Εγω αν και εχω αεριο στο σπιτι ,περυσι με θερμοκρασια ΜΑΧ 19 βαθμους και με μολις 62ΤΜ το σπιτι μου ,εκαψα για τους 4 μηνες 720 ευρω και λιγο Α/C !!!
Φετος ειπα δεν θα κανω μαγκες το αεριο μιας που εγινε πιο ακριβο απο περυσι και εδω και 1 μηνα εχω A/C καθε μερα!!!Πριν μια εβδομαδα εχω παρει και ενα kero
καλοριφερ λαδιου 14 φετες και μεχρι στιγμης ειμαι πολυ καλα!!!
Εχω και τζακι ,αγορασα 1τονο με 150 ευρω,το Σεπτεμβριο δεν υπηρχε μια πιο πριν!!!Αλλα αυτο το αναβω μονο τα ΣΚ που δεν δουλευουμε εγω και η γυναικα!!!Πιο πολυ για χαβαλε και για την παρεα,οχι οτι δεν ζεσταινει αλλα πρεπει να εισα στο σπιτι παντα και να μην χρειαστεις να φυγεις!!!
Το αεριο το αναψα μια την Κυριακη για 15 λεπτα να κανω δοκιμη οτι ολα ειναι ΟΚ!!!
Αυτα!
ΥΓ:Οι γονεις μου που ζεσταινονται αποκλειστικα με Α/C εχουν 3 συνολικα εκ των οποιων το 1 καιει μερα νυχτα 12αρι inverter Fuzitsu, και αλλα 2 εκ παραδρομης αναλογως τα δωματια , εκαψαν περυσι για ολο χειμωνα 4 μηνες εναντι και εκκαθαριστικο 600 ρευμα μαζι με του σπιτιου την καταναλωση!!!
Πολυ καλα θεωρω αλλα ειναι ΟΛΑ inverter αν και δεν εχουν και μεγαλη διαφορα σε καταναλωση με το δικο μου που δεν ειναι inverter αλλα ενεργειακη κλαση Α και το δικο μου καιει 970w ενω το inverter καιει 840w!!!
Απο θεμα καταναλωσης θα πεταξεις το A/C και μετα θα κανεις αποσβεση τα λεφτα απο την διαφορα ρευματος ,αλλα σιγουρα στο πολυ κρυο τα απλα δεν αποδιδουν!!!!Αν σκεφτεις οτι ενα απλο εχει την μιση τιμη απο ενα inverter!!!