Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA E 12 2002> |
|
|
23-12-14, 07:53
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Εύβοια
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Με μονωτικη ταινια που εβαλα κυριως στο πανω μερος των φαναριων δεν ξαναμαζεψε υγρασια καθολου .... Πριν τη μονωτικη ταινια εβλεπα το νερο μεσα στο φαναρι σαν ενυδρειο ειχε γινει ...
23-12-14, 20:10
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Σιλικονη διαφανη το καλυτερο πραγμα! αυτη των υδραυλικων! 100% στεγανοποιηση, η ταινια μετα απο λιγο θα χαλασει και θα εχεις τα ιδια!
|
06-01-15, 18:07
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ
|
|
εχω και εγώ το ίδιο θέμα (Ε12) . Καιρό τώρα έχω προσέξει οτι μαζεύει νεράκι στο χώρο της ρεζέρβας . Υπέθεσα οτι είναι τα λάστιχα λόγω 11ετίας . Πρόσφατα όμως παρατήρησα τυχαία οτι υπάρχει νερό στο πίσω δεξί φανάρι .
Γιατί άραγε στο ένα απο τα δυο ? Τι λύσεις έχουμε για αυτά τα θέματα υγρασίας .
|
09-02-15, 22:10
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ
|
|
κανείς ...
|
09-02-15, 23:36
|
|
|
|
|
Εγω στα φαναρια εβαλα μια κολλα που στεγνωνει και δεν κολλαει,δηλαδη γινεται σαν φλατζα.(ειναι σαν αυτο που εχει στην ζελατινα μεσα στις πορτες)σταματησα να εχω υγρασια στα φαναρια αλλα οχι και στο χωρο των αποσκευων.Κατα 99% φταιει το λαστιχο γιατι μια μερα που εβρεχε πρατηρησα οτι το λαστιχο ηταν βρεγμενο και απο την μεσα μερια οποτε το προβλημα ειναι εκει.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mpesikos : 09-02-15 στις 23:44.
|
10-02-15, 11:01
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Εκει που θελω να ειμαι!!!!
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
Υπαρχει και το γνωστο "ματζουνι" που λενε οι παμπριζαδες.
Ειναι μια λωριδα μαυρου υλικου ευπλαστου καουτσουκ το οποιο στεγανοποιει τελεια τους αρμους που καθονται τα φαναρακια.
Προσωπικα χρησιμοποιω της 3Μ τα οποια ειναι κορυφαια κατ εμε.
Πριν κανετε οτιδηποτε εξοπλιστειτε με ενα φακο και μπειτε μεσα στο πορτ παγκαζ βαζοντας εναν φιλο σας να σας κλεισει μεσα και να ριχνει με το λαστοιχο νερο παντου γυρω γυρω και στα φαναρια ωστε εσεις με τον φακο να διαπιστωσετε απο που γινεται η εισροη!
Μονο να μην σαν κανει πλακα και σας αφησει μεσα.....
Διοικητικό μέλος
Administrator Υποχθόνιων Επιχειρήσεων
|
12-02-15, 16:09
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αίγιο
|
|
Έχω κι εγώ γ@μημένη υγρασία στη ρεζέρβα, το παρακολούθησα μέρες με λυμένες τις ταπετσαρίες στο χώρο του πορτ μπαγκάζ και όλα έξω..φακούς με το λάστιχο νερό κτλ...μπαίνουν σταγόνες από τους αρμούς πλάι απ το φανάρι στην αυλακιά όπως κατεβαίνει το νερό κάτω (μέσα στο φανάρι δεν έχω υγρασία, μόνο κουνουπάκια). Οι σταγόνες μαζεύονται και γίνεται θέμα από κάτω! Θέλει αρμόκολλα μου είπε φιλαράκος φανοποιός, μάλλον θα βγει κ προφυλακτήρας για να γίνει σωστά.
|
12-02-15, 18:05
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Καλησπέρα! το αμάξι σου για ποιόν λόγο μπάζει από εκεί? συνήθως αυτό γίνεται σε τρακαρισμένα. Το είχα το πρόβλημα στο starlet ep82 που το είχα πάρει μεταχειρισμένο απο μαντρά. Στην αρχή άκουγα μέσα κλαπα κλουπα τι να δω! 10 ποντους νερό!!!! έβγαλα την ταπα και το ειχα έτσι. Μετά είπα να το φτιάξω. Ξήλωσα όλα τα πλαστικά, έριξα πλάτες, έκατσα μέσα και έβαλα τον αδερφό μου να ρίχνει από πάνω νερό με λάστιχο με κλειστή πόρτα βέβαια και αμέσως βρήκα οτι έμπαζε απο διάφορους αρμούς κοντά στα φανάρια!
Ξύσιμο με γυαλόχαρτο, πήρα μπόλικη αρμόκολλα και τα κόλλησα όλα. Μετά βάψιμο με σπρευ από πάνω στο χρώμα του αυτοκινήτου και από τότε πρόβλημα τέλος!
επίσης πρώτα είχα αλλαξει το λάστιχο της πόρτας γιατι ηταν κομμενο αλλα δεν εφταιγε αυτό...
|
14-02-15, 20:04
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αίγιο
|
|
Επίσης μπάζουν υγρασία από τα μαύρα πλαστικά στηρίγματα στις 4 βάσεις του προφυλακτήρα, τα οποία στηρίγματα βγαίνουν μέσα στο εσωτερικό των φτερών και κάτω ακριβώς από τα φανάρια, θέλουν μόνωση με κόλλα όλα αυτά τα σημεία και τέλος η υγρασία. Αυτό συμβαίνει σε όλα δεν είναι θέμα τρακαρίσματος, απλά ξερένονται με τον καιρό τα λαστιχάκια που μονώνουν τα στηρίγματα κ περνάει υγρασία.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη tasos27 : 11-03-15 στις 19:24.
|
05-03-15, 17:08
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αίγιο
|
|
Τέλος η λιμνούλα κάτω στη ρεζέρβα..το πρόβλημα δεν ήταν στα φανάρια, το λάστιχο του πορτμπαγκάζ έχει πέσει λόγω χρόνων και απ'το άνοιξε-κλείσε.. οπότε δεν πίεζε αρκετά την πόρτα και στην γωνία έστριβε τα νερά και τα βαζε μέσα..ο φανοποιός κατέβασε χιλιοστά την κλειδαριά άρα κατέβηκε η πόρτα και σφίγγει το λάστιχο, και επίσης έβαλε μέσα από το λάστιχο που σφραγίζει το πορτμπαγκάζ μια μαύρη κόλλα που δεν ξεραίνεται, τώρα με δοκιμές και με πιεστικό δε μπάζει σταγόνα!!
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,16841412 seconds (82,53% PHP - 17,47% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 08:37. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|