Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 159
ειναι ομορφο.... ειναι full extra με ζαντολαστιχα κλιματισμο προβολεις ομιχλης φιμε τζαμια , στα 1600 κυβικα 124(νομιζω) ιππους ασημι σε πολυ καλη κατασταση. μεσα σε 2 μερες ειχα δει 8 αμαξια. κατεληξα εκει γιατι μεσω ασφαλιστη ειδα οτι οι ζημιες που ειχε ηταν μικρες (προφυλακτηρα πισω και φτερο) ειδα μεχρι και φωτογραφιες απο τις ζημιες που ειχε(μεσω φακελου ασφαλιστικης) στην αντιπροσωπεια παλι μεσω γνωστου ειδα οτι δεν εχει φθορες ο κινητηρας και μονο λαδια φιλτρα μπουζι πηγαινε και αλλαζε. εχει 60000 χλμ και στη βολτα φανηκε πολυ καλο, με αρκετη δυναμη. μπορω να πω οτι ειχε παραπανω δυναμη απ οτι περιμενα(ημουν πρωην κατοχος impreza 220 αλογων).χθες πηγα και το εκλεισα και σημερα το παραλαμβανω. την ιδια μερα με το αυτοκινητο ηρθε και κατι ακομα καινουριο που ειναι διπλη και τριδιπλη η χαρα μου. μου ανακοινωσε η γυναικα μου οτι ειναι εγκυος στο πρωτο μας παιδι. οπως καταλαβαινετε ειμαι χεσμενος απο τη χαρα μου! αυτα γι αρχη !!! θα χαρω να εχω επικοινωνια με ολους σας οπως ειχα και με τους subamaniacs οταν ειχα το προηγουμενο αμαξι μου!
Δύναμη Σεβασμού: 159
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από nikos ts
καλά ταξίδια να έχεις αν και μπροστά στο άλλο το γεγονός το αμάξι φωτιά και μπούρμπερι
ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Νεοκλής
Ναι ρε φιλε.... επισκειαστηκε η αγορα μου!!! δεν ασχολειται κανεις με το αμαξι!!! αυτη η γυναικα με εχει καταστρεψει... παντα απο μπροστα μου τη βγαινει!!!!
Δύναμη Σεβασμού: 508
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από djgas1
Ναι ρε φιλε.... επισκειαστηκε η αγορα μου!!! δεν ασχολειται κανεις με το αμαξι!!! αυτη η γυναικα με εχει καταστρεψει... παντα απο μπροστα μου τη βγαινει!!!!
να ειστε ολοι καλα!!!
Αυτα ειναι τα καλυτερα!!!!Με το καλο και το νεο μελος!!!