Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA 111(G6)

TOYOTA COROLLA 111(G6) 1996 >2002

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 04-06-12, 13:08
giannis gt Offline:
Θεϊκό Μέλος

Περιοχή: βολος
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 508
giannis gt θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Για μενα κακως δεν εβαλες μεταλλικο καταλυτη!!!
Μακαρι να μην αντιμετωπισεις γρηγορα προβλημα!!!
Φιλαρακι με Ford Focus δεν με ακουσε και εβαλε κεραμικο και στα 2 χρονια τον ξανααλλαξε!!!
Πριν κανα 3 μηνο τελικα ειπε να με ακουσει και εβαλε μεταλλικο!!!
Υπαρχουν μεταλλικοι που εχουν 150-200 ευρω ,πχ. VIC, δεν ειναι αναγκη να εβαζες HJS!!!
Μεγια και καλα χιλιομετρα!!!
Το μεσαιο ειναι καλο οταν εχεις μεγαλη διαμετρο εξατμισης , οταν εχεις την μαμα διαμετρο εκτος απο θορυβο που κοβει ,κοβει και επιδοσεις!!!

http://youtu.be/Hi3ipm5wMYs

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar Εμφάνιση μηνυμάτων
Καλα που ηρθε και ο Γιαννης και περασαμε τα 300 αλογα σημερα.

Περιττο να πω πως το punto σε ΤΡΟΜΑΖΕΙ οταν ανοιγει.

Ελπίζω να μη σου λέρωσα το κάθισμα Γιάννη...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 04-06-12, 13:20
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Δύναμη Σεβασμού: 1032
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Εγώ έχω του Μονόλιθου και ειμαι πολυ ευχαριστημενος, ειναι και ελευθερος και επειδη ειχα κανει δοκιμη ΧΩΡΙΣ καταλυτη και ΜΕ καταλυτη οταν το μοτερ μου ηταν στο starlet GT εχασα μονο θορυβο και οχι επιδοσεις.
http://www.monolithos-catalysts.gr/index2.htm
και μου εχουν δωσει και χαρτια πιστοποιησης απο την ΕΟΚ κτλ, τον εχω απο το 2007, εννοειτε απο το starlet μετακομισε στην turborolla μαζι και το σπυραλ και το τελικο!

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 04-06-12 στις 13:28.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 04-06-12, 18:46
Το avatar του χρήστη antonios7
antonios7 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: Corolla 1.3 G6
Περιοχή: Αθήνα
Δύναμη Σεβασμού: 326
antonios7 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
πάντως με τον μαμά καταλύτη που ήταν κεραμικός και όχι μεταλλικός, έκανα 225.000χλμ.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 04-06-12, 18:55
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Δύναμη Σεβασμού: 1032
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από antonios7 Εμφάνιση μηνυμάτων
πάντως με τον μαμά καταλύτη που ήταν κεραμικός και όχι μεταλλικός, έκανα 225.000χλμ.
οκ ετυχε ομως, ο αδερφος μου με μαμα swift 1000cc κατεβηκε αποτομα απο ενα σαμαρακι σε ενα παρκινγκ και ΧΩΡΙΣ να βρει κατω εσπασε εσωτερικα ο κεραμικος καταλυτης!!! εμενα στο starlet κοματιαστηκε μεσα το υλικο και βουλωσε!!! καλα που ηταν πανω που αλλαξα μοτερ και εβαλα 4EFTE που ειχε δικο του και γλιτωσα την αντικατασταση τοτε. Και ξερω αρκετες περιπτωσεις καταστροφης κεραμικων καταλυτών! Γενικα οι κεραμικοι χαλανε-σπανε πολυ ευκολοτερα απο τους μεταλλικους! και φυσικα εχουν ποιο μειωμενη αποδοση γιατι κρατανε περισσοτερα καυσαερια και ετσι εμποδιζουν περισσοτερο την ελευθερη ροη των καυσαεριων.

μια καλη συγκριση υπαρχει εδώ : http://www.autotriti.gr/data/magazin...hema/36799.asp
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 04-06-12, 20:50
Το avatar του χρήστη alex-g
alex-g Offline:
Θεϊκό Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 379
alex-g είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
το ιδιο δεν έσπασε σε άλλης μάρκας αυτοκινήτου κεραμικός, συμφωνώ με τον νικηφόρο ώμος για την απόδοση τους και στην ευαισθησία που εχουν και στους κραδασμούς και χτυπήματα ,ποσο μάλιστα οταν είναι ζεστοί και στα νερά η στο βρεγμένο οδόστρωμα μουσκεύουν και αλλάζουν απότομα την θερμοκρασία τους ίσως αυτο τους κανει πιο ευάλωτους

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη alex-g : 04-06-12 στις 20:59.
Απάντηση με παράθεση
corolla g6 1.3
Παλιά 11-07-12, 12:24
Το avatar του χρήστη vinakos7
vinakos7 Offline:
Μικρό Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 184
vinakos7 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
corolla g6 1.3

καλημερα παιδια..εγω που θελω να αλλαξω καταλυτη κ εχω μαμα πανω προτινετε να αγορασω εναν μεταλλικο λογικα..αλλα επειδη ειναι ολο μαμα το αμαξι τιποτα πειραγμενο πανω στα 90 αλογα με μαμα εξατμιση τι μεταλλικο να παρω χωρις να πληρωσω πολλα..δε θελω να ανεβασω αλογα ουτε καμια μετατροπη να κανω απλα να δουλευει οσο το δυνατον καλυτερα το αμαξι..αν καποιος ξερει απο καποια μαρκα σχετικα καλη αλλα και οικονομικη ας μου πει..επισης για μεταχειρισμενο μεταλλικο καταλυτη τι γνωμη εχετε?
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 11-07-12, 14:14
Το avatar του χρήστη GiWrGoS@XXX
GiWrGoS@XXX Offline:
Πορωμένο Μέλος

Μοντέλο: E11 1.4 vvti g6
Περιοχή: athina
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 302
GiWrGoS@XXX έχει φοβερή αύρα GiWrGoS@XXX έχει φοβερή αύρα GiWrGoS@XXX έχει φοβερή αύρα
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από vinakos7 Εμφάνιση μηνυμάτων
καλημερα παιδια..εγω που θελω να αλλαξω καταλυτη κ εχω μαμα πανω προτινετε να αγορασω εναν μεταλλικο λογικα..αλλα επειδη ειναι ολο μαμα το αμαξι τιποτα πειραγμενο πανω στα 90 αλογα με μαμα εξατμιση τι μεταλλικο να παρω χωρις να πληρωσω πολλα..δε θελω να ανεβασω αλογα ουτε καμια μετατροπη να κανω απλα να δουλευει οσο το δυνατον καλυτερα το αμαξι..αν καποιος ξερει απο καποια μαρκα σχετικα καλη αλλα και οικονομικη ας μου πει..επισης για μεταχειρισμενο μεταλλικο καταλυτη τι γνωμη εχετε?
πηγαινε σε ενα εξατμισα....αναλογως τα βαλαντια σου εχουν μεταλλικους απο 150 ευρω φτηνους προδιαγραφων 2, απλα να κανεις τη δουλεια σου με 1 χρονο εγγυηση ..μεχρι 300-350ευρω (για hjs) προδιαγραφων 3-4 με εγγυηση για 2,5 χρονια (οτι δεν θα χεις προβλημα και θα βγαζεις καρτα καυσαεριων εγγυημενα), απο μεταχειρισμενο καταλυτη μακρια γιατι δεν ξερεις ποσες χιλιαδες χλμ εχει κανει...ειναι λιγο γουρουνι στο σακι , αν και ο πραγματικα χαλια καταλυτης φαινεται και οπτικα...αν σου τον δωσουν 30-50 ευρω και δεν ειναι τελειως βουλομενες οι τρυπες του , ισως να ναι μια αξιοπρεπης λυση , αλλα θα πρεπει να πας να μετρησεις καυσαερια επιτοπου ... (αφου του κανεις ενα καλο ζεσταμα και το μαρσαρεις το αυτοκινητο ωστε να ξεμπουκωσει καπως) ωστε να ξερεις αν πηρες τεφαρικι ή οχι

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη GiWrGoS@XXX : 11-07-12 στις 14:50.
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA 111(G6)

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Πρόβλημα με εξάτμιση High_Frequency SUPPORT 15 09-09-15 19:25
Εξάτμιση 1.3 G6 antonios7 TOYOTA COROLLA 111(G6) 9 11-08-15 23:26
Εξάτμιση κ άλλα! manos89 TOYOTA COROLLA E 12 3 22-04-12 22:35
Εξάτμιση gio911 TOYOTA COROLLA T-SPORT 18 04-04-12 10:51
Βοήθεια για εξάτμιση toyota tte Θελω βοηθεια 19 07-01-12 09:35

Page generated in 0,14780211 seconds (81,28% PHP - 18,72% MySQL) with 35 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 08:17.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com