Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 16-09-12, 18:46
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1032
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Σωπα ρε συ! ασε δεν ειχα δει την λιστα! μιλαμε εκλαιγα τα λεφτα μου! δεν μπορεις να φανταστεις πως πηγαινε το αμαξι! μεχρι να τελειωσει ΠΕΘΑΝΑ λεμε!!! ποιο αργο και απο χελονα! μολις εβαλα απο την SHELL που βαζω ειδα ασπρη μερα! λες και πηρα πανω ποσα αλογα!!! τωρα με το AEM wideband καταλαβαινω τις νοθευμενες! παταγα γκαζι και αντι να πηγαινει λιγοτερο οτι δλδ γινεται το μιγμα ποιο πλουσιο το νουμερο ανεβαινε!!! πρεπει να τους κανουμε καταγγελιες ρε γμτ! γινεται?
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 16-09-12, 19:07
Το avatar του χρήστη tryfonas
tryfonas Offline:

Δύναμη Σεβασμού: 179
tryfonas είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Έλα που δε το είχα δει σε λίστα. Μου το είπε άνθρωπος που τον ξέρει, ο οποίος μου είπε να μη ξαναβάλω κιόλας απο 'κει. Εγώ έπαθα πλάκα όταν έβγαλε περί τα 30-40 χλμ λιγότερο από ότι έβγαζε με την ίδια ποσότητα. Ένας φίλος μου με fabia που έβαζε απο εκεί κάτι έπαθε με τρόμπα βενζίνης νομίζω και του είπαν "κακή" βενζίνη. Με καταγγελίες δε ξέρω τι μπορεί να γίνει και τι χρειάζεται...Τους χρειάζεται όμως!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 16-09-12, 19:11
Το avatar του χρήστη PANOS SPEED
PANOS SPEED Offline:

Μοντέλο: corolla e11
Περιοχή: ΣΕΠΟΛΙΑ
Δύναμη Σεβασμού: 271
PANOS SPEED είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Δοκιμαστε στην ΕΛΙΝ στην αργυρουπολη..(μια εχει)..οποτε βαζω στην κορολλα γουργιζει σαν γατουλα και βγαζει μπολικα χιλιαμετρακια!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 16-09-12, 19:13
NikiforosGT Offline:
Moderator

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από tryfonas Εμφάνιση μηνυμάτων
Έλα που δε το είχα δει σε λίστα. Μου το είπε άνθρωπος που τον ξέρει, ο οποίος μου είπε να μη ξαναβάλω κιόλας απο 'κει. Εγώ έπαθα πλάκα όταν έβγαλε περί τα 30-40 χλμ λιγότερο από ότι έβγαζε με την ίδια ποσότητα. Ένας φίλος μου με fabia που έβαζε απο εκεί κάτι έπαθε με τρόμπα βενζίνης νομίζω και του είπαν "κακή" βενζίνη. Με καταγγελίες δε ξέρω τι μπορεί να γίνει και τι χρειάζεται...Τους χρειάζεται όμως!
εμενα μου το ειπαν μετα ατομα κατοικοι Χαλανδριου! ΠΟΤΕ να μην ξαναβαλω απο εκει!!! ευτυχως δεν καταλαβαινουν οι δικες μας αντλιες αλλιως θα ειχα καψει καμποσες! α εχω και μια στην καβατζα! :P
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 16-09-12, 19:50
giannis gt Offline:
Θεϊκό Μέλος

Περιοχή: βολος
Δύναμη Σεβασμού: 508
giannis gt θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Aν ποτε βρεθειτε Βολο τοτε απο την SHELL στην Λαρισης,εκει οπου ειναι ολα τα βενζιναδικα μαζεμενα!!
Εκτος απο την εξαιρετικη ποιοτητα του καυσιμου ΔΕΝ κλεβει σε Λιτρα!!!Ειναι εταιρια και οχι ιδιωτης ,ειναι μονο υπαλληλοι εκει!!!
Χαρακτηριστικα φιλαρακι με Punto 1200 πριν κανα τριμηνο που τον εστειλα εκει,ασχετος απο αμαξια τρελλαθηκε γιατι ενω εβαζε απο την φθηνοτερη αμολυβδη της πολης με 1.70 ας πουμε φουλαρε με 65 ευρω ενω τωρα με την Shell Vpower 98 που εχει 1.88 φουλαρει 55 ευρω και παει το αμαξι καλυτερα μου λεει!!!
Εχει σημασια που ειναι ασχετος γιατι δεν επηρεαζεται και τα χιλιομετρα που κανει ειναι standar καθε μηνα!!!Με εχει παρει 2 φορες τηλ.και με ευχαριστει που τον εστειλα εκει!Εχει παθει μεγαλη πλακα και μαλιστα μου ελεγε τις προαλλες που βρεθηκαμε: <ασε να γεμιζουν οι αλλοι με 1.70 και εγω με 1.88!!!Δινω λιγοτερα χρηματα!!!! >

http://youtu.be/Hi3ipm5wMYs

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar Εμφάνιση μηνυμάτων
Καλα που ηρθε και ο Γιαννης και περασαμε τα 300 αλογα σημερα.

Περιττο να πω πως το punto σε ΤΡΟΜΑΖΕΙ οταν ανοιγει.

Ελπίζω να μη σου λέρωσα το κάθισμα Γιάννη...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 16-09-12, 20:41
Το avatar του χρήστη antonios7
antonios7 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: Corolla 1.3 G6
Περιοχή: Αθήνα
Δύναμη Σεβασμού: 326
antonios7 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
εγώ βάζω 50 ευρώ σπό μια Burn Oil στην Κυψέλη, και βγάζω 430-450 χλμ όχι μέσα σε πόλη όμως.
Πόσα χλμ βγάζετε με ένα 50άρικο;
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 16-09-12, 20:45
NikiforosGT Offline:
Moderator

Δεν τα μετραμε ετσι! δυσκολο να υπολογισεις! καταρχην δεν μας λες με τι τιμη βαζεις! 50 ευρω σκετο δεν λεει κατι!!! εγω πχ την προτελευταια φορα σε ταξιδι και μεγαλες αποστασεις με 42,88 λιτρα βενζινης εβγαλα 575 χλμ. Αυτο που λες σε ποια οδο ειναι? δεν θυμαμαι! παντως απο το ονομα και μονο ειμαι 90% σιγουρος οτι καπου κλεβει! μεσα στην πολη συνηθως με 37 λιτρα (δλδ τερμα πανω βελονα μεχρι το τσακ της αντλιας μεχρι την τελευταια γραμμη σχεδον και λιγο ποιο πριν) βγαζω καπου 400χλμ+ με κανονικη οδηγηση δλδ και με καμια προσπεραση κτλ οχι οικονομικη δλδ αλλα ούτε και με σκισιμο. Αν μπορουσα να οδηγησω ποιο οικονομικα θα εβγαζε περισσοτερα αλλα ως συνηθως δεν μπορω! επίσης οταν βαζω βενζινη το γεμιζω απο τερμα κατω βελονα (40 λιτρα παιρνει) ή εστω αναμεσα στις 2 τελευταιες (37-38 λιτρα) μεχρι τερμα πανω να ακουστει τσακ αντλιας για να κανω μετρησεις! εχω σταματησει να βαζω λιγο λιγο εδω και καιρό! επίσης παντα μετραω τα χλμ με τον χιλιομετρητη δλδ μηδενιζω με καθε γεμισμα και κανω καταχωρησεις στο προγραμμα για android mycars στο κινητό μου για να ξερω τι μου γίνεται. Ετσι ξερω πως αν παω να βαλω βενζινη με τις ιδιες αποστασεις βελονας και μου βαζουν ΔΗΘΕΝ παραπανω λιτρα αυτο αυτόματα σημαινει πως αυτο το βενζιναδικο κλεβει. Αν ειναι νοθευμενη κιολας ειπα σε προηγουμενο ποστ πως το καταλαβαίνω. Οσα ειναι ενταξει και μιλαω για 10+ γεμισματα ΠΑΝΤΑ ειναι τα λιτρα που ειπα πριν! εδω πας μπετονι για 18 λιτρα και στο γεμιζουν με 25!!!! τι να λεμε τωρα!!!!
ειδικα τα βενζιναδικα στην Καβαλας που εχουν τωρα βενζινη με 1,72 κατι 100% κλεβουν! ηδη ο αδερφος μου την εχει πατησει μερικες φορες!

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 16-09-12 στις 21:14.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 16-09-12, 22:10
Το avatar του χρήστη kostas_8
kostas_8 Offline:
Κυριλέ Μέλος

Περιοχή: Αγια Βαρβαρα, Αιγαλεω
Δύναμη Σεβασμού: 211
kostas_8 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
To πιο βασικο ειναι να μπαινει η βενζινη αργα αργα. Γιατι στο 90% των βενζιναδικων ολοι θελουν να ξεπεταξουν τους πελατες και πληρωνουμε 75% βενζινη και 25% τον αφρο που δημιουργειτε απο την πιεση και την ταχυτητα που φευγει. Κοινως και λεφτα βγαζει γρηγορα, και σε κλεβει χαλαρα και νομιζεις οτι εισαι και φουλ.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 16-09-12, 22:14
Το avatar του χρήστη andreasece
andreasece Offline:
Κυριλέ Μέλος

Μοντέλο: Toyota Corolla E12 1.4
Περιοχή: Ηλιούπολη
Δύναμη Σεβασμού: 206
andreasece είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Ο αφρός δημιουργείται στο ντεπόζιτο, όχι στη μάνικα. Άρα η μάνικα θεωρητικά σωστά βάζει.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 16-09-12, 23:24
Το avatar του χρήστη kostas_8
kostas_8 Offline:
Κυριλέ Μέλος

Περιοχή: Αγια Βαρβαρα, Αιγαλεω
Δύναμη Σεβασμού: 211
kostas_8 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Θεωρητικα τοτε δε μας εκλεβαν καθολου. Το βγαζουν με πιεση βγαινει και δημιουργειτε ο αφρος. Οπως και στη μπυρα, οσο πιο γρηγορα τοσο πιο πολυς αφρος. Αλλα στη βενζινη δεν εχει καμια σχεση με τον αφρο της μπυρας :Ρ Εχει σαφως λιγοτερο, το θεμα ειναι η ταχυτητα που βγαινει. Μολις η μανικα καταλαβει τον αφρο, οτι τελοςπαντων εχει φτασει μεχρι πανω, πραγμα που δεν ισχυει στην πραγματικοτητα, τοτε σταματαει κατα κυριο λογο. Ασχετα το τι δειχνει. Αμα βγαινει με πιεση βγαινει χαλι μαυρο, και στο ναυτικο αυτα εκανα και εβλεπα πως βγαινει η βενζινη με πιεση και πως χωρις. Και ειχα μεινει απο τη διαφορα. Γιατι εκει δεν περνανε αυτα :Ρ Απλα ΑΡΓΕΙΣ να γεμισεις. Αμα εχεις παρατηρησει στο χερουλι της μανικας πολλοι το πανε μεχρι τερμα πισω για να βγαινει πιο γρηγορα, δεν ειναι οτι το πανε τερμα για να το κρατησει το lock που εχει γιατι το κλειδωνεις οπου θες. Οπως και καλυτερο ειναι να γεμιζεις το αμαξι οταν ειναι ολα κρυα και οχι ζεστα. Το ιδιο και με τη ζεστη που η βενζινη "φουσκωνει" και βαζεις το χαλι το μαυρο παλι. Εγω πλεον εχω βρει ενα σχετικα καλο βενζιναδικο στη Λαμπρακη, η BP μετα το γηπεδο της Προοδευτικης, και βαζω βραδυ παντα για να ειναι και σχετικα πιο κρυα ολα τριγυρω. Δειχνει να κραταει και να μην μουλαρωνει το αμαξι.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kostas_8 : 16-09-12 στις 23:31.
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Αλλαλουμ στα Βενζινάδικα με τα μανόμετρα... vagos333 SUPPORT 18 01-09-09 15:22

Page generated in 0,17160201 seconds (82,85% PHP - 17,15% MySQL) with 41 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 17:41.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com