Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από geolyk
εχςω και εγω το ιδιο προβλημα ...βρηκες λυση?
|
καλησπέρα, εμενα το κανει ΜΟΝΟ η βελονα του κοντερ! οχι πολυ αλλα γινεται και σε λιγα χλμ πχ στα 40. Παντως ειχε τυχει να αλλαξω ολοκληρο καντραν και παλι το εκανε!
οπως ειχα πει παλιοτερα που το εκανε το σταρλετ που ειχα πριν η λυση ειναι ΜΙΑ! αλλαγη της ντιζας....
ομως επειδη τοτε η Toyota την ειχε 45 ευρω!!!!! πηρα imitation απο Ιαπωνικη με 8.50 ευρω made in Japan φυσικα.
Τωρα βαριεμαι επειδη το κανει λιγο κα δεν εχω κανει ακομα τιποτα.
Επισης στην corolla δεν παει απευθειας στο σασμαν, εχει ενα πολυ μικρο κομματακι περιπου 10cm-20cm και ειναι σαν συνδεσμος, παει αυτο στο σασμαν και στην αλλη ακρη του κουμπωνει η ντιζα. Αλλα ειναι προτιμοτερο να αλλαχτει η ντιζα και βλεπεις.
btw δεν αναφερεις ποιο αμαξι εχεις και αν στο κανει στο καντραν μονο, εχει σημασια γιατι σε μερικα μοντελα και το καντραν ειναι με ηλεκτρικο σημα και οχι με ντιζα!!!
αυτα που λεω ισχυουν για καντραν με ντιζα και μονο για τον χιλιομετρητη οχι το στροφομετρο γιατι εχει ηλεκτρικο σημα! δεν εχει δλδ ντιζα πουθενα.
Στο καντραν η ντιζα τρεμει στο γυρισμα και κανει την βελονα να τρεμει.
Αμα λυσεις τα 2 ακρα και βαλεις μεσα γρασο εγω ειχα ξεκασει και αντισκουριακο τοτε φτιαχνει αρκετα αλλα το προβλημα δεν λυνεται.
Aυτα που λεω σε σχημα η τιμη δεν ειναι η σωστη δυστυχως τωρα πλεον η Toyota εδω τα εχει ποιο ακριβα ακομα!!!! οπως βλεπουμε η ντιζα ειναι ακριβη!!!!
http://www.toyodiy.com/parts/p_E_199...KW_8301.3.html
γιατι η φωτο γινεται τοσο μικρη???