Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA 111(G6)

TOYOTA COROLLA 111(G6) 1996 >2002

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 06-05-12, 18:54
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1032
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
και απο τις μετατροπες μπορει να εχεις προβληματα ομως! και μετα τρεχεις και δεν φτανεις! εγω πχ εχω φαει ποσα χρονια να βρω γιατι κατι δεν δουλευε καθολου ή σωστα! πχ ο κομπρεσορας του A/C, το στροφομετρο κτλ. Και οκ εμενα μου αρεσει να ασχολουμε και πιανουν τα χερια μου και δεν τρεχω σε μαστορες, καποιος αλλος ομως? παντως ποιο οικονομικα ειναι να το παρει ετοιμο και γλιτωνεις πολλα τρεχαματα και φασαριες! εννοειτε πως βαζεις ΔΙΚΟ σου ανθρωπο να του κανει ελεγχο μηχανικα και φανοποιια!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 06-05-12, 19:03
aliengoa Offline:

Δύναμη Σεβασμού: 254
aliengoa είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
εσυ Νικηφόρε προσπαθείς να τα κάνεις όλα πρώτα μόνος σου!
Εγώ μια επίσκεψη έκανα στον Παύλο και μου λύθηκαν (όχι ως δια μαγείας) όλα τα προβλήματα!! Και ναι, αν μπεις στον χορό που λέγεται μετατροπή-βάζω άλλο κινητήρα κλπ στάνταρ θα έχεις θεματάκια στην αρχή. αλλα θα το κάνεις όπως θέλεις εσύ.
Πιστεύω είμαι χαρακτηριστικό παράδειγμα για προβλήματα που μπορείς να αντιμετωπίσεις αν το πάρεις έτοιμο...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 06-05-12, 19:31
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Δύναμη Σεβασμού: 1032
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από aliengoa Εμφάνιση μηνυμάτων
εσυ Νικηφόρε προσπαθείς να τα κάνεις όλα πρώτα μόνος σου!
Εγώ μια επίσκεψη έκανα στον Παύλο και μου λύθηκαν (όχι ως δια μαγείας) όλα τα προβλήματα!! Και ναι, αν μπεις στον χορό που λέγεται μετατροπή-βάζω άλλο κινητήρα κλπ στάνταρ θα έχεις θεματάκια στην αρχή. αλλα θα το κάνεις όπως θέλεις εσύ.
Πιστεύω είμαι χαρακτηριστικό παράδειγμα για προβλήματα που μπορείς να αντιμετωπίσεις αν το πάρεις έτοιμο...
κανεις ενα λαθος εδω, κανω μονος ΟΤΙ μπορώ! οχι ολα!!! μηχανικος εκανε την μετατροπη και επειδη δεν ηξερε και αυτος οπως και πολλοι αλλοι εκανε τα πραγματα μισα!!! και εφαγα εγω τον καιρο μου και ποσα χρονια μεχρι να βρω ηλεκτρολογο να ξερει!!! ναι ο γνωστος στο κερατσινι! τα ιδια επαθαν και αλλοι φιλοι σε αλλους μηχανικους πολυ πολυ γνωστα ονοματα! δεν λεω ποιοι για να μην τους χαλασω το ονομα! ειναι καθαρα θεμα τυχης! ενα ετοιμο αμαξι ειναι σιγουρα καλυτερα απο θεμα κοστους, το αν θα εχει προβληματα αυτο ισχυει παντα! και μεταχειρισμενα πραγματα που παμε και βαζουμε ειναι λογικο! οικονομικα συμφερει να το παρει ετοιμο παντως! αν ειχε ετοιμο στο αμαξι την εμφανιση και το στησιμο θα ελεγα οκ, αλλα αν δεν εχει τπτ.....
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 06-05-12, 19:56
Το avatar του χρήστη alex-g
alex-g Offline:
Θεϊκό Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 379
alex-g είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
καλος ηρθες φιλε μου το αυτοκίνητο το πήρες απο καινούριο η μεταχειρισμένο? θα σκεφτόσουν να το πουλήσεις αν έβρισκες κατι που ψάχνεις ? αν ναι μη πειράξεις βίδα θα τα χάσεις τα χρήματα σου θα παει πολυ παραπάνω αποσα υπολογίζεις , ποιο φθηνά κοστίζει το έτοιμο και οτι ψιλο διορθώσεις θα χρειαστεί το υπολογίζεις πιο εύκολα ώστε να μη ξεφύγει
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 06-05-12, 20:19
aliengoa Offline:

Ρε παιδιά όταν λέτε να το πάρει έτοιμο το Ε111 με τον 20v κινητήρα πώς το εννοείτε; ότι δεν θα έχει προβλήματα; ότι θα είναι επιπέδου εργοστασιακού;
Θα πρέπει εκτός απο τον κλασσικό έλεγχο που κάνουμε για αγορά μτχ αυτοκινήτου να μάθει-ελέγξει και για την μετατροπή. Εγώ πάντως Alex-g πήρα την Corolla έτοιμη με τον 4Ε-FTE επάνω για να γλιτώσω αυτά που αναφέρεται και δείτε στο θέμα μου πού κατέληξα...

Δεν θα διαφωνούσα μαζί σας αν μιλούσαμε για εργοστασιακό αμάξι, πχ Corolla TS. Απο την στιγμή όμως που αυτό που θέλει ο Αποστόλης είναι Ε111 με τον 20ν τότε θα δυσκολευτεί πολύ, όχι ότι δεν υπάρχουν καλά μτχ αλλα...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 06-05-12, 20:50
alex-g Offline:
Θεϊκό Μέλος

συμφωνώ και γω με τη λύση του corolla ts πολλά τα θετικά πάνω του, σε σχέση με μια 111, αλα στην περίπτωση που ο αγοραστής θελει το συγκεκριμένο πάντρεμα 111 και 20v οφείλει πέρα απο τον κλασικό έλεγχο να επικεντρωθεί και στην ιδια τη μετατροπή, ειναι και λιγο τύχη είτε το παρει τροπετο θα το ανοίξει ούτως η άλλως στην πλάκα ενα 500αρι εκανε αέρα, αν το πάρει έτοιμο εχε ενα + οτι βρίσκετε σε λειτουργιά... να ελεγχθεί μπορεί
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 06-05-12, 20:55
Το avatar του χρήστη Pantelis
Pantelis Offline:
Πορωμένο Μέλος

Μοντέλο: celica gt4 Starlet gt
Περιοχή: athens
Δύναμη Σεβασμού: 307
Pantelis είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
ο καθενας μιλαει απο προσωπικη εμπειρια..εγω ετυχε τα δυο τελευταια αυτοκινητα ( στο starlet βεβαια την πατησα απο βλακεια δικια μου)να τα παρω ετοιμα απο πλευρας μοτερ στη συνεχεια ομως εριξα τα ιδια λεφτα σαν να κανω την μετατροπη απ την αρχη γιατι οταν αντιμετωπιζα προβληματα και μερωταγανε οι μηχανικοι μου αυυτο το χει αλλαξει το αλλο το χει αλλαξει? και γω δν γνωριζα τικαι πως φοραει ταυτοκινητο οποτε ταλλαζα ολα και ειχα το κεφαλι μου ησυχο....επισης σταρλετ τουρμπο μοτερ προσφατα εστειλα mail σε πολυ γνωστο τογιοτακια βελτιωτη και μου ειπε μοτερ μτχ φουλ σερβισαρισμενο δισκοπλατα φιλτρα μπουζι ιμαντες με σφυριλατα 2100 ευρω και θεωρειται και ακριβουτσικος....αμα υπολογισεις στην αρχη να εισαι με μαμα κουλερ και φτιαξεις και μια εξατμιση με αλλο ενα πεντακοσαρικο και βαλει και κατι που θα βγει στην πορεια παιζεις στο τριχιλιαρο...και εχεις ενα μοτερακι φρεσκο καινουριο αλεξισφαιρο που θα ξερεις εσυ ο ιδιος τι θα φορας μεχρι και την τελευταια βιδα...και το σημαντικοτερο δν θελει δηλωμα...
και για να συνοψισουμε τουλαχισςτον προσωπικη μου αποψη...μακρια απο ετοιμες μετατροπες...θα εισαι συνεχεια στο ψαξιμο φτιαξε κατι δικο σου η ειτε αυτο ειναι τουρμπο ειτε εικοσαβαλβιδο και θα το χαρεις πολυ περισσοτερο... το συνεχες ψαξιμο σε οδηγει στο τελος σε αγανακτηση και σε φτιαξιμο ολα απ την αρχη....
Παλιά 06-05-12, 21:09
alex-g Offline:
Θεϊκό Μέλος

αν εχεις 1 μηχανικό και τον αναλάβει εχει καλώς αν ψανεις απο δω και απο κει για φθηνότερα καταλήγεις να έχεις δωσει περισσότερα, επισης εχει διαφορα να εχεις 2500 και να πας να δώσεις αλα 4000 μετρητά να πας στα 6500 με την αξια να παραμένει στα 2500-3000 απο το να το παρεις 3600 και να δώσεις σε βάθος χρόνου σε οτι χρειαστεί αν χρειαστεί
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 06-05-12, 22:45
Το avatar του χρήστη tolinio
tolinio Offline:
Μικρό Μέλος

Μοντέλο: corolla g6 99
Περιοχή: θεσ/νικη
Δύναμη Σεβασμού: 161
tolinio είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
απλα παιδια σαν 1,3 λογω οτι ειναι και κοντο ειναι πολυ σουπερ για τα κυβικα του... εσωτερικα ειμαι ταπετσερης και μπορω να κανω άπειρα πραγματα.εξωτερικα μπορω να παρεμβω περα του βαψιματος στα παντα..μηχανικα ομως ειναι εκει που οπως και να εχει θα τα στάξω. γιαυτο λεω αν ειναι ενα αμαξι 20v ή 1,3 turbo και μπορω να το δοκιμασω αν ειναι καλο η οχι δλδ χμ θα κανω κανα 2 βδομαδες να περασει ..απλα εχω ερωτευτει το μοντελο και δεν θελω να σταξω και ενα τσουβαλι φραγκα + οτι αυτο το πηρα πολυ φτηνα... ευχαριστω για το ενδιαφερον !!
Παλιά 06-05-12, 22:47
aliengoa Offline:

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Pantelis Εμφάνιση μηνυμάτων
ο καθενας μιλαει απο προσωπικη εμπειρια..εγω ετυχε τα δυο τελευταια αυτοκινητα ( στο starlet βεβαια την πατησα απο βλακεια δικια μου)να τα παρω ετοιμα απο πλευρας μοτερ στη συνεχεια ομως εριξα τα ιδια λεφτα σαν να κανω την μετατροπη απ την αρχη γιατι οταν αντιμετωπιζα προβληματα και μερωταγανε οι μηχανικοι μου αυυτο το χει αλλαξει το αλλο το χει αλλαξει? και γω δν γνωριζα τικαι πως φοραει ταυτοκινητο οποτε ταλλαζα ολα και ειχα το κεφαλι μου ησυχο....επισης σταρλετ τουρμπο μοτερ προσφατα εστειλα mail σε πολυ γνωστο τογιοτακια βελτιωτη και μου ειπε μοτερ μτχ φουλ σερβισαρισμενο δισκοπλατα φιλτρα μπουζι ιμαντες με σφυριλατα 2100 ευρω και θεωρειται και ακριβουτσικος....αμα υπολογισεις στην αρχη να εισαι με μαμα κουλερ και φτιαξεις και μια εξατμιση με αλλο ενα πεντακοσαρικο και βαλει και κατι που θα βγει στην πορεια παιζεις στο τριχιλιαρο...και εχεις ενα μοτερακι φρεσκο καινουριο αλεξισφαιρο που θα ξερεις εσυ ο ιδιος τι θα φορας μεχρι και την τελευταια βιδα...και το σημαντικοτερο δν θελει δηλωμα...
και για να συνοψισουμε τουλαχισςτον προσωπικη μου αποψη...μακρια απο ετοιμες μετατροπες...θα εισαι συνεχεια στο ψαξιμο φτιαξε κατι δικο σου η ειτε αυτο ειναι τουρμπο ειτε εικοσαβαλβιδο και θα το χαρεις πολυ περισσοτερο... το συνεχες ψαξιμο σε οδηγει στο τελος σε αγανακτηση και σε φτιαξιμο ολα απ την αρχη....
Μες στο μυαλό μου είσαι!!!
Τα έβαλα και εγώ κάτω και τα υπολόγισα, ναι ίσως να βγαίνει λίγο πιο ακριβά αν το κάνεις εσύ αλλά είσαι σίγουρος για αυτό που θα κάνεις.
Εγώ έκανα γενικό rebuild στον κινητήρα για να ησυχάσω οπότε καταλαβαίνεις.
Φυσικά και μιλάμε απο προσωπική εμπειρία. Πάθαμε και μάθαμε. Αλλα αυτό ήθελε να μάθει και ο φίλος μας, τις εμπειρίες απο άτομα που έχουν κάνει τέτοιες μετατροπές ή το έχουν πάρει έτοιμο το αμάξι. Απο εκεί και πέρα αυτός αποφασίζει εν τέλει τί θέλέι και πόσα λεφτά είναι διατεθειμένος να δώσει.
Συμφωνώ και με τον Alex-g όπως είπα ο μηχανικός είναι ο πιο σημαντικός σου σύμμαχος σε αυτό το εγχείρημα.
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA 111(G6)

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Page generated in 0,16718602 seconds (83,27% PHP - 16,73% MySQL) with 40 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 08:31.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com