Αν εκει που ειμαστε δεν εχει φυσικο αεριο, που στην περιπτωση του Πανου μαλλον δεν εχει αν και δεν μας το ξεκαθαρισε, μπορουμε ειτε να τσεκαρουμε στην σελιδα της ΕΠΑ ή ακομα και να παρουμε και να ρωτησουμε ποτε θα βαλουν!
http://www.aerioattikis.gr/
μερικοι πελατες μας για λιγους μηνες για παραδειγμα εβαλαν καυστηρα φυσικου αεριου, αλλαξαν μπεκ πηραν και φιαλες και εκαιγαν υγραεριο μεχρι να ερθει το υγραεριο! αλλα ρωταμε να ειμαστε σιγουροι! σε περιπτωση που ειναι να ερθει αυτη ειναι η ποιο συμφερουσα λυση! αλλα μη μεινουμε με υγραεριο γιατι ειναι ακριβες οι φιαλες, το γεμισμα κοστιζει, τελιωνουν γρηγορα και γενικα δεν συμφερει σε σχεση με το πετρελαιο ή το ρευμα!
εγω παντως στο σπιτι μου βολευτηκα με μια σομπα της kero
καλυπτει το δωματιο μου και μεταφερεται ευκολα! δεν θελει και καμιναδα, η κιροζινη κοστιζει σαν καυσιμο αλλα λογω χαμηλης καταναλωσης βγαζω μια εβδομαδα με 6λιτρα, 30 ευρω ειχε το 18λιτρο μπετονι. Βεβαια και εδω μπορει να ανεβουν οι τιμες αν αυξηθει η ζητηση!
http://www.bank-electric.gr/kerosun-...ra-p-2332.html
ηδη αυξησαν την τιμη της! εγω την ειχα παρει 182 και ο αδερφος μου 183 ευρω!!! αυτη η λυση βεβαια ειναι για μικρους χωρους, εχει ομως και μεγαλυτερα μοντελα για περισσοτερα τετραγωνικα, επισης εχει σομπες τετοιες inverter θελουν και λιγο ρευμα και εχουν αυτοματισμους οπως χρονοδιακοπτες! τον χειμωνα θα παιξει πολυ kero
ειναι και japan power!!!
Εμενα εδω περα εχει φυσικο αεριο θα μπορουσα να εβαζα επιτοιχο αλλα επειδη το σπιτι ειναι του πατερα μου δεν μπορω να κανω οτι θελω και δεν θελει να βαλουμε (ακομα και με δικα μου εξοδα!), επισης επειδη ειναι παλια πολυκατοικια εχει το παλιο δισωληνιο συστημα με σιδηροσωληνες και με σωματα με φετες τυπου ΑΚΑΝ που σημαινει ξηλωμα ΟΛΑ σωληνες και σωματα δλδ κοστος που θα φτανει καπου 8000!!!! στο εξοχικο που εχουμε απλα μια ξυλοσομπα σκεφτομαι να κανω κατι για να μπορουμε να καθομαστε ανετα και τον χειμωνα γιατι με υγρασιες και κρυο απλα δεν παλευεται!
Επειδη το θεμα ειναι τροποι θερμανσης οφειλω να καλυψω καθε λυση! και παρακατω μερικες φωτος αν ενδιαφερεται κανεις!