Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA 111(G6) 1996 >2002 |
|
|
17-05-13, 02:33
|
|
Moderator
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Το πρωτο που πρεπει να τσεκαρεις ειναι αν εχουν πεσει τα αμορτισερ σου...Επισης τι χαμηλωμα εχεις?Πανω απο 3 πισω με νορμαλ αμορτισερ λογικο ειναι να τερματιζει
17-05-13, 03:16
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
|
|
Δεν έχω καθόλου χαμήλωμα. Ίσα ίσα που με χαμήλωμα παίζει να ελατώνετε το πρόβλημα, επειδή τα ελατήρια χαμηλώματος είναι πιο σκληρά και δεν το αφήνουν να φτάνει σε τέτοιο σημείο που να ακουμπάει. Βασικά μπορεί να μην το διευκρίνισα καλά στην αρχή. Η ρόδες ακουμπάνε στην εξωτερική μεριά του θόλου, οπότε αυτό που λέτε για αποστάτες είναι άκυρο. Γι αυτό και μεγάλωσα το offset, για να κάτσει πιο μέσα η ρόδα. Τα αμορτισέρ όπως και τα ελατήρια είναι καινούργια.
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από cinquis
Μπορεις να βαλεις ενα τερματικο στο αμορτισερ το οποιο στην ουσια θα μικρινει την διαδρομη του αυτο εχει ως αποτελεσμα να μην βρισκεις πλεον
|
Αυτά τα τερματικά που λες είναι τα λεγόμενα bump stop? Η αλήθεια είναι οτι τέτοια δεν έχω.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη agapiou : 17-05-13 στις 10:37.
Αιτία: Συγχώνευση posts και πάλι...
|
17-05-13, 11:12
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Vasilis G6
Δεν έχω καθόλου χαμήλωμα. Ίσα ίσα που με χαμήλωμα παίζει να ελατώνετε το πρόβλημα, επειδή τα ελατήρια χαμηλώματος είναι πιο σκληρά και δεν το αφήνουν να φτάνει σε τέτοιο σημείο που να ακουμπάει. Βασικά μπορεί να μην το διευκρίνισα καλά στην αρχή. Η ρόδες ακουμπάνε στην εξωτερική μεριά του θόλου, οπότε αυτό που λέτε για αποστάτες είναι άκυρο. Γι αυτό και μεγάλωσα το offset, για να κάτσει πιο μέσα η ρόδα. Τα αμορτισέρ όπως και τα ελατήρια είναι καινούργια.
Αυτά τα τερματικά που λες είναι τα λεγόμενα bump stop? Η αλήθεια είναι οτι τέτοια δεν έχω.
|
συμφωνα με αυτο που περιγράφεις στο προβλημα σου εχει απαντήσει ο ταρζαν
επίσης δυστυχώς δεν χρειάζονταν να μπεις σε διαδικασία να μεγαλώσεις offset
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από TARZAN
Τσεκαρε ευθυγράμιση πρώτα αλλα και σε τι κατάσταση είναι το αμορτισέρ σου
|
|
17-05-13, 11:47
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΚΑΛΑΜΑΤΑ
|
|
Μήπως είναι πολύ φαρδιά η ζάντα σου 7,5 η 8 ίντσες;
Φίλος με G6 και χαμήλωμα 3ποντο με 16αρες ΤS δεν βρίσκει πουθενά...
Ψάξε τα χαρακτηριστικά offset φάρδος κλπ της ΤS 16αρας και σύγκρινε τα με τις δικές σου...
|
17-05-13, 12:25
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
κορινθος
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Λαμπρος Κ.
Μήπως είναι πολύ φαρδιά η ζάντα σου 7,5 η 8 ίντσες;
Φίλος με G6 και χαμήλωμα 3ποντο με 16αρες ΤS δεν βρίσκει πουθενά...
Ψάξε τα χαρακτηριστικά offset φάρδος κλπ της ΤS 16αρας και σύγκρινε τα με τις δικές σου...
|
Της ΤS οι ζάντες είναι 6αρες με 45 οφφσετ αν θυμάμαι καλά.
|
17-05-13, 14:30
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
|
|
Εμένα οι ζάντες μου έχουν 7 ίντσες φάρδος. Το offset μεταβάλεται και μεταξύ ζαντών διαφορετικής διαμέτρου? Δηλαδή αν έχουμε μια ζάντα 15αρα και μια 16αρα με ίδιο offset και οι δυο, π.χ 37, θα κάθονται διαφορετικά στο αυτοκίνητο?
|
17-05-13, 15:29
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΚΑΛΑΜΑΤΑ
|
|
Λογω φαρδους βρισκουν....ισως το παρακατω link σε βοηθησει
http://www.rimsntires.com/specs.jsp
|
|
|
|
02-04-15, 23:19
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αθηνα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από pilotos7
Βαλε coilover και δεν θα βρισκει πουθενα..
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από giannis gt
Ειχα το ιδιο ακριβως προβλημα στο megane!!!
Η λυση ειναι απλη ,φθηνη και γρηγορη...
Πας σε εναν λαστιχα που εχει ενα μηχανημα, χειροκινητο ειναι αυτο ,σαν βαρελακι μπροστα και σου παταει τα φρυδια εσωτερικα απο το φτερο/θολο και εισαι οκ!!!Με τον τροπο που το κανει δεν το στραβωνει ,αλλα το κουρμπαρει ετσι ωστε να μην φυγει το χρωμα και αρχισουν μετα τα σαπισματα στα φτερα!!!!
Εγω με 10 ευρω εκανα μπρος πισω και στο Punto αλλα για μπροστα δεν πολυ ενδεικνυται ,ωστοσο εγω του ειπα και για μπροστα ,απλα μπορει να κανει ζημια μπροστα, ενω για πισω εισαι οκ 100%!!!
Αν καταλαβα βρισκεις μπροστα ,αν ειναι απο την μεσα μερια τοτε θες αποστατες!!!!
|
Giannis GT θα σου ηταν εύκολο να μας πεις ποιοι έχουν τέτοιο εργαλείο η καλύτερα και σε ποιον πηγές να σου φτιάξει τα φρυδακια στα φτερά γιατι εχω το ίδιο πρόβλημα και θελω να πάω κι εγω ; Ευχαριστω.
|
03-04-15, 10:40
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
βολος
|
|
Εγω ειμαι απο Βολο και πηγα στην Λαρισα και μου το εφτιαξαν με κοστος 20 μολις ευρω!!!
Τωρα σε ολη την Αθηνα δεν θα βρεις???Αποκλειεται!!!Βεβαια ο Βολος δεν ειχε....
Σε λαστιχαδικο θα πας αλλα και εκει που ισιωνει ζαντες,καποιος θα εχει......
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar
Καλα που ηρθε και ο Γιαννης και περασαμε τα 300 αλογα σημερα.
Περιττο να πω πως το punto σε ΤΡΟΜΑΖΕΙ οταν ανοιγει.
Ελπίζω να μη σου λέρωσα το κάθισμα Γιάννη...
|
|
17-04-15, 00:23
|
Μικρό Μέλος
|
|
|
|
Στο ίδιο αμάξι είχα το ίδιο θέμα όταν το χαμήλωσα. Πήγα φαναρτζή, γύρισε τα χειλάκια του φτερού προς τα επάνω/μέσα και τέλος οι κορδέλες που κοβόταν το λάστιχο όταν ακουμπούσε. Τα χτύπησε και τα γύρισε, ούτε ζημιά ούτε βάψιμο. Μόνο όταν το πλένεις θέλει να βάζεις το χέρι απο κάτω να καθαρίζεις το χειλάκι γιατί δε φεύγουν οι λάσπες και οι βρωμιά απο εκεί και μπορεί να σκουριάσει πιο εύκολα.
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,16604996 seconds (82,83% PHP - 17,17% MySQL) with 41 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 23:10. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|