Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA 111(G6) 1996 >2002 |
|
|
02-11-12, 15:48
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Το κοντερ με την οθονη υπαρχει μονο στα pro f/l.Στα facelift η οθονη μεσα στο καντραν δεν υπαρχει λογο οτι την εξωτερικη θερμοκρασια την δειχνει το trip computer.
Το δικο μου που ειναι G6 τελος του 2001 εχει:
Σπορ μασκα με σημα τουοτα
Ζαντες 14'' με 185/65/14(αν θυμαμαι καλα)
Πισω δισκοφρενα
Θολομπαρα
Μπαρα ψαλιδιων
Μπαρα στον πισω αξονα
Οργανα σαν καρμπον με κοκκινες βελονες και νουμερα
Ηλεκτρικοι καθρεπτες
ABS
Αεροτομη,χερουλια,προφυλακτηρες,καθρεπτες στο χρωμα του αυτοκινητου
Αυτα..
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη pilotos7 : 02-11-12 στις 16:05.
|
02-11-12, 18:02
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
αργυρούπολη
|
|
τι μπαρα εχει στον πισω αξονα που δεν εχουν τα αλλα?
|
16-11-12, 22:17
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αθήνα
|
|
Μερικές ερωτήσεις ακόμα...
Υπήρχαν G6 facelift που να έβγαιναν στην Ιαπωνία? Είναι αυτά με κωδικό πλαισίου που αρχίζει με J?
Επίσης, εκεί που βγαίνουν οι ζώνες των πίσω καθισμάτων υπάρχουν εργοστασιακά ηχεία ή λάθος κάνω? (Αυτό ισχύει γενικά για τα 3-θυρα, όχι αποκλειστικά για τα G6 φαντάζομαι.)
Έχω σταμπάρει αυτό: http://www.car.gr/classifieds/cars/view/3005349/
Είναι σε καλή κατάσταση εσωτερικά-εξωτερικά, το ίδιο και ο κινητήρας του, καθαρός. Είναι όσο μαμά φαίνεται, ούτε εξάτμιση, ούτε ζάντες, ούτε φιμέ, ούτε φίλτρο αέρα, ούτε καν CD-player (με το μανίσιο κασετόφωνο είναι) -όπως θα το προτιμούσα εξάλλου. Κατά τύχη βρήκα το τηλ του ιδιοκτήτη μάλιστα στη Χρυσή Ευκαιρία και μου το έδειξε εκείνος, όχι η αντιπροσωπία (το δίνει 2.900€ ο ίδιος).
Δεκτό κάθε σχόλιο!
|
|
|
|
16-11-12, 23:05
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
athina
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
ναι υπαρχουν f/l απο ιαπωνια.. κι εχουν πλαισιο απο j/jt νομιζω , ηχεια εχουν εκει που ειπες .... γιαπωνεζικο ειναι και το δικο μου , σχεδον ολοιδιο με αυτο στην φωτο...δεν εχει κανει κιχ ...τσεκαρε τους διακοπτες απο τα ηλεκτρικα παραθυρα αν δουλευουν μπορει να κολλαει καποιος διακοπτης ή να μην δουλευει.Κοιτα και τις υφασματινες ταπετσαριες στα πανελ των θυρων ,μηπως ειναι ετοιμες να ξεκολλησουν
Ισως εχουν καει λαμπακια στο ταμπλω ή το κοντερ ... Εμενα εδω και μερικες χιλιαδες χλμ(γυρω στα 170.000km/h ξεκινησε) ο δεικτης του κοντερ κολλαει στα 100km/h και δεν ανεβαζει παραπανω ακομα κι αν το gps γραφει οτι παω με 180km/h... To μοτερ ισως να εχει καποια καταναλωση λαδιου αν δεν εχουν αλλαχτει τα πιστονια...εγω το ειχα αγορασει με 100.000χλμ με εγγυησεις φιλου απο αντιπροσωπεια ...και τελικα στα πρωτα 5000χλμ ειδα να πηγαινει ο δεικτης λαδιου στην μεση ... οχι κατι τραγικο αλλα εκαιγε.. οποτε με καλυψαν στην εγγυηση και αλλαχτηκε μπλοκ..
Επισης αυτα εχουν ευπαθη αισθητηρα λ ,εμενα τον ειχαν αλλαξει στα 80000km απο οτι ειδα στο ιστορικο ...Δες αν το λαμπακι της μηχανης μενει αναμμενο οταν βαζεις μπρος....δες για σκορτσαρισματα αρρυθμιες μηπως θελει πολλαπλασιαστη/ες ....
Αυτα μπορω να σκεφτω .... παντως εμενα 5 χρονια τωρα εχει κανει αλλα 100000km με σκισιμο κοντρες ταξιδια ,μποτιλιαρισματα κτλ .. και κατι σοβαρο δεν μου εβγαλε αν εξαιρεσεις 2 πολλαπλασιαστες που αλλαξα.... κατα αλλα μονο τα σερβις του και αναλωσιμα και 2 λαμπακια πινακιδας κι ενα μπροστα !
τωρα συγκεκριμενα για το αμαξι που δειχνεις εχω την αμυδρα εντυπωση οτι ο πισω προφυλακτηρας ειναι ξαναβαμμενος .... κατα τα αλλα το αμαξι δειχνει μια χαρα αλλα απο φωτος διαγνωση δεν μπορει να γινει με ασφαλεια
Να προσθεσω οτι τα σινεμπλοκ θα θελουν αλλαγμα μπροστα, αν δεν εχουν αλλαχθει .... (θα το ακουσεις να τριζει στις λακουβες και γενικα οταν συμπιεζονται τα αμορτισερ) ... και οπου ναι θα θελει συμπλεκτη ,επισης οπωσδηποτε ελεγξε φουσκες ημιαξονιων,εγω εχω αλλαξει 2 φορες
Τα τακακια του αντεχουν πολλα χλμ ...ειδικα τα πισω
Το A/C πρεπει να σκοτωνει... αν δεν σου φαινεται εντυπωσιακα γρηγορο στο κρυωμα τοτε μαλλον θελει σερβις και αλλαγη φιλτρου καμπινας...
επισης το σαζμαν λογικα θα πρεπει να ναι λιγο σκληρο και να σκαλωνει ψευτογρατζουναει σε 1η 2α 3η ειδικα κρυο ....αν οχι ειναι καλο σημαδι ως προ το πως το χει δουλεψει ο ιδιοκτητης ....παντως απο οτι εχω ακουσει οσοι εχουν g6 (κι εγω) εχουμε ψιλοθεμα με τις αλλαγες ταχυτητων τουλαχιστον με εργοστασιακες βαλβολινες .... με ακριβες "βελτιωτικες" ή motorkote λυνεται το προβλημα σε σημαντικο βαθμο
Ξερω εγραψα πολλα αλλα τα περισσοτερα που εγραψα ειναι ψιλολογια που συμβαινουν σε ολα τα αυτοκινητα με 100000χλμ+ ,γενικα το αμαξι δεν προκειται να σε προδωσει ποτε ειδικα σε μαμα μορφη εντελως , απλα δες το απο κατω μην εχει φαει στουκα γιατι ολοι ατρακαριστα τα παρουσιαζουν αλλα ολο και κατι κρυβεται...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη GiWrGoS@XXX : 16-11-12 στις 23:27.
|
17-11-12, 03:58
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αγια Βαρβαρα, Αιγαλεω
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από GiWrGoS@XXX
Να προσθεσω οτι τα σινεμπλοκ θα θελουν αλλαγμα μπροστα, αν δεν εχουν αλλαχθει .... (θα το ακουσεις να τριζει στις λακουβες και γενικα οταν συμπιεζονται τα αμορτισερ) ... και οπου ναι θα θελει συμπλεκτη ,επισης οπωσδηποτε ελεγξε φουσκες ημιαξονιων,εγω εχω αλλαξει 2 φορες
|
Συμπλεκτη απο που θα καταλαβει συντομα αν εχει; Εχω και μερικες σκεψεις για το δικο μου αν ειναι συμπλεκτης η δισκοπλατω.. Το οτι θελω λαστιχα και χανω αρκετα απο εκει ειναι κοινο μυστικο πλεον..
|
|
|
|
17-11-12, 07:50
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
athina
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από kostas_8
Συμπλεκτη απο που θα καταλαβει συντομα αν εχει; Εχω και μερικες σκεψεις για το δικο μου αν ειναι συμπλεκτης η δισκοπλατω.. Το οτι θελω λαστιχα και χανω αρκετα απο εκει ειναι κοινο μυστικο πλεον..
|
Aν πιανει ψηλα στο τελος της διαδρομης και μυριζει οποτε γκαζωνεις σε ανηφορα ή οταν πηγαινεις με χαμηλες στροφες και μαρσαρεις μια 3η,αρχιζεις να μετρας αντιστροφα και ή αλλαζεις συμπλεκτη ή το αφηνεις μεχρι να αρχισει να πατιναρει εντονα .... Τωρα για το πλατω εχω την εντυπωση οτι αν εχει αρπαξει ζοριζονται πολυ να μπουν οι ταχυτητες ακομα και ζεστο να ναι το αμαξι ...Αλλα ετσι κι αλλιως οτι και να ναι αυτα αλλαζονται σετ ρουλμαν δισκος πλατω (αν θες να σαι ησυχος ). Πας Ιαπωνικη και περνεις εναν ΑΙSIN που ειναι στην ουσια ο γνησιος που φοραμε χωρις το σηματακι και το καπελο στην τιμη της toyota γυρω στο 100αρικο κομπλε αγορα (toyota 180 χωρις εργασια μεσα) και κανεις την δουλεια σου .
|
|
|
|
17-11-12, 13:11
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αθήνα
|
|
Καταρχάς σε ευχαριστώ για την απάντηση, είναι σημαντικό να μαζέψω γενικές πληροφορίες, ώστε να είμαι όσο το δυνατόν πιο κατατοπισμένος γίνεται.
Όσο αναφορά το πρώτο σκέλος του post σου, το αμάξι δεν έχει κανένα θέμα εσωτερικά απ' αυτά που αναφέρεις (κοντέρ, ταπετσαρίες, διακόπτες παραθύρων κ.λπ.)
Πριν την αγορά θα το πάω σε μηχανικό να το κοιτάξει από μηχανικής πλευράς, αλλά εμένα προσωπικά στην οδήγηση δεν μου φάνηκε κάτι, ούτε κάποιος θόρυβος. Το A/C όντως σκοτώνει, σε λιγότερο από λεπτό είχε γίνει ψυγείο το αμάξι. Και το σασμάν δεν μου γρατζούναγε ούτε δυσκολευόταν να μπει καμία ταχύτητα. Όλες κομπλέ και σε πορεία και σε στάση. Το ίδιο και οι αναρτήσεις, που μου είπε κιόλας ότι τις είχε αλλάξει πρόσφατα και είχε βάλει τις KYB. Τις ένιωθα σκληρές όσο πρέπει για τους δρόμους της Αθήνας, χωρίς θορύβους στις λακούβες και βάρκα στο γυαλό στις μεγαλύτερες ταχύτητες.
Tώρα, για τον πίσω προφυλακτήρα, στο πάνω μέρος κάπου στο κέντρο φαίνεται ένα χτύπημα/μαύρισμα. Αυτό είναι αυτοκόλλητο απ' ότι είδα από κοντά, το οποίο μάλλον το έχει ξεκολλήσει και άφησε πάνω σημάδι (ξεχωρίζουν γράμματα). Δε νομίζω να είναι βαμμένος και να φαίνεται από πίσω το αυτοκόλλητο. Θα το ξανακοιτάξω βέβαια.
Εκείνο που μου έκανε εντύπωση είναι πως στις αλλαγές ταχυτήτων εν κινήσει, όταν πάταγα το συμπλέκτη για να αλλάξω ταχύτητα, οι στροφές αργούσανε αρκετά να πέσουνε. Δε ξέρω αν αυτό είναι καλό σημάδι ή κακό.
Επίσης το γκάζι είναι πανάλαφρο. Πιο ελαφρή πεθαίνεις που λέμε. Σε αντίθεση με ένα 4E-FE G6 που οδήγησα που ήταν πέτρα. Έτσι είναι σε όλα τα VVT-i E11?
|
|
|
|
17-11-12, 14:32
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αγια Βαρβαρα, Αιγαλεω
|
|
Παράθεση:
Aν πιανει ψηλα στο τελος της διαδρομης και μυριζει οποτε γκαζωνεις σε ανηφορα ή οταν πηγαινεις με χαμηλες στροφες και μαρσαρεις μια 3η,αρχιζεις να μετρας αντιστροφα και ή αλλαζεις συμπλεκτη ή το αφηνεις μεχρι να αρχισει να πατιναρει εντονα .... Τωρα για το πλατω εχω την εντυπωση οτι αν εχει αρπαξει ζοριζονται πολυ να μπουν οι ταχυτητες ακομα και ζεστο να ναι το αμαξι ...Αλλα ετσι κι αλλιως οτι και να ναι αυτα αλλαζονται σετ ρουλμαν δισκος πλατω (αν θες να σαι ησυχος ). Πας Ιαπωνικη και περνεις εναν ΑΙSIN που ειναι στην ουσια ο γνησιος που φοραμε χωρις το σηματακι και το καπελο στην τιμη της toyota γυρω στο 100αρικο κομπλε αγορα (toyota 180 χωρις εργασια μεσα) και κανεις την δουλεια σου .
|
Σιγουρα σε εμενα πιανει αρκετα ψηλα αλλα ουτε μου μυριζει ουτε τιποτα.. Το μονο που βλεπω οτι ζοριζετε και δεν ξερω αν φταινε τα λαστιχα γιατι εχουν φτασει στο απροχωρητο και γλιστρανε με το παραμικρο.. Οποτε δεν ξερω αν σπινιαρω (δεν ακουγονται κιολας!) η αν εχω οντως προβλημα. Θα ξεκινησω με το πιο φθηνο και βλεπουμε! Ευχαριστω!
@FanIsHere: Δες στην ταπετσαρια στις πορτες οπως ειναι το υφασμα, απο την κατω αριστερη μερια, εκει που κανει την καμπυλη, αμα εχει ξεκολλησει το δερμα. Εμενα απο εκει ξεκινησε και στην πορτα του οδηγου σε εμενα αλλα και στου συνοδηγου. Τωρα του οδηγου εχει ξεκολλησει μεγαλο κομματι, πχ ξεκιναει απο πισω και φτανει μεχρι μπροστα. Αλλα οκ φτιαχνονται αυτα και ευκολα..
Το γκαζι και σε εμενα ειναι αρκετα ελαφρυ.. Σε σχεση με το 323 που εχει ο παππους μου, προτιμω του 323.. Η πχ απο SaxoRalla. Τα νιωθεις.
|
|
|
|
17-11-12, 15:02
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
athina
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από FanIsHere
Καταρχάς σε ευχαριστώ για την απάντηση, είναι σημαντικό να μαζέψω γενικές πληροφορίες, ώστε να είμαι όσο το δυνατόν πιο κατατοπισμένος γίνεται.
Όσο αναφορά το πρώτο σκέλος του post σου, το αμάξι δεν έχει κανένα θέμα εσωτερικά απ' αυτά που αναφέρεις (κοντέρ, ταπετσαρίες, διακόπτες παραθύρων κ.λπ.)
Πριν την αγορά θα το πάω σε μηχανικό να το κοιτάξει από μηχανικής πλευράς, αλλά εμένα προσωπικά στην οδήγηση δεν μου φάνηκε κάτι, ούτε κάποιος θόρυβος. Το A/C όντως σκοτώνει, σε λιγότερο από λεπτό είχε γίνει ψυγείο το αμάξι. Και το σασμάν δεν μου γρατζούναγε ούτε δυσκολευόταν να μπει καμία ταχύτητα. Όλες κομπλέ και σε πορεία και σε στάση. Το ίδιο και οι αναρτήσεις, που μου είπε κιόλας ότι τις είχε αλλάξει πρόσφατα και είχε βάλει τις KYB. Τις ένιωθα σκληρές όσο πρέπει για τους δρόμους της Αθήνας, χωρίς θορύβους στις λακούβες και βάρκα στο γυαλό στις μεγαλύτερες ταχύτητες.
Tώρα, για τον πίσω προφυλακτήρα, στο πάνω μέρος κάπου στο κέντρο φαίνεται ένα χτύπημα/μαύρισμα. Αυτό είναι αυτοκόλλητο απ' ότι είδα από κοντά, το οποίο μάλλον το έχει ξεκολλήσει και άφησε πάνω σημάδι (ξεχωρίζουν γράμματα). Δε νομίζω να είναι βαμμένος και να φαίνεται από πίσω το αυτοκόλλητο. Θα το ξανακοιτάξω βέβαια.
Εκείνο που μου έκανε εντύπωση είναι πως στις αλλαγές ταχυτήτων εν κινήσει, όταν πάταγα το συμπλέκτη για να αλλάξω ταχύτητα, οι στροφές αργούσανε αρκετά να πέσουνε. Δε ξέρω αν αυτό είναι καλό σημάδι ή κακό.
Επίσης το γκάζι είναι πανάλαφρο. Πιο ελαφρή πεθαίνεις που λέμε. Σε αντίθεση με ένα 4E-FE G6 που οδήγησα που ήταν πέτρα. Έτσι είναι σε όλα τα VVT-i E11?
|
Για τον προφυλακτηρα ισως ειναι θεμα γωνιας φωτισμου ,οπως ειπα μπορει να ναι η ιδεα μου , αλλα και ξαναβαμμενος να ναι δεν λεει κατι ... εγω τον εχω βαψει δυο φορες απο μικροχτυπηματα απο ταριφες πισω μου, χωρις να ειχα καποια εσωτερικη ζημια στο σασσι .... Την μοκετα του πορτπαγκαζ να σηκωσεις να δεις για κολλησεις περιεργες και κατασταση του χωρου ρεζερβας (προληπτικα) τα υπολοιπα απο κατω σε ενα αναβατωριο.....
Οταν βαζεις ταχυτητα και βλεπεις οι στροφες να κολλανε αντι να πεσουν ακαριαια ... αυτο μαρτυραει ελαφρυ πατιναρισμα....αν αρχισει και ανεβαζει στροφες αντι να πεσουν την στιγμη που αλλαξες ταχυτητα..( σαν να βαλες νεκρα ενω πατας γκαζι ....τοτε πας για δισκ επιγοντως.....Παντως ετσι οπως το περιγραφεις ενταξει θα σε βγαλει καποιες χιλιαδες χλμ ακομα αλλα να το χεις στο νου σου ....Εγω τον αλλαξα στα 120.000 μαζι με την αλλαγη στο μπλοκ αλλα ηδη εμφανιζε αρκετο πατιναρισμα.. θα τον αλλαζα συντομα...
Επισης λογω κοντου σαζμαν μην παραξενευτεις αν οταν αλλαζεις σε χαμηλες στροφες, οι στροφες πεφτουν γρηγορα μεν αλλα λιγο ,λογω κοντου σαζμαν ,οταν αλλαζεις γυρω στις 3000 στροφες οτι ταχυτητα και να βαλεις κατω απο 2300-2500 δεν θα πεσεις (συνηθως στις 2500+ θα πεφτεις) , ειδικα αλλαγη 4η σε 5η ... σχεδον στις ιδιες στροφες θα μεινεις, γυρω στις 300 στροφες διαφορα εχουν στο επιπεδο των 3000 στροφων... ( η 5η ειναι πολυ κοντη ,σκεψου η 4η βγαζει σχεδον 170χλμ και η 5η 190 σκασμενο στον κοφτη αν θυμαμαι καλα )
επισης κοιταξε αυτο που σου ειπα εγω κι ο κωστας στα πανελ των θυρων.....στο κατω μερος που ενωνεται το υφασμα με το βυνιλιο , εκει που κανει καμπυλη ,εκει ξεκολλαει.... το ιδιο και στο επανω μερος.... επισης παιζει να εχουν χαλαρωσει οι ζωνες και να μην μαζευουν -τεντονουν τελεια...
Δεν ειναι κριτηριο για να μην παρεις το αμαξι... αλλα αφου θες να ξερεις ολα τα πιθανα ψεγαδια...
Το γκαζι οντως ειναι ελαφρυ και ακαριαιο ,μηχανογκαζο γαρ...εγω το λατρευω!!!!
@ κωστα αν ο συμπλεκτης σου βλεπεις οτι δεν εχει δυναμη οταν αμπραγιαρεις με 1η να ανεβεις σαμαρακια... καποια ανηφορα κτλ.....ανοιξε το τζαμι και θα καταλαβεις αν ειναι σπιναρισμα το ακους και το μυριζεις ευκολα... αλλιως ειναι συμπλεκτης.... ---> ειναι ταλαιπωρημενος
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη GiWrGoS@XXX : 17-11-12 στις 15:08.
|
17-11-12, 22:19
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αθήνα
|
|
Παράθεση:
Οταν βαζεις ταχυτητα και βλεπεις οι στροφες να κολλανε αντι να πεσουν ακαριαια ... αυτο μαρτυραει ελαφρυ πατιναρισμα....αν αρχισει και ανεβαζει στροφες αντι να πεσουν την στιγμη που αλλαξες ταχυτητα..( σαν να βαλες νεκρα ενω πατας γκαζι ....τοτε πας για δισκ επιγοντως.....Παντως ετσι οπως το περιγραφεις ενταξει θα σε βγαλει καποιες χιλιαδες χλμ ακομα αλλα να το χεις στο νου σου ....Εγω τον αλλαξα στα 120.000 μαζι με την αλλαγη στο μπλοκ αλλα ηδη εμφανιζε αρκετο πατιναρισμα.. θα τον αλλαζα συντομα...
|
Περισσότερο ανέβαζε παρά τις κράταγε στα ίδια επίπεδα. Άρα θέλει αλλαγή δισκο-πλατό, ε?
Όπως και να 'χει, σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες. Τρίτη μάλλον θα το πάω και σε μάστορα να του ρίξει μια ματιά και βλέπουμε.
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,19311500 seconds (84,47% PHP - 15,53% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 04:11. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|