Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΣΧΕΤΑ ΘΕΜΑΤΑ > OFF TOPIC

OFF TOPIC Εδώ μπορείτε να γράφετε ό,τι θέλετε!! Από ειδήσεις μέχρι τι φαγητό έχετε σπίτι!

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 30-04-12, 11:59
Το avatar του χρήστη g6_saligkaros
g6_saligkaros Offline:
Πορωμένο Μέλος

Περιοχή: Κερατσινι
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 232
g6_saligkaros είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από mlt184 Εμφάνιση μηνυμάτων
οταν εκτονωνεται ενα αεριο εχει σαν συνεπεια να πεφτει η θερμοκρασια του...παρε παραδειγμα το ΑΧΕ το αποσμητικο...οταν βαζεις μετα η φιαλη του ειναι κρυα..το ιδιο θα παρατηρησεις και με το γκαζακι...ψησε εναν καφε και μετα πιαστο να δεις οτι ειναι κρυο..το γκαζακι εστι??οχι την βαση που εψηνες χεχε
εχεις δικιο!μου εκανε εντυπωση η διαφορα στη θερμοκρασια..(πως ειναι στην κυπρο?)
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 30-04-12, 12:18
Το avatar του χρήστη mlt184
mlt184 Offline:
Πορωμένο Μέλος

Μοντέλο: corolla G6 f/l
Δύναμη Σεβασμού: 271
mlt184 θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από g6_saligkaros Εμφάνιση μηνυμάτων
εχεις δικιο!μου εκανε εντυπωση η διαφορα στη θερμοκρασια..(πως ειναι στην κυπρο?)
το βασικο ειναι για το σασμαν που ειχε μια επιφυλαξη ο Γιαννης..το καταπονει??μυθος ή πραγματικοτητα???το corolla μας το εχω δει μονο σαν επαγγελματικο 1.9 diesel δουλεια κ εδω δεν σε περιμενει στο αεροδρομιο με το που θα κατεβεις αλλα εχει γενικοτερα αν ψαχτεις αρκετα.. γενικα εχει πολλα αυτοκινητα εδω αλλα πρωτα πρεπει να μαθω να περναω τον δρομο σωστα
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 01-05-12, 01:00
giannis gt Offline:
Θεϊκό Μέλος

Περιοχή: βολος
Δύναμη Σεβασμού: 508
giannis gt θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Λοιπον παιδια οπως πολυ σωστα ειπε ο Μιλτος οταν εκτονωνεται ενα αεριο τοτε η μπουκαλα ψυχεται!!!Γι αυτο πρεπει να την εχεις αρκετα ζεστη!!!Στο Lιnk που εβαλα εχει ενα πινακακι με θερμοκρασιες(σε Φαρεναιτ βεβαια) και πιεση!!!
Οπως ειπα ψεκαζει -90 βαθμους Κελσιου το μπεκ!!!Γινεται ασπρο αν το δεις!!!

Γιαννη οσο αφορα για τα +35 αλογα που λες ,δεν ανεφερα οτι η NOS προτεινει την τοποθετηση ενος συτηματος NOS πανω απο 1600 κυβικα!!!
Προτεινει ετσι ,τωρα εσυ το βαζεις και στο Smart!!!Οπως βαζουνε και σε ΠΑΡΑ πολλα παπακια που φτιαχνουν!!!Αλλα δεν ψεκαζεις 35 στο παπακι...

Δηλαδη εσυ να υπολογιζεις ,αν θες, να ριξεις μεχρι 25 αλογα και αυτο σιγουρα με ενα νουμερο πιο ψυχρα μπουζι και φυσικα ελευθερη εισαγωγη και εξατμιση!!!Δεν το λεει κανεις αυτο ,ωστοσο λεει οτι η αποδοση ειναι και σχετικη με τα περιφερειακα!!!

Οσο αφορα το σασμαν μεχρι στιγμης δεν εχει δειξει ΑΠΟΛΥΤΩΣ κανενα σημαδι κοπωσης!!!Βεβαια αυτο δεν σημαινει οτι δεν καταπονειται!Καταπονειται και μαλιστα πολυ!Απλα επειδη ειχα διαβασει οτι η αντοχη του δικου μου σασμαν ειναι τα 24.5 κιλα ροπης και εγω τα ξεπερασα κατα 2 κιλα σχεδον ,απλα λιγο φοβαμαι και το εχω στην πισω ακρη του μυαλου μου!!!

Επισης και ο δισκος-πλατο ειναι εντελως μαμα και μαλιστα απο τοτε που τον αγορασα με 122.500 χμ μεχρι τωρα!!!
Μια φορα μου πατιναρισε στο Βολιωτικο Dyno και ποτε ΞΑΝΑ μεχρι σημερα(δοξα το Θεο)!!!Ουτε χθες στο dyno της Θηβας ουτε φυσικα και στο δρομο ακομα και με 5η που εχω νιτραρει αρκετες φορες!!!
Σιγουρα ομως ειναι θεμα λιγων χιλιομετρων η φθορα του ,οποτε ηδη κοιταω τι να βαλω πιο ενισχυμενο αφου θα πρεπει να τον αλλαξω ουτως ή αλλως!!!

ΥΓ: Μπαμπη ειμαι ΤΟΥΟΤΑκιας στην ψυχη και στο μελλον ποιος ξερει μπορει και να γινω και επι της ουσιας με κανενα AYGO ή YARIS.....
Κανεις δεν ειναι τελειος......

http://youtu.be/Hi3ipm5wMYs

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar Εμφάνιση μηνυμάτων
Καλα που ηρθε και ο Γιαννης και περασαμε τα 300 αλογα σημερα.

Περιττο να πω πως το punto σε ΤΡΟΜΑΖΕΙ οταν ανοιγει.

Ελπίζω να μη σου λέρωσα το κάθισμα Γιάννη...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 01-05-12, 11:07
Το avatar του χρήστη Γιαννης20v
Γιαννης20v Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: ΑΕ101si 20vt
Περιοχή: ΚΟΛΩΝΙΑ
Δύναμη Σεβασμού: 317
Γιαννης20v είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
γτ σε 1600+??για θεμα αντοχης κ καλα?η θεμα value for money?
υγ:Μπαμπη ΤΟΥΟΤΑΚΙΑΣ ειναι αλλα undercover αποτι εχω καταλαβει...χαχαχα εχεις δει πολλους να μπαινουν σε φορουμ αλλων εταιριων κ να μιλουν οπως ο Γιαννης?δν νομιζω.πραγματικα πιστευω Γιανναρε οτι μαζι με Χρηστο κ Tsaftsouf θασαστε "φονικη" 3αδαα...χαχαχαχα
Παλιά 01-05-12, 13:28
Το avatar του χρήστη tsaftsouf20V
tsaftsouf20V Offline:

Μοντέλο: ΑΕ86 Levin
Περιοχή: Βολος
Δύναμη Σεβασμού: 335
tsaftsouf20V θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Να ξεκαθαρισω λιγο το θεμα θερμοκρασιας μπουκαλας κ αεριου. Το νιτρο οπως κ πολλα αλλα αερια στην αγορα (οξυγονο-ασετυληνη-πετρογκαζ-προπανιο-βουτανιο-αζωτο-διοξειδιο του ανθρακα) προκειμενου να πουληθουν σε ποσοτητα υπερσυμπιεζονται στις συσκευασιες τους κ καταληγουν σε μορφη υγρου. Πολλες φορες εχουμε δει στις μπουκαλες οξυγονου-ασετιληνης μειωτες πιεσης για να ελεγχουμε την πιεση-ποσοτητα που περνουμε. στις συσκευες στο σπιτι μας δλδ στα γκαζακια αυτο επιτυγχανεται με μικροσκοπικα ζιγκλερ αεριοποιησης. Αν λυσετε ενα γκαζακι θα δειτε στην βαση του μια μπρουτζινη βιδα με τρυπα πιο μικρη κ απο τριχα. Οταν το υγρο διαφευγει απο την μπουκαλα-συσκευασια μετατρεπεται βιαια απο υγρη σε αερια μορφη κ αυτο προκαλει την ψυξη. Η αποτομη μεταβολη καταστασης απο υγρη σε αερια μορφη. Η ψυξη ομως μεταφερεται κ στην συσκευασια οποτε θελουμε ενα θερμαντικο στοιχειο για να αντισταθμισουμε την ψυξη εξου κ η κουβερτα. Ενα αλλο παραδειγμα ειναι κ το A/C οπου δουλευει ακριβως με τον ιδιο τροπο αλλα με φρεον σε κλειστο κυκλωμα ομως. Οταν θελουμε ψυξη στελνει με μεγαλη πιεση απο την μικρη σωληνα φρεον στην κονσολα οπου μεσα της γινεται αποτομα αεριοποιηση του φρεον κ με τον αερα περνουμε αυτην την ψυξη που διμιουργηται. Ελπιζω να εγινα κατανοητος....
Παλιά 01-05-12, 13:43
Το avatar του χρήστη g6_saligkaros
g6_saligkaros Offline:
Πορωμένο Μέλος

Περιοχή: Κερατσινι
Δύναμη Σεβασμού: 232
g6_saligkaros είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
απολυτα
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 01-05-12, 21:34
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Δύναμη Σεβασμού: 1032
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Συμφωνώ σε όλα τα παραπανω εκτος οτι το μοτερ δεν καταπονειται περισσοτερο απο μια τουρμπινα! αν μιλαμε για μαμα τουρμπο μοτερ δεν εχει καμια σχεση! αυτο ειναι εντελως σχετικο τι τουρμπινα και τι μετατροπες και πειραγματα εχουν γινει σε ενα μοτερ, το νιτρο δινει αυτα τα αλογα παραπανω με πολυ καταπονηση στο μοτερ που δεν ειναι λίγες οι φορες για μονιμες βλαβες ή ακομα και σπασιμο κινητηρων, τα μαμα μοτερ δεν ειναι υπολογισμενα και φτιαγμενα για τετοια αυξηση υποδυναμης! μονο απο τις αποτομες αλλαγες στην εσωτερικη θερμοκρασια των κυλινδρων φανταστειτε τι παθαινουν τα μεταλλα!!! επισης δεν υπαρχει αλλος λογος χρησης εκτος απο κοντρες που προσωπικα εγω το θεωρω ας πουμε "υπουλο" τροπο για να κερδισει καποιος γιατι ειναι καπως σαν να κλεβεις στην ουσια, αφου και σε ενα μαμα αμαξι μπορεις να βαλεις! αν δεν το παρακανουμε δεν θα γινει ζημια προφανως, αλλα αναλογα το ποσο καλο ειναι το μοτερ και ποσο οχι δεν ξερουμε τι αποτελεσματα μπορει να εχει η χρηση του! επισης δεν ειδα να αναφερθει εδω το νιτρο που κακως το λεμε ετσι, ειναι κανονικα το υποξείδιο του αζώτου (N2O), επισης αν πεσει πανω μας στο δερμα εννοω μπορει να μας προκαλεσει εγκαυματα σαν πολυ δυνατα κρυοπαγηματα λογω της πολυ μειωμενης θερμοκρασιας του, και φυσικα ΔΕΝ ειναι εκρηκτικο οπως νομιζουν καποιοι! επισης προσφατα εμαθα οτι το νιτρο μαζι με το υδρογονο (αεριο που ειναι εξαιρετικα αναφλεξιμο) μας βγαζει την αμμωνια ναι την γνωστη!!! ο καθενας κρινει αν αξιζει η χρηση του και αναλογα τις αναγκες του, παντως εγω ποτέ δεν θα εκανα κατι τετοιο στο μοτερ μου. Και οπως ειπατε παραπανω θελει παρα πολυ προσοχη στα μειγματα γιατι και απο εκει μπορει να γινει η ζημια!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 01-05-12, 22:40
Το avatar του χρήστη mlt184
mlt184 Offline:
Πορωμένο Μέλος

Μοντέλο: corolla G6 f/l
Δύναμη Σεβασμού: 271
mlt184 θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
νομιζω οτι κ το νιτρο στο πρωτο του σταδιο κ με καποια περιφερειακα ειναι πολυ ασφαλες...35 αλογα σ ενα 1800 μοτερ με μπουζι κ ισως μια εισαγωγη ειναι το ιδανικο νομιζω..κ κρατας καταναλωση εκει που θες κ κανεις κ τα κλασσικα σερβις...τωρα για κατι παραπανω δεν ξερω τι γινεται... Κ οσο για το αν ειναι κλεψια αν το πεις δε νομιζω να ισχυει...τωρα αν το παιζεις μαμα κ σκας νιτρατος τοτε ναι
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 01-05-12, 22:47
Το avatar του χρήστη jason
jason Offline:
Moderator

Μοντέλο: suzuki swift sport
Περιοχή: αργυρούπολη
Δύναμη Σεβασμού: 482
jason είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από tsaftsouf20V Εμφάνιση μηνυμάτων
στις συσκευες στο σπιτι μας δλδ στα γκαζακια αυτο επιτυγχανεται με μικροσκοπικα ζιγκλερ αεριοποιησης. Αν λυσετε ενα γκαζακι θα δειτε στην βαση του μια μπρουτζινη βιδα με τρυπα πιο μικρη κ απο τριχα. Οταν το υγρο διαφευγει απο την μπουκαλα-συσκευασια μετατρεπεται βιαια απο υγρη σε αερια μορφη κ αυτο προκαλει την ψυξη. Η αποτομη μεταβολη καταστασης απο υγρη σε αερια μορφη.
αχχχχ τι μου θυμησες, καμπινγκ πριν 3 χρονια κ παω να αλλαξω γκαζακι γιατι ειχε τελειωσει, ε δεν το εβαλα καλα κ με το που το σφιγγω και ανοιγει τρυπα στο γκαζακι φευγει και αρχιζω να το κυνηγαω σε ολο το καμπινγκ για κανα λεπτο, εκτοξευτηκε και βρωμισε κ ολο το καμπινγκ. καλα που δεν πηρε κανεναν στο κεφαλι ή που δεν πηραμε καμια φωτια...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 01-05-12, 22:55
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Δύναμη Σεβασμού: 1032
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από mlt184 Εμφάνιση μηνυμάτων
νομιζω οτι κ το νιτρο στο πρωτο του σταδιο κ με καποια περιφερειακα ειναι πολυ ασφαλες...35 αλογα σ ενα 1800 μοτερ με μπουζι κ ισως μια εισαγωγη ειναι το ιδανικο νομιζω..κ κρατας καταναλωση εκει που θες κ κανεις κ τα κλασσικα σερβις...τωρα για κατι παραπανω δεν ξερω τι γινεται... Κ οσο για το αν ειναι κλεψια αν το πεις δε νομιζω να ισχυει...τωρα αν το παιζεις μαμα κ σκας νιτρατος τοτε ναι
τα περιφερειακα δεν το κανουν ασφαλες για ενα μαμα μοτερ που δεν ειναι σχεδιασμενο για τετοια αυξηση αλογων! αν ηταν ετσι θα βαζανε ολοι και απο μια τουρμπινα χωρις τπτ αλλο! μην ξεχναμε κιολας οτι η αποτομη αυτη αυξηση υποδυναμης θελει προσοχη και απο θεμα οδηγησης πχ να μην γινει σε στροφη, σε χαλια δρομο κτλ για να μην μαζεψουμε τπτ! και αυτο που ειπα παραπανω για την "κλεψια" γιατι οσοι εχουν νιτρο το διαφημιζουν ή βαζουν αυτοκολλητακια να το λενε? εννοειτε πως το εχουν κρυφο! ετσι την παταει ο αλλος και ας εχει κανονικα δυνατοτερο αμαξι! εμενα δεν μου αρεσει αυτο, τωρα ας κανει ο καθενας οτι θελει, παντως δεν μου εχει τυχει ποτε κανεις με νιτρο! εχω δει σε ξενες σελιδες και συστηματα ψεκασμου νιτρου πανω σε intercoolers!
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΣΧΕΤΑ ΘΕΜΑΤΑ > OFF TOPIC

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
Που θέλετε να σας πάμε;

Page generated in 0,17306399 seconds (83,23% PHP - 16,77% MySQL) with 41 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 22:42.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com