Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 303
Aφου αλλαζει τα ελατηρια , τι προβλημα να εχει με τις βαλβιδες.... ειναι αρκετα ελαφριες οι μαμισιες νομιζω κι αφου βαζει πιο σκληρο ελατηριο δεν προκειται να καρφωθουν στο πιστονι...( Δεν το παιζω εξυπνος , ρωταω μηπως μου διεφυγε κατι..)
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 377
Οι μαμα βαλβιδες το καλο που εχουν ειναι οτι απλα στραβωνουν και δεν κοβονται οπως ολες οι aftermarket.Αν μπορουσαμε με τις μαμα να σηκωσουμε 8-9000 στροφες τοτε δεν θα υπηρχαν after.. και εμεις θα ημασταν χαρουμενοι κατα 300 ευρω.
Επισης το οτι εβαλε πιο σκληρα ελατηρια σημαινει οτι η βαλβιδα θα βαζει ας πουμε πιο πολυ δυμαμη να την ανοιξει..
Γνωμη μου μη σηκωσεις πανω απο 7300 με τις μαμα.
Για την ιστορια στις 9000 στραβωνουν με τον πρωτο κοφτη..
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη pilotos7 : 28-02-14 στις 19:41.
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 303
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από pilotos7
Οι μαμα βαλβιδες το καλο που εχουν ειναι οτι απλα στραβωνουν και δεν κοβονται οπως ολες οι aftermarket.Αν μπορουσαμε με τις μαμα να σηκωσουμε 8-9000 στροφες τοτε δεν θα υπηρχαν after.. και εμεις θα ημασταν χαρουμενοι κατα 300 ευρω.
Επισης το οτι εβαλε πιο σκληρα ελατηρια σημαινει οτι η βαλβιδα θα βαζει ας πουμε πιο πολυ δυμαμη να την ανοιξει..
Γνωμη μου μη σηκωσεις πανω απο 7300 με τις μαμα.
Για την ιστορια στις 9000 στραβωνουν με τον πρωτο κοφτη..
Παντως η crower συμβουλευει να αλλαχτουν μονο τα ελατηρια αν σκοπευεις να εκμεταλλευτεις τους εκκεντροφορους με υψηλοτερο στροφαρισμα.Απο κει και περα επειδη εσυ απο οτι εχω διαβασει εχει δοκιμασει σχεδον τα παντα σε αυτα τα μοτερ , δεν εχω λογο να σε αμφισβητησω.Το αντιθετο...Καλο ειναι οταν πιεζεις το μοτερ να το κανεις αλεξισφαιρο και να μην αφηνεις πιθανα αδυναμα σημεια γιατι αν τσιγκουνευτεις στην αρχη.... την ζημια θα την πληρωσεις 3πλα αργοτερα...