Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
|
|
03-11-12, 15:41
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
αργυρούπολη
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
καλως ηρθες και συγχαρητηρια, πολυ καλη δουλεια.
|
03-11-12, 15:50
|
Μικρό Μέλος
|
|
|
|
Ευχαριστω παρα πολυ. Που να το δεις τωρα που βελτιωσα το προγραμα και του προσθεσα καποιες επιλογες ακομα. Πληροφοριακα στο σπορ σεταπ στο πουντο μου κανω αλλαγη σε λιγοτερο απο 0.4sec και υπαρχει ακομα μελλον ανετα. Αυτο που εγγυωμαι ειναι οτι μπορει να παει πολυ ποιο γρηγορα απο οτι μπορουν να πανε τα σαζμζν μας.
|
03-11-12, 15:51
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
αργυρούπολη
|
|
μπορεις να τερματισεις το οριο του σασμαν σου δηλαδη.
|
03-11-12, 16:00
|
Μικρό Μέλος
|
|
|
|
αυτο σου το εγγυωμαι το καλο ειναι οτι το οριο του σαζμαν με αυτο κατεβαινει γιατι με οτι ταχυτητα και να το βαλεις η ακριβεια του ειναι απολυτη στο δεκατο οποτε αν βρεις το οριο του σαζμαν ολες οι αλλαγες θα ειναι παντα απολυτα επαναλαμβανομενες συν οτι αλλες επιλογες εχω γραψει στο προγραμα που δεν τις εχω συνδεσει στο δικο μου γιατι εχω τον μαμα εγκεφαλο. Αυτες θα συνδεθουν στο αμαξι του χρηστου που αρχικα για αυτουνου το αμαξι ξεκινησε αλλα οσο το εφτιαχνα μου αρεσε και το εβαλα πρωτα στο δικο μου για να το δοκιμασω κιολας.
|
03-11-12, 18:25
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
φιλε μου συγχαρητήρια για την δουλεία σου και το μερακι σου θα ενδιαφέρει πολλα ατομα εδω οταν το ενσωματώσεις και στο στάρλετ όπου εκεί θα διαχειρίζεται και νίτρα
αποτι είδα έχεις φτιάξει και 2 mode city + racing πολύ καλό ! πες μερικές πληροφορίες
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη alex-g : 03-11-12 στις 18:32.
|
|
|
|
04-11-12, 15:36
|
Μικρό Μέλος
|
|
|
|
Ευχαριστω πολυ για τα καλα σας λογια οταν θα μπει στο σταρλετ του χρηστου θα συνδεθουν αρκετα παραπανω πραγματα τα οποια τα εχω γραψει στο προγραμμα λειτουργουν απλα δεν τα εχω συνδεσει. Να σας πω οτι ειτε στο πουντο μου ειτε στο σταρλετ ειτε σε οποιοδηποτε αμαξι δεν αλλαζει τιποτα. Το καλο ειναι οτι αυτος ο εγκεφαλος ειναι ρομποτικης οποτε το προγραμμα που εγραψα ξεκινησε απο λευκη σελιδα οποτε αυτο μπορει να κανει οτι φανταστει ο καθενας αρκει να ξερει το γραψει στο προγραμμα του. Καποια απο αυτα που εχω ηδη γραψει στο προγραμα του ειναι εαν συνδεθει με ενα vr sensor στο στροφαλο, τον map sensor μπορει να κανει τα ακολουθα πχ. ξεκινας βαζεις πρωτη και το κρατας συμπλεκταρισμενο βγαζει εξοδο launch control. Με το που αφησεις το συμπλεκτη μπορει να χειριστει την βαλβιδα του boost controller οποτε να του πεις στην πρωτη σηκωσε μονο 0.6, μολις φτασεις στις 6000rpm δωσε εξοδο για flat shift και πατα συμπλεκτη αφου οι στροφες πεσουν 1500 ποιο κατω απο οτι οταν ξεκινησε η αλλαγη κανε την αλλαγη ασε συμπλεκτη και κοψε το flat shift. Στην δευτερα σηκωσε 0.8 , Στην τριτη με το που κανω την αλλαγη αμα δεις κατω απο 0.4 μπαρ ψεκασε τα νιτρα και μολις δεις 0.8 κοψε τα νιτρα και σηκωσε τερμα πιεση στην τουρμινα. Οποτε οπως καταλαβατε μπορει να κανει το τελειο χωρις κανενα φοβο αν ρυθμιστει σωστα με το μονο που χρειαζεται να κανω απο τη μερια μου να πατησω συμπλεκτη να βαλω πρωτη και οταν ειμαι ετοιμος απλα να αφησω συμπλεκτη και να κρατησω το γκαζι τερμα πατημενο. Και αλλα τα οποια θα χρειαζοταν ολοκληρη εκθεση γιατι οπως εγραψα και ποιο πριν ειναι απο λευκη σελιδα οποτε οτι μπορεις να σκεφτεις μπορει να το κανει αρκει να ξερεις να του το πεις. Ελπιζω να σας καλυψα με το παραδειγμα μου.
|
05-11-12, 22:07
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Καρδιτσα
|
|
φιλε μπραβο!!! απιστευτο! μηχανικος αυτοκινητων εισαι?
|
05-11-12, 22:11
|
Μικρό Μέλος
|
|
|
|
ημουν απο 10 χρονων σκουπιζα εργαλεια μεχρι που απολυθηκα απο φανταρος και τωρα ειμαι τεχνικος διευθυντης σε ενα εργοστασιο με χομπι πλεον τα αυτοκινητα κανω καμια δουλεια σε φιλους οταν εχω χρονο
|
05-11-12, 23:38
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΚΑΛΛΙΘΕΑ
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από panoramix3519
Ελπιζω να σας καλυψα με το παραδειγμα μου.
|
Θα μας κάνεις να μην κοιμόμαστε τα βράδια........ευγε και παλι ευγε!!!!!!
GerasimoS
|
05-11-12, 23:49
|
Μικρό Μέλος
|
|
|
|
Ευχαριστω φιλαρακο για τα καλα σου λογια
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,16980290 seconds (82,21% PHP - 17,79% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 06:30. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|