Λοιπον παιδια οπως πολυ σωστα ειπε ο Μιλτος οταν εκτονωνεται ενα αεριο τοτε η μπουκαλα ψυχεται!!!Γι αυτο πρεπει να την εχεις αρκετα ζεστη!!!Στο Lιnk που εβαλα εχει ενα πινακακι με θερμοκρασιες(σε Φαρεναιτ βεβαια) και πιεση!!!
Οπως ειπα ψεκαζει -90 βαθμους Κελσιου το μπεκ!!!Γινεται ασπρο αν το δεις!!!
Γιαννη οσο αφορα για τα +35 αλογα που λες ,δεν ανεφερα οτι η NOS προτεινει την τοποθετηση ενος συτηματος NOS πανω απο 1600 κυβικα!!!
Προτεινει ετσι ,τωρα εσυ το βαζεις και στο Smart!!!Οπως βαζουνε και σε ΠΑΡΑ πολλα παπακια που φτιαχνουν!!!Αλλα δεν ψεκαζεις 35 στο παπακι...
Δηλαδη εσυ να υπολογιζεις ,αν θες, να ριξεις μεχρι 25 αλογα και αυτο σιγουρα με ενα νουμερο πιο ψυχρα μπουζι και φυσικα ελευθερη εισαγωγη και εξατμιση!!!Δεν το λεει κανεις αυτο ,ωστοσο λεει οτι η αποδοση ειναι και σχετικη με τα περιφερειακα!!!
Οσο αφορα το σασμαν μεχρι στιγμης δεν εχει δειξει ΑΠΟΛΥΤΩΣ κανενα σημαδι κοπωσης!!!Βεβαια αυτο δεν σημαινει οτι δεν καταπονειται!Καταπονειται και μαλιστα πολυ!Απλα επειδη ειχα διαβασει οτι η αντοχη του δικου μου σασμαν ειναι τα 24.5 κιλα ροπης και εγω τα ξεπερασα κατα 2 κιλα σχεδον ,απλα λιγο φοβαμαι και το εχω στην πισω ακρη του μυαλου μου!!!
Επισης και ο δισκος-πλατο ειναι εντελως μαμα και μαλιστα απο τοτε που τον αγορασα με 122.500 χμ μεχρι τωρα!!!
Μια φορα μου πατιναρισε στο Βολιωτικο Dyno και ποτε ΞΑΝΑ μεχρι σημερα(δοξα το Θεο)!!!Ουτε χθες στο dyno της Θηβας ουτε φυσικα και στο δρομο ακομα και με 5η που εχω νιτραρει αρκετες φορες!!!
Σιγουρα ομως ειναι θεμα λιγων χιλιομετρων η φθορα του ,οποτε ηδη κοιταω τι να βαλω πιο ενισχυμενο αφου θα πρεπει να τον αλλαξω ουτως ή αλλως!!!
ΥΓ: Μπαμπη ειμαι ΤΟΥΟΤΑκιας στην ψυχη και στο μελλον ποιος ξερει μπορει και να γινω και επι της ουσιας με κανενα AYGO ή YARIS.....
Κανεις δεν ειναι τελειος......