Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΦΟΡΟΥΜ

ΦΟΡΟΥΜ Οτιδήποτε έχει σχέση με το φόρουμ μας, όπως νέα, αναβαθμίσεις και τυχόν προβλήματα που μπορεί να έχει κάποιος.

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 16-02-12, 21:50
giannis gt Offline:
Θεϊκό Μέλος

Περιοχή: βολος
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 508
giannis gt θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Οκ ειναι ηλεκρολογος το φιλαρακι.......

Χωρις πλακα ομως το μονο θεμα που οντως εχει ειναι το ηλεκτρικο τιμονι και επειδη κοστιζει 600 ευρω new και δεν το βρισκεις ευκολα μεταχειρα το αφησε ετσι ......
Ποτε δουλευει και ποτε οχι........

http://youtu.be/Hi3ipm5wMYs

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar Εμφάνιση μηνυμάτων
Καλα που ηρθε και ο Γιαννης και περασαμε τα 300 αλογα σημερα.

Περιττο να πω πως το punto σε ΤΡΟΜΑΖΕΙ οταν ανοιγει.

Ελπίζω να μη σου λέρωσα το κάθισμα Γιάννη...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 16-02-12, 21:51
Το avatar του χρήστη jason
jason Offline:
Moderator

Μοντέλο: suzuki swift sport
Περιοχή: αργυρούπολη
Δύναμη Σεβασμού: 482
jason είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
κοιτα το αμαξι του αδελφου μου εχει καψει εγκεφαλο, φλατζα.πραγματικα πιστευω οτι ετυχε σε εμας,οπως μπορει να γινει κ σε οποιοδηποτε toyota.αλλα το να παταω φρενο και να αναβει κ το φλας μαζι , να σταματαει ξαφνικα ο υαλοκαθαριστηρας να λειτουργει,να τριζει σαν φορτηγακι του 80 σε καθε λακουβα το θεωρω απαραδεκτο.

αλλα εχει μια τιμοναρα το ατιμο,μετα απο το corolla μπαινω στο punto και ειναι λες και εγω ο ιδιος στριβω της ροδες με το χερι,πολυ αμεσο.αλλα και παλι αυτα τα punto εβγαζαν προβλημα στο ηλεκτρικο τους τιμονι.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 16-02-12, 22:15
Το avatar του χρήστη Greco_mak
Greco_mak Offline:
Μέλος

Μοντέλο: Corolla 1.4 pro f/l
Περιοχή: Kερκυρα
Δύναμη Σεβασμού: 178
Greco_mak είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
οντως ειναι τυχερα αυτα σε σχεση με τις ζημιες, οφειλω να ομολογησω οτι κι εγω δεν του φερθηκα αρκετα καλα, τα σερβις του ομως παντα στην ωρα τους! οταν ανοιξα με εναν γνωστο μου με 14αρι του 2004 μου ειπε οτι επρεπε να το ζορισει λιγο για να με ακολουθησει, τεσπα αυτες οι συζητησεις σηκωνουν πολυ αναλυση που νομιζω δεν ειναι της παρουσης, ευχαριστω για το καλοσωρισμα και αν ρωτησω και καμια μπαρουφα μην βαρατε ολοι μαζι

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από giannis gt Εμφάνιση μηνυμάτων
Οκ ειναι ηλεκρολογος το φιλαρακι.......

Χωρις πλακα ομως το μονο θεμα που οντως εχει ειναι το ηλεκτρικο τιμονι και επειδη κοστιζει 600 ευρω new και δεν το βρισκεις ευκολα μεταχειρα το αφησε ετσι ......
Ποτε δουλευει και ποτε οχι........
3 μηνες χωρις υποβοηθηση με εκαναν σφιχτερμαν χαχα, το εφτιαξα με 140 ευρω, ενας μηνας μετα, μια φορα το οδηγαει η γυναικα και παει παλι, χαχα

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη agapiou : 16-02-12 στις 22:23. Αιτία: Συγχώνευση posts...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 17-02-12, 11:59
Το avatar του χρήστη Lynx
Lynx Offline:

Περιοχή: Πετρούπολη
Δύναμη Σεβασμού: 304
Lynx είναι ένας φάρος φωτός Lynx είναι ένας φάρος φωτός Lynx είναι ένας φάρος φωτός Lynx είναι ένας φάρος φωτός Lynx είναι ένας φάρος φωτός Lynx είναι ένας φάρος φωτός
Καλώς ήρθες στην παρέα του club φίλε Κερκυραίε. Να χαίρεσαι το αμάξι σου κ άμα το προσέχεις καλά θα σε προσέξει κ αυτό. Από Punto δεν έχω γνώση οπότε δεν μπορώ να πω τπτ. Απλά όσοι τα φτιάχνουν γίνονται πυραυλοκίνητα (βλ. Γιάννης).

Άντε Γιάννη... πάρε από το παράδειγμα του Μάκη!!!

All we know is... He's called The Lynx!!!

Αν δεν είσαι σίγουρος ότι θα αφήσεις το γκάζι,
τότε μην το πατήσεις!!!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 17-02-12, 12:05
Το avatar του χρήστη g6_saligkaros
g6_saligkaros Offline:
Πορωμένο Μέλος

Περιοχή: Κερατσινι
Δύναμη Σεβασμού: 233
g6_saligkaros είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Lynx Εμφάνιση μηνυμάτων
Καλώς ήρθες στην παρέα του club φίλε Κερκυραίε. Να χαίρεσαι το αμάξι σου κ άμα το προσέχεις καλά θα σε προσέξει κ αυτό. Από Punto δεν έχω γνώση οπότε δεν μπορώ να πω τπτ. Απλά όσοι τα φτιάχνουν γίνονται πυραυλοκίνητα (βλ. Γιάννης).

Άντε Γιάννη... πάρε από το παράδειγμα του Μάκη!!!
ε μα πες τα,μηπως ηρθε η ωρα ν αφησει τα πλαστικα παιχνιδακια και να παιξει με σοβαρα παιχνιδια???γιαννη ειδες ο μακης...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 17-02-12, 14:18
Το avatar του χρήστη Greco_mak
Greco_mak Offline:
Μέλος

Μοντέλο: Corolla 1.4 pro f/l
Περιοχή: Kερκυρα
Δύναμη Σεβασμού: 178
Greco_mak είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
ευχαριστω πολυ παιδια, ειλικρινα αν μπορουσα οικονομικα θα τα κραταγα και τα 2, σκοπευω να το προσεξω γιατι δεν ειναι καιροι για να αλλαζουμε τα αμαξια σαν πουκαμισα, μια αλλαγη μοτερ ομως προβλεπεται
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 17-02-12, 14:47
Το avatar του χρήστη g6_saligkaros
g6_saligkaros Offline:
Πορωμένο Μέλος

Περιοχή: Κερατσινι
Δύναμη Σεβασμού: 233
g6_saligkaros είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
σχεδον επιβαλλεται !στην περιπτωση σου η κλασικη οδος ειναι ο υπερκυβισμος κι οχι η αλλαγη μοτερ...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 17-02-12, 20:40
Το avatar του χρήστη GiWrGoS@XXX
GiWrGoS@XXX Offline:
Πορωμένο Μέλος

Μοντέλο: E11 1.4 vvti g6
Περιοχή: athina
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 303
GiWrGoS@XXX έχει φοβερή αύρα GiWrGoS@XXX έχει φοβερή αύρα GiWrGoS@XXX έχει φοβερή αύρα
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από g6_saligkaros Εμφάνιση μηνυμάτων
εμενα παλι συγκεκριμενα το γεγονος οτι αυτο το μοντελο κρατησε τοσο μου κανει τεραστια εντυπωση!τεραστια,να μου πεις για το παλιο σαν του γιαννη να πω ενταξει,να μου πεις για το επομενο θα σου πω αντε ενταξει!αλλα αυτο?εχουμε αρκετους πελατες στο ηλεκτρολογειο του πατερα μου και ολα εχουν προβλημα με τα ηλεκτρικα τους δεν βγηκε καλο μοντελο και αυτο εχει αναφερθει απο πολλους...
το χα κι εγω αυτο το punto τα τελευταια δυο χρονια μου βγαλε δυο προβληματα.. ενα μικρο κι ενα μεγαλο το μικρο προβλημα ηταν ενα μπουζοκαλωδιο που εχανε ,με αποτελεσμα να ρεταρει...

Το μεγαλο προβλημα ηταν με το ηλεκτρικο τιμονι που βραχυκυκλωνε το εγκεφαλακι του και σταματουσε η υποβοηθηση με αποτελεσμα εντελως τυχαια ειτε εν κινησει ,ειτε οταν το βαζες μπροστα ,αναβε λαμπακι στο ταμπλο και "πετρωνε" το τιμονι...κι εκανες αμαν να το συνεφερεις μετα...Κατα τα αλλα...το τιμονι ηταν σουπερ.. μολις 2-2,5 στροφες απο ακρη σε ακρη.. αγωνιαρικο και μπανικο οπως η κονσολα του..μοτερ πολυ καλο για τα κυβικα του...στροφαρε 7αρες και ανεβαζε καλα μεχρι τα 170 τελικη (βεβαια ψιλονεκρο χαμηλα σε σχεση με το 4ΖΖ αλλα "ξεσπαγε αποτομα απο 4500μεχρι 6500)..
Το σαζμαν οχι κακο αλλα δεν εχει σχεση με το κουμπομα της κορολλας...και στο δρομο αν και πιο σφιχτο-ζωντανο ηταν ταυτοχρονα λιγο αποτομο ατσαλο πανω απο ανωμαλιες ..ενοιωθα οτι καθομαι πανω στο αμαξι,οχι μεσα ...το corolla το νοιωθα formula 1 ...λες και το φορουσα και στο δρομο μπορει να χανει σε αμεσοτητα αλλα ειναι πολυ ποιο σταθερο -προοδευτικο και περναει χωρις χωροπηδηματα στις ανωμαλιες...
Σε ποιοτητα δεν συγκρινονται ,δεν δειχνει ασχημο το punto αλλα το corolla εχει αλλη ποιοτητα στα πλαστικα ,αλλη προσοχη στην λεπτομερεια και τριζει λιγοτερο...μιλαω για την Ε11 οχι Ε12
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 17-02-12, 20:45
(@)WizZk1d(@) Offline:

Περιοχή: Αθήνα - Περιστέρι
Δύναμη Σεβασμού: 0
(@)WizZk1d(@) είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Καλωσήρθες, καλή διαμονή και ασφαλή χιλιόμετρα πάνω απ όλα !!!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 18-02-12, 00:24
Το avatar του χρήστη νικος82
νικος82 Offline:
Μικρό Μέλος

Περιοχή: ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Δύναμη Σεβασμού: 174
νικος82 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Καλως ορισες φιλε μου απο κερκυρα.Σιγουρα θα βρεις πολλες απαντησεις εδω μεσα σε ερωτησεις που θα σου γεννηθουν εν καιρο.Εχει γινει πολυ καλη δουλεια απο ολους.Πιστευω πως εκανες απο τις καλυτερες επιλογες οπως εχουν γινει τα πραματα πια.Και απροβληματιστος και οικονομικος θα εισαι και ελπιζω να εισαι για πολλα χρονια.Εξαιρεσεις υπαρχουν παντα,παντου και για καθε τι.Ολοι εχουν απο μια ιστορια να πουνε για διαφορες εταιριες.Ευχομαι να βγεις κερδισμενος απο την αγορα σου.
http://istorikomithistorima.blogspot.com/

MY COROLLA
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΦΟΡΟΥΜ

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Page generated in 0,16745996 seconds (82,63% PHP - 17,37% MySQL) with 41 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 13:42.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com