Σαν επαγγελματιας του χωρου (Αξκος δλδ) να σας ενημερωσω πως ΔΕΝ υπαρχει περιπτωση να εχουμε ξανα τα ιδια παρατραγουδα καθως πλεον οι στρατιωτικοι απο το βαθμο του Σχη και πανω ειναι πολιτικα καθοδηγουμενοι (ετσι κιαλλιως ειναι απαραιτητο τα πολιτικο μεσον για να γινεις Ταξχος) και ως εκ τουτου αδυνατον να εναντιωθουν σε οποιαδηποτε επιθυμια των πολιτικων τους μεντορων.Οι μικροτεροι σε βαθμο πρεπει να ξερετε οτι πνεουν τα μενεα τοσο κατα της πολιτικης οσο και της στρατιωτικης τους ηγεσιας καθως στη τελευταια 2ετια ειδαν το 30% των αποδοχων τους να εξανεμιζεται, οι μισθοι να ειναι της ξεφτιλας, τα 25 ελαχιστα χρονια παραμονης να γινονται υποχρεωτικα 40, το ωραριο δηθεν για να εναρμονιστουν με τους υπολοιπους ΔΥ να πηγαινει στις 8 ωρες την ημερα (απο 7,5), τις μεταθεσεις να υλοποιουνται Αυγουστιατικα (αν εχεις δλδ παιδι κλαφτα) και την προσφατη ταμπελα του "αντιπαραγωγικου" να αιωρειται πανω απο το κεφαλι τους.Μαθετε επισης οτι οι Ταξχοι και πανω στο βαθμο εχουν παρει ΟΛΟΙ τα εφαπαξ τους (αυτα που δεν προκειτε αποτι φαινεται να παρουν οι νεοι), παιρνουν τριμηναια μερισματα απο ταμειο που ουδεποτε πληρωσαν (ΕΚΟΕΜΣ-ετος ιδρυσης 1996-χωρις ΚΑΜΜΙΑ συμμετοχη του κρατους στους πορους του) και εχουν τη δυνατοτητα να παραιτηθουν οποτε γουσταρουν.Αρα λοιπον και καλοζωσιμενα ειναι τα θρεφταρια μας (σημειωση οτι στο στρατο εισηλθαν χωρις εξετασεις καθως στις πανελληνιες η ΣΣΕ μπηκε το 1983-η ΣΜΥ το 1995-ΕΜΘ-ΕΠΟΠ ποτε) και τα φραγκα τους εχουν κλειστα στις τραπεζες να τοκιζονται, δεν ειναι σε θεση να ελεγξουν-ποσο μαλλον να διαταξουν κανεναν υφισταμενο τους για να πραξει κατι αναλογο....Σημειωνω κλεινοντας γιαυτους που θα με πουν μισθοφορο-απατρι και τα σχετικα, οτι α. στο διπλανο δωματιο κοιμουνται 2 παιδακια τα οποια δεν γνωριζουν οτι ο πατερας τους ειναι ενας μαλακας που απλα επειδη ειναι στο στρατο, αυτα θα πρεπει να ψωμολυσσανε, β.οι συνολικες μηνιαιες αποδοχες μου ειναι 1450€-εν αναμονη νεου μισθολογιου (ανηκω στο 8% των υψηλοτερα αμοιβομενων και γ. και κυριοτερο ο ΕΣ ειναι επσιτρατευομενος και ως εκ τουτου η αποστολη του ειναι να εχει σε πληρη ετοιμοτητα τα οπλικα συστηματα που θα χειριστει ο ελληνικος λαος προσφεροντας οπου μπορει εξειδεικευμενες γνωσεις, αρα ελληνικε λαε εσυ θα πολεμησεις, εγω ετοιμα στα εχω...(με αγαπη ειδικα σε εφοριακους-κλεφτες-φοροφυγαδες-ντιντιδες-και αναρχοκομμουνιστες)
|