Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
|
|
24-07-12, 12:42
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από endurasKE-30
Εγω παλι το βλεπω πολυ δυσκολο να κανει αυτο που υποσχεται.
Αν εχεις ενα καλο βενζιναδικο που γνωριζεις οτι η 100αρα του ειναι αληθινη τοτε δε χρειαζεσαι κατι αλλο.
|
πες το ψεματα!!! ειδες τι επαθα που εβαλα σε μαπα παλι? στο support στη καταναλωση τι εχω γραψει, παντως σαν "booster" αλλα και μερικη οικονομια κατανάλωσης τα βλεπω και με το υδρογονο, ουτε χαπακια θελω εγω, ουτε ασετον και τετοια, γιαυτο και δεν προκειτε να τα δοκιμασω, το κοστος ομως στην 100αρα ή σε αλλες τετοιες βενζινες ειναι ΠΟΛΥ μεγάλο! ειδικα για καποιον που κανει πολλα χλμ! αν ειναι ετσι καλυτερα υγραεριο που ετσι κι αλλιως εχει περισσοτερα οκτάνια!
Α! το αλλο που εμαθα προσφατα ειναι για μεθανολη! εχει κιτ αυτοκινητου και ριχνεις μεθανολη και πας μαλιοκουβαρα!
|
24-07-12, 17:24
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Εκει που θελω να ειμαι!!!!
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
Το θεμα ειναι μην πας μαλιοκουβαρα για επισκευη...
Χαχαχαχα
Παντως τελευταια που κυκλοφωρω με ενα i10 εχω παθει πλακα με την καταναλωση και το εχω παρκαρει το 1,8Τ.
Διοικητικό μέλος
Administrator Υποχθόνιων Επιχειρήσεων
|
24-07-12, 19:17
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Τι ειναι το αι10? ποσα κυβικα?
|
24-07-12, 19:50
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
Χουνται.
|
24-07-12, 19:55
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Χιουντααααιιι οπως λεει στο τοκιο ντριφτ?
ετσι και το αφεντικο μου εχει ενα passat 1,8T και πηρε και aygo 1000cc και μαλιστα πηρε 2, ενα εταιρικο και ενα για την γυναικα γιατι επερνε το 1800 και εκαιγεεεεεεεεεεε!!!!
|
24-07-12, 23:08
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Εκει που θελω να ειμαι!!!!
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
Χαχαχαχαχα! 1200cc ειναι αλλα ειναι πολυ σβελτο και οικονομικοτατο! Ασε που σε νησακια ειναι και το πιο γρηγορο αμαξακι!
Διοικητικό μέλος
Administrator Υποχθόνιων Επιχειρήσεων
|
24-07-12, 23:48
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
βολος
|
|
http://www.ebay.com/itm/Dyno-Tab-Oct...em 256394c3af
Αυτο το χαπι ξερω εγω και μπορει να το εχει και ο Λαμπριανιδης(Trade-Wind.gr) αυτο!
Εχω σκεφτει να το αγορασω γιατι φαινεται καλο!!!
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar
Καλα που ηρθε και ο Γιαννης και περασαμε τα 300 αλογα σημερα.
Περιττο να πω πως το punto σε ΤΡΟΜΑΖΕΙ οταν ανοιγει.
Ελπίζω να μη σου λέρωσα το κάθισμα Γιάννη...
|
|
25-07-12, 09:50
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
για να βγαλεις περισσοτερα αλογα στο δυναμομετρο ε? απατεωνες ολοι! γιαυτο δεν παταω σε δυναμομετρο.....οταν τα λεω εγω!!!!
|
|
|
|
25-07-12, 10:58
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
βολος
|
|
Φυσικα και οχι Νικηφορε!!!
Και αν θες μπορω να σου αποδειξω οτι σε κινητηρες ηπιας μορφης με standar προγραμμα ΔΕΝ θα δεις καμια διαφορα σε δυναμομετρο!!!
Εχω μετρησει στο ιδιο δυναμομετρο το megane με 95αρα ,με 100αρα SHELL V POWER RACING και με 100αρα SHELL V POWER RACING + ΕΝΙΣΧΥΤΙΚΟ ΟΚΤΑΝΙΩΝ και απο 95αρα σε 100 με ενισχυτικο υπηρξε αυξηση 1.5 ιππου και 0.2 κιλων ροπης που εκτος οτι ειναι αμελητεα δεν σημαινει και πολλα δεδομενου οτι το megane μου δεν ειναι και τελειως μαμα!
Υπαρχει επισης αρθρο ,θα το βρω και θα το βαλω, σε Type R με δοκιμη με ενισχυτικα και δεν ειδαν επισης ουσιαστικες διαφορες!
Απλα βαζουμε ενισχυτικα για καλυτερη καυση ,καλυτερη αποκριση ,κατι που δεν φαινεται στο δυναμομετρο,και φυσικα για να αποφυγουμε με κακη βενζινη να χτυπησει πειρακια το μοτερ ,γιατι ακομα και τα καλυτερα βενζιναδικα μπορει να την πατησουνε και να μην ειναι η 100αρα τους και η καλυτερη τους!
Η μακροχρονια χρηση δε ,ειναι καλη γιατι δεν δημιουργουνται καταλοιπα σε χωρο καυσης και βαλβιδες και ΑΝ εβλεπες το μοτερ μου οταν το ελυσα που επαθα την ζημια θα καταλαβαινες γιατι ειμαι FUN των ενισχυτικων αλλα και των καλων 100αρων βενζινων!!!
Επισης επειδη εγω στο megane χρησιμοποιω και ΝΙΤΡΟ σε ανυποψιαστο χρονο δεν μπορω να ρισκαρω οταν θα ανοιξω στο ΟΝ τα ΝΙΤΡΑ να χτυπησει πειρακια απο κακη βενζινη!
Πιστευω να εγινα κατανοητος!!!Τωρα αν ριξεις σε ενα μαμα 1000αρακι ΥΑRIS τοτε απλα πετας τα λεφτα σου!!!
Φυσικα δεν μπορω να σου αλλαξω την γνωμη σου για τα δυναμομετρα ,οχι με αυτο τον τροπο τουλαχιστον και φυσικα οχι με αυτο το υφος!!!(Το πηρα ως αστειο το απατεωνες)!
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar
Καλα που ηρθε και ο Γιαννης και περασαμε τα 300 αλογα σημερα.
Περιττο να πω πως το punto σε ΤΡΟΜΑΖΕΙ οταν ανοιγει.
Ελπίζω να μη σου λέρωσα το κάθισμα Γιάννη...
|
|
25-07-12, 12:49
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Το καταλαβα, το απατεωνες πηγαινε στο οτι μερικοι κανουν διαφορους αλλους τροπους για να βγαζουν περισσοτερα στο δυναμομετρο, οπως πχ να βαζουν καλυτερη βενζινη, ενισχυτικα οκτανιων και αλλα, τι ζημια ειχες παθει εσυ?
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,16141009 seconds (81,97% PHP - 18,03% MySQL) with 40 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 04:39. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|