Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
|
|
04-07-12, 16:43
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη-Κέρκυρα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Πραγματικά, μακριά από τις αντιπροσωπίες ειδικά τώρα!!! Το corollaki μου ποτέ δεν το πήγα σε αντιπροσωπεία αλλά ο πατέρας μου κλασσικά το avensis το έχει μόνο στην αντιπροσωπεία. Μέχρι που ήρθε το service με τον ιμάντα και μου είπε την τιμή που τον είπαν και μου έπεσαν τα μαλλιά. Ευτυχώς τον έπεισα και το έκανε εκτός αντιπροσωπείας, στην Κέρκυρα καθώς θα ερχότανε για διακοπές, σε πολύ ξηγημένους μηχανικούς φίλους. Με αυτά και με εκείνα του βγήκε πιο φθηνά οι βενζίνες που ξόδεψε γενικά από θεσσαλονίκη κέρκυρα το servise που έκανε και πολλά αλλα έξοδα που έκαναν σε σχέση με ένα service στην αντιπροσωπεία που είχαν να του αλλάξουν και κάτι χρόνια τα υγρά φρένων.
|
04-07-12, 21:18
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονικη,Ελλαδα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από efthimis
εγω ετυχε να βρω σε αντιπροσωπεια ανθρωπο που απ την αρχη μου μιλησε σωστα κ στα ισια...αυτον που γνωρισες και εσυ...πλεον με βλεπει σαν φιλο οχι σαν πελατη και τον εμπιστευομαι...κατα τα αλλα δεν εχω την καλυτερη αποψη για τις αντιπροσωπειες...τελικα το αμαξι που το φτιαξες??
|
Εξω ευθυμη εξω φιλε μου, το πηγα σε ενα φιλο πολυ καλο μαστορακι που γνωριζει πολυ καλα τα τουοτα γιατι δουλευε παλια σε μια αντιπροσωπια και μου την εκανε την δουλεια σωστα και οικονομικα.Παντως και τον παναγιωτη στην πολις τον εμπιστευθηκα...
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από pilotos7
Σε αντιπροσωπια το εφτιαξες ή εξω?
|
Εξω πιλοτε εξω δεν ειμαστε για αντιπροσωπιες...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη agapiou : 04-07-12 στις 21:25.
Αιτία: Συγχώνευση posts...
|
05-07-12, 12:26
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από jason
εσυ αν πας και δουν τι εχει το μοτερ θα τρομαξουν οι ανθρωποι
|
οπως τρομαξαν και στο ΚΤΕΟ ε? τον Ιανουαριο που θα ξαναπερασω με τα νεα πραγματα επανω θα πεσει πολυ γελιο! ειδικα οσον αφορα την μετρηση των καυσαεριων!
Πάντως στον Πασπαλιαρη με μερικους στο service που μιλαω στα ανταλλακτικα εχουν γνωσεις...και ο αδερφος μου που παει εκει μια χαρα δεν ειχε προβληματα, επειδη εχει ακομα εγγυηση το Auris παει αναγκαστικά στην Toyota. Αλλα να πουν 2500 ευρω για υγραεριο και οτι αμα πας να βαλεις απεξω χανεις την εγγυηση? ενταξει δεν λεω να την χασεις, αλλα γιατι 2500 ευρω??? αλλοι εξω για παρομοια συστηματα τα βαζουν με 1600 ευρώ!
|
|
... |
|
05-07-12, 12:58
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
κιατο κορινθοs
|
|
...
δεν μπορω να καταλαβω λετε για τησ εταιριεσ οτι δεν εχουνε καλο σερβισ και τα σχετικα .... λοιπον εγω εχω συνεργειο αυτοκ οκ? .... οταν παει ο καθενα εκει για σερβισ λεει οτι δεν τ εκαναν καλι δουλεια...και μετα βρισκει τον ιδιο τεχνικο του λεει να το κανει καπιοα δουλεια εκτωσ εταιριασ και ακουσ απο τον ιδιο ανθροπω τα καλυτερα λογια μετα για τον ιδιο τεχνητι ...και αυτο για τον λογο επειδει του πηρε πολι πιο λιγα χρηματα ......αυτη ειναι ιι πραγματικι αληθεια και μην ακουσο οχι.....
|
|
|
|
05-07-12, 14:54
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη
|
|
Εγώ καλώς ή κακώς πηγαίνω το e12 μου στην αντιπροσωπεία ακόμα.Δεν έχει σημασία ποια είναι αυτή.Προσωπικά είμαι ευχαριστημένος γιατί γνωρίζω τα άτομα αρκετά χρόνια και ο ιδιοκτήτης της αντιπροσωπείας στα πρώτα του βήματα από ό,τι μου λέει ο πατέρας μου είχε ξεκινήσει από απλός μηχανικός της ΤΟΥΟΤΑ και σιγά σιγά υπήρξε η επαγγελματική του ανέλιξη.Οκ, συμφωνώ ότι ανήκω στις εξαιρέσεις. Υπάρχουν πολλά καλά συνεργία έξω αλλά συμφωνώ και με τον corollakiato πως πολλοί μηχανικοί επειδή δεν βγαίνουν δουλεύοντας στην αντιπροσωπεία δουλεύουν και έξω οι ίδιοι με αποτέλεσμα να χτυπάνε διαφορετικές τιμές στην εργατοώρα από ότι η αντιπροσωπεία.Επίσης για τα άτομα που πολύ πιθανόν να τελειώνουν τη σχολή τους ως μηχανικοί και να δουλεύουν σε μια αντιπροσωπεία της ΤΟΥΟΤΑ σε σχέση με άλλους μας θεωρώ τυχερούς γιατί πολλές σχολές τις εφοδιάζει η ΤΟΥΟΤΑ ΕΛΛΑΣ με κινητήρες για να αποκτήσουν γνώσεις.Τελειώνοντας ίσως οι νεότεροι μηχανικοί να κατέχουν πιο εξειδικευμένες γνώσεις στους νέους κινητήρες που αποτελούνται από περισσότερα ηλεκτονικά συστήματα...Αυτά...
|
05-07-12, 15:48
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αγια Βαρβαρα, Αιγαλεω
|
|
Αυτο που εχω παρατηρησει σε 2-3 αντιπροσωπιες που εχω παει της Toyota οταν εψαχνα για να παρω ανταλλακτικα ειναι οτι εχουν διαφορετικες τιμες για τα ιδια ανταλλακτικα. Μιλαμε και για μικρες αλλα και μεγαλες. πχ απο 50 λεπτα ως και 10 ευρω. Δε νομιζω να ανεβαινουν οι τιμες ετσι ευκολα σε διαστημα ουτε μιας εβδομαδας?!?
|
05-07-12, 20:38
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονικη,Ελλαδα
|
|
Δεν εχω κανενα προβλημα να παω σε αντιπροσωπια αρκει να μην με κοιτανε σαν τσεπη και μονο...Υπαρχουν τρελες διαφορες στις τιμες στα ανταλλκτικα απο την μια αντιπροσωπια στην αλλη,η καθε μια χρεωνει οτι θελει την εργατοωρα και ποιος πληρωνει?Εσυ εγω ο οποιοσδηποτε!!!Οχι ρε φιλε 50 ευρω εργατοωρα ειμαστε σοβαροι?Ρουλεμαν πρωτευοντος εισοδου 34 ευρω ο ενας (ονοματα δεν λεμε) 39,40 ο αλλος ολα γνησια αντιπροσωπιας..Τα συμπερασματα δικα σας.
|
05-07-12, 21:34
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Για το θέμα των ανταλλακτικών και της διαφορετικής τιμής μεταξύ αντιπροσωπειών έχω μιλήσει εγώ προσωπικά τηλεφωνικώς με την ΤΟΥΟΤΑ Ελλάς αναφέροντας το γεγονός και ζητώντας εξηγήσεις. Μου είπαν οι ίδιοι ότι όντως έτσι συμβαίνει γιατί η ΤΟΥΟΤΑ Ελλάς προμηθεύει τα ανταλλακτικά στις αντιπροσωπείες αλλά δεν έχει καμία παρέμβαση σε αυτές για το πόσο θα χρεώσουν τον τελικό πελάτη. Είναι ελεύθερες να τιμολογήσουν όπως αυτές θέλουν...
05-07-12, 23:56
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
γιαυτο ελεγα οτι παιρνω οτι ανταλλακτικα δεν υπαρχουν αλλου ή όσα εχουν λογικες τιμες απο Toyota και τα αλλα imitation ή aftermarket, ή μεταχειρισμενα πχ οτι εχει να κανει με ανταλλακτικα διευθυνσης ή αναρτησης δεν κανω τον κοπο να ρωτησω Toyota ή χρυσαφι παρω ή αυτα το ιδιο κανει! πχ μπαλακια ψαλιδιων, ακρομπαρα, ημιμπαρα, ακρα ζαμφορ, top mounts, bump stops κτλ. Σε imitation ακομα και σε Γιαπωνεζικες μαρκες παιζουν κατω απο τις μισες τιμες! το ξερετε πχ οτι το ενα μαμα ελατηριο της ΕΕ111 κανει 100 ευρω???? 400 ευρω τα 4!!! ναι τοσο μου ειπανε! τωρα για εργασια δεν μπορω να πω δεν παω σε μηχανικους. Ο αδερφος μου παντως που παει δεν έχει παραπονο κανουν καλη δουλεια.
Σε λογικες τιμες εχω παρει τακακια μπρος - πισω, ιμαντες, υγρα φρενων, φιλτρο λαδιου, σινεμπλοκ ζαμφορ μπρος-πισω κτλ.
|
12-07-12, 01:04
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
Γνώμη μου είναι ότι σε οποιαδήποτε αντιπροσωπεία έχεις εξασφαλισμένο τον ασφαλή μέσο όρο. Έξω θέλει ψάξιμο και τύχη.
Επιπλέον έχεις ένα σταθερό σύστημα που δεν μπορεί να αποποιηθεί την ευθύνη των πράξεων του συγκριτικά με τους περιστασιακούς επισκευαστές (νομίζω υπάρχει κι εγγυηση 3 χρόνια στα ανταλλακτικά). Τους έχει και στην πρέσσα η Toyota Hellas με τηλεφωνικές συνεντεύξεις βαθμολόγησης του συνεργείου μετά από σχεδόν κάθε δουλειά!
Τώρα αν πάρει 10-15 Ευρω παραπάνω στην εργατοώρα χαλάλι του για τις επενδύσεις που έχει κάνει και τους τεχνίτες που κρατάει για να καλύπτει κάποια ελάχιστα standards συνεχώς.
Φυσικά, όσον αφορά κάποιες δουλειές που οι τιμες πάνε με το κομάτι και όχι την ώρα (π.χ. αλλαγή αμορτισερ) είναι χαζό να πηγαίνεις στην αντιπροσωπεία.
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Παρόμοια Θέματα
|
Θέμα |
Δημιουργός |
Forum |
Απαντήσεις |
Τελευταίο Μήνυμα |
αντιπροσωπιες |
KOMIS |
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ |
2 |
01-04-08 12:15 |
Page generated in 0,17414689 seconds (82,76% PHP - 17,24% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 10:03. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|