειο και μηχανηματα και για θορυβο με ειδικο ντεσιμπελομετρο και ΟΧΙ διπλα στον αυτοκινητοδρομο γιατι γραφει τον θορυβο απο διερχομενα αμαξια ανεβαζοντας τα db!!!!
Ξεχασα να πω, στο ΚΤΕΟ το πηγαινα με κατεβασμενα τα μπροστινα παραθυρα, μια φορα μου ζητησαν πιστοποιηση δεν ειπαν ομως τπτ για τα μπροστινα, την δευτερη σημασια δεν εδωσαν καν, ουτε την ζητησαν. Τωρα θα σας πω τελος Ιαν 2015 που θα ξαναπερασω κτεο :P μιλαω παντα για ιδιωτικο ΚΤΕΟ.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 27-12-14 στις 23:50.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 05-01-15, 13:19
vagelis_gti_g6 Offline:
Νεότατος

Μοντέλο: corolla g6 1.6
Περιοχή: χαλκιδα
Δύναμη Σεβασμού: 0
vagelis_gti_g6 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Καλημερα στην ομαδα και καλη χρονια...με σταματησαν εμενα και οπως ειπατε επειδη δεν μου βρηκαν κατι αλλο με εγραψαν για τα φιμε (οδηγου συνοδηγου δεν επιτρεπεται) μου εδωσε μια κληση 100 ευρω και μου πηρε αδεια και διπλωμα και ηθελε να μου παρει και τις πινακιδες αλλα μου λεει δεν μπαινω σε τετοια διαδικασια τωρα...καλα μπηκε η χρονια...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 05-01-15, 14:41
soto Offline:
Μέλος

Μοντέλο: ΑΕ101 1.6 GLi Auto
Δύναμη Σεβασμού: 156
soto είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Αμα έχω περάσει ΚΤΕΟ γιατί να με γράψει κάποιος για τα φιμε ? Δεν το καταλαβα
αυτό ρε παιδιά........?
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 06-01-15, 04:26
Το avatar του χρήστη DimChem
DimChem Offline:

Μοντέλο: Corolla E120 (3zz)
Περιοχή: Αθήνα
Δύναμη Σεβασμού: 146
DimChem είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Αλήθεια, δε τους ρώτησες γιατί δε σε έκοψαν στο κτεο;
Παλιά 06-01-15, 10:42
vagelis_gti_g6 Offline:
Νεότατος

Μοντέλο: corolla g6 1.6
Περιοχή: χαλκιδα
Δύναμη Σεβασμού: 0
vagelis_gti_g6 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
και εγω με τα φιμε περασα ΚΤΕΟ δεν μου ειπαν απολυτως τιποτα...απο την στιγμη που εχουν γινει ολα τα ΚΤΕΟ ιδιωτικα δεν μιλανε!!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 07-01-15, 14:52
soto Offline:
Μέλος

Μοντέλο: ΑΕ101 1.6 GLi Auto
Δύναμη Σεβασμού: 156
soto είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από DimChem Εμφάνιση μηνυμάτων
Αλήθεια, δε τους ρώτησες γιατί δε σε έκοψαν στο κτεο;
Οχι δε βλέπω το λόγο, αυτοί υποτίθεται ξέρουν άσε που το φωτογραφίζουν κιολας.
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA E 12

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
ΦΑΝΑΡΙΑ ΦΙΜΕ corollakiato OFF TOPIC 1 01-08-12 12:23
φιμε μεμβρανες miltosssss TOYOTA COROLLA E 12 15 07-03-12 18:27
Πρόστιμα σε Bp και Shell Nikr OFF TOPIC 1 26-11-08 15:19
Ανακοινώνονται επισήμως τα πρόστιμα-μαμούθ σε Shell και ΒΡ (upd) GIANNIS_G6 ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 10 18-10-08 22:29
Φιμε Fanis ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 25 30-08-05 20:40

Page generated in 0,15121198 seconds (80,55% PHP - 19,45% MySQL) with 35 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 00:44.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com