Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA 111(G6)

TOYOTA COROLLA 111(G6) 1996 >2002

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 02-02-12, 00:56
Το avatar του χρήστη lefteris86
lefteris86 Offline:
Μικρό Μέλος

Μοντέλο: 101 sedan '97
Περιοχή: ηρακλειο
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 192
lefteris86 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
οταν μιλαμε για καταλυτη 200αρη? για πειτε λεπτομεριες...τιμη? μαρκα? υλικο?
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 02-02-12, 01:46
preatorian Offline:
Κυριλέ Μέλος

Μοντέλο: Corolla G6 1ZZ
Δύναμη Σεβασμού: 208
preatorian είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
magnaflow για παράδειγμα 200αρης είναι μια καλή επιλογή.
για μένα αν θες γύρω στα 15 άλογα ακόμα μια φτηνή σχετικά λύση είναι πολλαπλή-πεταλούδα από 1ΖΖ μοτερ με αλουμινια πολλαπλή και ένα καλό πρόγραμμα στον Ανδριανακη. το αμάξι θα είναι ρουκέτα με το πολύ 600 ευρώ.
μην αλλάξεις εξατμιση -χταπόδι δεν αξίζει πίστεψε με. με ένα τελικό μόνο θα είσαι κομπλέ.
ο καταλύτης που ανέφερα έχει κάπου 250 ευρώ.

edit.... αν έχεις 3ΖΖ φοράς εγκέφαλο Denso που δεν περνει πρόγραμμα οπότε μόνο πεταλούδα πολλαπλή μπορείς να βάλεις.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 02-02-12, 02:36
Το avatar του χρήστη pilotos7
pilotos7 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: Corolla E-11 f/l G6
Δύναμη Σεβασμού: 377
pilotos7 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από kostas_8 Εμφάνιση μηνυμάτων
Οχι φιλε μου δε σε ειχα ρωτησει κατι. Γιατι μονο τελικο ομως;
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από efthimis Εμφάνιση μηνυμάτων
στο λεει γιατι στην ουσια θα δωσεις 600-700 ευρω για εξατμιση και δεν θα δεις καμια τρελη διαφορα...ασε που αν στο μελλον κανεις καποια αλλη βελτιωση θα πρεπει να ξαναφτιαξεις εξατμιση...οποτε βαλε ενα τελικο για να ικανοποιησε απο τον ηχο και ενα ελευθερο φιλτρο στον παπα και θα εισαι μια χαρα...κ εγω στο δικο μου οταν ηταν 1.4 ετσι το ειχα...και δεν αυξανεται και η καταναλωση!!!
Για τον λογο που λεει ο Ευθυμης.....Δεν αξιζει να δωσεις περιπου 1000 ευρω για ολα αυτα που θες να κανεις για να παρεις 3-5 αλογα.Επειδη περασα απο το σταδιο που εισαι τωρα και μου τα ελεγαν και μενα αυτα και ελεγα απο μεσα μου ''ρε του μακακες τι μακακιες μου λενε.Εγω θα το κανω αυτο που θελω για να ειμαι γρηγορος''... Σιγουρα φιλε και εσυ αυτο σκεφτεσαι!!!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 02-02-12, 02:57
Το avatar του χρήστη kostas_8
kostas_8 Offline:
Κυριλέ Μέλος

Περιοχή: Αγια Βαρβαρα, Αιγαλεω
Δύναμη Σεβασμού: 211
kostas_8 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Βασικα δε το σκεφτομαι ουτε για να παρω αλογα και ουτε να το παιξω γρηγορος. Ισα ισα 110-115 αλογα που εχει απο μαμα ειναι αρκετα. Κοιταω ομως να βγαλω πιο πολλα απο το αμαξι. Πχ το φιλτρο το βοηθαει οπως και η εξατμιση. Το "ελευθερωνει" και γινετε και πιο ανετο οδηγηκα στο τελος, απο θεμα αποκρισης κυριως. Γι'αυτο και ειπα δε θελω να δωσω 1000 ευρω. Θελω να δωσω βαρια 500 για ολα μαζι. Και αν βγαινει παραπανω, θα τα κανω μακροπροθεσμα. Δε σκοπευω να ξυπνησω μια μερα και να πω οτι παω να χαλασω 500 ευρω και ερχομαι :Ρ Οπως ειπε πιο πανω ο preatorian ο καταλυτης που ανεφερε εχει 250. Εξατμιση μεσσαιο και τελικο ελευθερα και τα δυο σε 45αρι σωληνα απο γνωστο μου εχω τιμη γυρω στα 170. Οποτε παμε στα 420. Μετα ειναι και το φιλτρο της K&N αλλα 70 κοντα, ισως και πιο λιγα αν μου κατσει κατι που συζηταω με τον μηχανικο μου. οποτε παω 490 πες. Μετα αντε να βαλω κανα xenon και τελος.. Δε θα ασχοληθω παραπερα. Ηδη το πρωτο σταδιο που σκεφτομουν ηταν τα αμορτισερ και εβαλα τα κονι τα κιτρινα 390€ κουτα. Ε δε νομιζω να θελω κατι αλλο μετα. Θα εχω ολοκληρωσει αυτο που σκεφτομαι για το αμαξι, γι'αυτο και προσπαθω να ακουσω αποψεις, να βγαλω ενα κοστολογιο και να δω τι συμφερει να κανω. Το αν θα παρω 0 η 10 η 5 αλογα δε με ενδιαφερει.. Το θεμα ειναι το πως θα τα αποδιδει. Τουλαχιστον για εμενα..

Που θελω να καταληξω. Οτι κανω το κανω καθαρα γιατι μου την εχει βαρεσει :Ρ Δε θελω οπωσδηποτε να φτασω σε ακροτητες η σε κατι που να ξεφευγει απο την τσεπη μου και ουτε να γινω ο μαω μαω των δρομων. Με τετοιο αμαξι δε γινεσε. Μαλλον με αυτα τα λεφτα για να το πω πιο σωστα. Αν ειχα λεφτα θα τσιμπαγα κανα Skyline R34 :Ρ
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 02-02-12, 11:17
Το avatar του χρήστη nvrkp streetracing
nvrkp streetracing Offline:

Μοντέλο: E12 1.4 pro f/l
Δύναμη Σεβασμού: 260
nvrkp streetracing είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
εγω εχω για φιλτρο ενα bmc cda μεγαλο και ειμαι απολητα ευχαριστημενος.
και απο καταναλωση μην ακουσεις καποιους που λενε οτι αν εχεις φιλτρο ελευθερο θα καιει ποιο πολυ, ή αληθεια ειναι οτι οσο το πατας τοσο καιει!
θα σου φερω ενα παραδειγμα, πριν απο ενα μηνα (στις6 Ιανουαριου) ηταν αναμενο το λαμπακι της ρεζερβας, βαζω 30λιτρα και με αλλα τρια ατομα παω Νευροκοπι, Δραμα, Σερρες, Θεσσαλονικη, Σερρες, Δραμα, Νευροκοπι, Δραμα, Νευροκοπι και αναψε ξανα η ρεζερβα. συνολο κατι λιγοτερο απο 500χλμ. ολα αυτα βεβαια αν σε ενδιαφερει η καταναλωση. αν σε ενδιαφερει μονο οι επιταχυνσεις τοτε θα σου πω οτι σε σχεση με πριν ειναι σαν να δουλευει το aircontition και να το κλείνεις ή σαν να εχεις λαστιχα 50/16'' και να βαλεις 60/15''.
Συνημμένα Thumbnails
Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγένθυνση

Όνομα:  199621_1924260512058_1408485074_2203624_7900924_n.jpg
Εμφανίσεις:  52
Μέγεθος:  86,5 KB  
Παλιά 02-02-12, 11:45
Το avatar του χρήστη kostas_8
kostas_8 Offline:
Κυριλέ Μέλος

Περιοχή: Αγια Βαρβαρα, Αιγαλεω
Δύναμη Σεβασμού: 211
kostas_8 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Σαφως και με ενδιαφερει η καταναλωση και ηδη μου καιει γυρω στα 7.7 με 8.3 με την οδηγηση που κανω και ενα μαγνητακι που εχω βαλει πανω (τελικα οντως κανει δουλεια το συγκεκριμενο που εχω..)
Απάντηση με παράθεση
corolla e111
Παλιά 02-02-12, 13:17
Το avatar του χρήστη vinakos7
vinakos7 Offline:
Μικρό Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 185
vinakos7 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
corolla e111

ρε παιδια εγω εχω ενα corolla g6 1.3 και μου καιει με πολυ νορμαλ οδηγηση 8-9 ακομα και 10/100.ο καταλυτης βεβαια ειναι off.αν αλλαξω καταλυτη και βαλω εναν hjs 200αρη και αλλαξω και αισθητηρα λ(απο αντιπροσωπεια) λετε να κανει δουλεια και να πεσει η καταναλωση??
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 02-02-12, 13:22
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Δύναμη Σεβασμού: 1032
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από vinakos7 Εμφάνιση μηνυμάτων
ρε παιδια εγω εχω ενα corolla g6 1.3 και μου καιει με πολυ νορμαλ οδηγηση 8-9 ακομα και 10/100.ο καταλυτης βεβαια ειναι off.αν αλλαξω καταλυτη και βαλω εναν hjs 200αρη και αλλαξω και αισθητηρα λ(απο αντιπροσωπεια) λετε να κανει δουλεια και να πεσει η καταναλωση??
τοσο καιει εμενα με 4EFTE και με πολλα τουρμπισματα! κατι δεν παει καλα στο δικο σου!
αν αλλαξεις καταλυτη μην βαλεις μεγαλο και για πολλα αλογα! μετα δεν θα μπορεις να βγαζεις καρτα γιατι θα θελει πολυ πολυυυυυ ζεσταμα!!! και εμενα μια απο τα ιδια και εχω της Monolith για 180hp μεταλλικό. Αν εχει προβλημα ο λαμδα και μονο μπορει να καις πολυ, αλλα δοκιμασες να βγαλεις καρτα να δεις τι εχει προβλημα? δεν μπορει να ειναι χαλασμενος ο καταλυτης ή ο λαμδα και να βγαζει καρτα! εκει θα σου πουν...αν ειναι ο καταλυτης θα εχει πολλα καυσαερια μονοξειδιο και υδρογοναθρακες και αν ειναι ο λαμδα θα εχει λαθος λόγο το νουμερό του.
Απάντηση με παράθεση
corolla e111
Παλιά 02-02-12, 13:32
Το avatar του χρήστη vinakos7
vinakos7 Offline:
Μικρό Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 185
vinakos7 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
corolla e111

δηλαδη τι καταλυτη να βαλω σαν μια καλη λυση?τι προτινεις για λιγα αλογα?πριν λιγο καιρο εκανα εναν ελεγχο σε ενα συνεργειο εδω και μου ειπαν οτι θελω καταλυτη κι οτι δεν κατεβαζει καυσαερια..το ξερω κι εγω γιατι μυριζει πολυ και το νιωθω οτι ειναι μπουκομενο το αμαξι στην οδηγηση..για τον λ μου ειπε οτι δουλευει ομως το θεμα ειναι να δουλευει και σωστα ετσι δεν ειναι?να κανει σωστες μετρησεις..
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 02-02-12, 18:16
Το avatar του χρήστη dimitrise111
dimitrise111 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: E11 WRC REPLICA
Περιοχή: Θεσσαλονίκη-Ευοσμος
Δύναμη Σεβασμού: 334
dimitrise111 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Εγω καταλυτη που φορουσα στο 1,3 τοτε της miltek που ηταν για 200-250 αλογα δουλευε κανονικα δηλαδη καυσαερια και καταναλωση απλα ηταν πιο ακριβος.......
http://www.corollaclub.com/forums/vb...o=view&id=5505
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA 111(G6)

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Τελικο Καζανακι και Φιλτρο Αερος! reiver TOYOTA COROLLA E 12 0 16-03-17 11:43
Φιλτρο-εξατμιση elpis TOYOTA COROLLA E 12 216 04-04-11 08:58
Απορια για φιλτρο αερος. Victhor ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 13 27-01-11 20:19
Εξατμιση/Φιλτρο madvam TOYOTA AURIS 47 05-01-10 19:35
Εξατμιση Φιλτροχοανη kjunior TOYOTA COROLLA 111(G6) 15 06-04-06 17:40

Page generated in 0,19096804 seconds (81,50% PHP - 18,50% MySQL) with 42 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 23:58.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com