Τοm δεν ειπες τι αμαξια και που(σε ποιο δυναμομετρο)εβγαλαν αντιστοιχα 196 αλογα και 230 που ειπες?
Επισης διαβασες το topic μου?
Εχεις αποριες?
ΔΕΝ εχω πρόβλημα να σου στειλω ΠΜ αλλα γιατι να μην τα πουμε εδώ ,τυχον αποριες,να ακουν και οι αλλοι!!!
Όπως σου ειπα την εμπειρια μου την εχω πει!!!
Τωρα στα αλλα ,στο RX8 Club τον εχουν επικυριξει όχι για αυτά που εγραφε ,αλλα για αυτά που τους εκανε!!!
ΕΣΠΑΣΕ μοτερ ,πολλα για πλακα!!!
Υπαρχουν βεβαια και πιο σοβαρες καταγγελιες ότι εφαγε λεφτα και μαλιστα ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ από ιδιοκτητη Subaru Imbreza για μετατροπή πολλων εκατοντάδων ιππων ,για αμαξι που όχι μονο δεν εγινε ΠΟΤΕ αλλα πουλησε και το μοτερ το εργοστασιακο και το πηρε ο ιδιοκτητης με φορτωτικη χωρις μοτερ...............
Για την ιστορια ακουσα κατι για 10.000 ευρω ΜΟΝΟ από αυτόν!!!
Εχει κατά καιρους δαγκωσει ΠΟΛΛΟΥΣ!!!
Εβαλε πρόγραμμα και καλα σε αμαξι ,FORD FOCUS (1600 με 100 αλογα αν θυμαμαι καλα,περασε και καιρος)και για να του αποδειξει ότι του εβαλε πρόγραμμα περα από τα μαγειρεμένα αλογα του δικου του dyno ξερετε τι εκανε....???Εβαλε στον ρυθμιστη ρελαντί της πεταλούδας ροδελα-παξιμαδι για να κανει το ρελαντί από 750 στροφες να είναι στις 1000.............
Ιστοριες από Λαμια ξερω ,ενός συναδερφου με Honda Civic VTI και γενικα είναι μεγαλη ιστορια ο τυπος.....
Α!ΔΕΝ εχει φυσικα αδεια συνεργείου ,δουλευει απογεύματα στην ζουλα ,πρωι δουλευει σε εργοστασιο ,εχει αλλαξει 3-4 μαγαζια-αποθηκες που νοικιαζει ,φανταζεσαι γιατι???ΔΕΝ πληρωνει τους ιδιοκτητες!!!
Τωρα πως είναι ακομα ζωντανος και εκτος φυλακης αυτό δεν το γνωριζω!!!
ΣΙΓΟΥΡΑ αν πας μια βολτα στην πιατσα του Αλμυρου θα μαθεις και αλλα ωραια......
Εγω πηγα για δυναμομετρηση ,ειδα αυτό που ηθελα να δω ,ηθελε να με κανει μεροκαματο ,του <πεταξα>20 ευρω ,τα θεωρω πεταμενα αυτά τα λεφτα και εφυγα.......
Επισης η εκτιμηση μου είναι ότι και τα αλογα που βγαζε είναι πολύ κουκουρουκου !!!!!ΔΕΝ μπορω να το πω με 100% αλλα εχω μια πολύ μικρη επιφυλαξη ,καθως αν διαβασεις στο topic μου που αναφερω αναλυτικα το περιστατικο ,δεν πηρα σωστη μετρηση!!!
Για την ιστορια λοιπον στο 1.05 bar που εγραψε το μηχανημα μου ,ενας Θεος ξερει πως
μου το εβγαλε 256 αλογα!!!Στο δικο μας Βολιωτικο dyno εβγαλε στο 0.9 200 αλογα,αντε και στο 1.05 να εβγαζα 205 ,αντε και 210 σου λεω εγω μεχρι τα 256???
Επισης το δικο μου στο 1.6 τοτε εβγαζε 290 αλογα (επεσε και στα 282) και τωρα μετα την αλλαγη τελικου εφτασα στο 1.6 να βγαζω 300 ακριβως και στο 1.9 πανω από 310!!!
Ο λογος που δεν το μετρησε σωτσα ηταν επειδή το Punto σπινιαριζε πανω στα ραουλα ,κατι που ΔΕΝ παραδεχοταν με ΤΙΠΟΤΑ και αυτό ηταν και το ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ!!!
ΑΥΤΑ!!!