Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA E 12 2002> |
|
|
19-01-12, 23:57
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Ηλιούπολη
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Το σπας μόνος σου τότε. Και αυτό με την αντιπροσωπεία δεν ισχύει. Στο ασφαλιστήριο γράφει μέχρι πόσα λεφτά σου καλύπτουν για την αλλαγή, οπότε μπορείς να το πας όπου θες. Μιλάω λόγω πρόσφατης εμπειρίας. Η ασφαλιστική μου ήθελε να με αποτρέψει να πάω στη volkswagen όταν ράγισε το μπροστινό παρ-μπριζ στο tiguan από πετραδάκι απ'το μπαλκόνι, προφανώς λόγω ακριβότερης τιμής. Μου έλεγαν ότι πρέπει να έρθει επιθεωρητής να το δει, μετά θα πληρώσω μόνος μου και θα μου τα έδιναν σε κανα μήνα τα λεφτά, ενώ αν πήγαινα στην carglass και δεν θα πλήρωνα τιποτα, και ούτε επιθεωρητής χρειαζόταν. Εγώ τους έγραψα κανονικά, πλήρωσα τη volkswagen ήρθε και ο επιθεωρητής και σε 20 μέρες είχα τα λεφτά μου πίσω.
|
20-01-12, 00:02
|
banned
|
|
Περιοχή:
Δράμα-Θεσσαλονίκη
|
|
Δεν χρειάζεται να έχει σπάσει για να το αναλάβει η ασφάλεια...μιλάω από προσωπική εμπειρία.και ο τύπος μου έβαλε ακριβώς το ίδιο κρύσταλλο TOYOTA μαζί με τον αισθητήρα βροχής.
|
|
|
|
20-01-12, 09:17
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από andreasece
Το σπας μόνος σου τότε. Και αυτό με την αντιπροσωπεία δεν ισχύει. Στο ασφαλιστήριο γράφει μέχρι πόσα λεφτά σου καλύπτουν για την αλλαγή, οπότε μπορείς να το πας όπου θες. Μιλάω λόγω πρόσφατης εμπειρίας. Η ασφαλιστική μου ήθελε να με αποτρέψει να πάω στη volkswagen όταν ράγισε το μπροστινό παρ-μπριζ στο tiguan από πετραδάκι απ'το μπαλκόνι, προφανώς λόγω ακριβότερης τιμής. Μου έλεγαν ότι πρέπει να έρθει επιθεωρητής να το δει, μετά θα πληρώσω μόνος μου και θα μου τα έδιναν σε κανα μήνα τα λεφτά, ενώ αν πήγαινα στην carglass και δεν θα πλήρωνα τιποτα, και ούτε επιθεωρητής χρειαζόταν. Εγώ τους έγραψα κανονικά, πλήρωσα τη volkswagen ήρθε και ο επιθεωρητής και σε 20 μέρες είχα τα λεφτά μου πίσω.
|
Εάν είναι να πληρώσεις την αντικατάσταση και να υποστείς εσύ την αναμονή επιστροφής χρημάτων από την ασφαλιστική σου, τότε ναι πας όπου θες (μετά την αυτοψία του εμπειρογνώμονα) και προσκομίζεις τα σχετικά παραστατικά στην ασφαλιστική. Στα συνεργαζόμενα με την εκάστοτε ασφαλιστική καταστήματα πας εφόσον δε θες να δώσεις χρήματα από τη τσέπη σου, αφού τους εξουσιοδοτείς με υπεύθυνη δήλωση να εισπράξουν αυτοί το ποσό από την ασφαλιστική σου...
20-01-12, 21:03
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Καλλονή Λέσβου
|
|
Ωραία όλα αυτά που λέτε με την ασφάλεια και την θραύση κρυστάλλων την οποία και έχω. Το θέμα είναι ότι με φοβίζει αν θα τοποθετηθεί το ίδιο σαν το μαμά. Δεν ξέρω δεν τους εμπιστεύομαι.
|
21-01-12, 19:38
|
banned
|
|
Περιοχή:
Δράμα-Θεσσαλονίκη
|
|
Αν πας σε έναν σωστό θα σου βάλει αυτό που πρέπει να σου βάλει της ΤΟΥΟΤΑ
|
22-01-12, 10:38
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονικη,Ελλαδα
|
|
Η carglass απο οτι ξερω εχει και εργοστασιακα κρυσταλλα μην φοβασαι τιποτα!!!
|
22-01-12, 21:24
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Καλλονή Λέσβου
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από iempan
Η carglass απο οτι ξερω εχει και εργοστασιακα κρυσταλλα μην φοβασαι τιποτα!!!
|
Η τοποθετηση που κάνουν είναι εγγυημένη; Έχει αλλάξει κανείς να μας πει αν υπάρχει κάποια διαφορά;
|
23-01-12, 19:46
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονικη,Ελλαδα
|
|
Φιλος αλλαξε προσφατα σε ε101 και δεν εχει κανενα απολυτως προβλημα.Για Θεσσαλονικη μπορω να σου πω οτι αποδειχθηκαν απολυτως υπευθυνη και γνωστες του θεματος και με πολυ λογικες τιμες.Τωρα για αλλου δεν μπορω να σου εγγυηθω λογικο ειναι.
|
24-01-12, 10:31
|
|
|
|
Περιοχή:
Αιγαλεω
Ευχαρίστησε: 2
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Πάντως αν θέλετε να αλλάξετε σίγουρα παρπρίζ κάντε αυτό που είπε στην αρχή ένας φίλος....ζεστό νερό σε παγωμένο τζάμι...δεν θα σου κάτσει μία,δεν θα σου κάτσει δεύτερη ...ε την τρίτη θα κάνει κρακ και θα τραβάς τις κ@λοτριχές σου.
Το καλύτερο είναι με το που παίρνεις το αμάξι μπροστά,γυρνάς στο ζεστό το κλίμα η το θερμοστάτη,βάζεις τον αέρα προς το παρπρίζ και όσο ζεσταίνεται το αμάξι σιγά σιγά βγάζει χλιαρό αέρα μέχρι να ζεσταθεί εντελώς που έχει ξεπαγώσει το τζάμι.Σίγα σιγά πρέπει να γίνεται η διαδικασία.Να ξυπνάτε 5 λεπτά νωρίτερα.
24-01-12, 21:34
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Καρδιτσα
|
|
ξερω ποσα ατομα που το κανουν αυτο με το νερο εδω και χρονια
και δεν εχει παθει τιποτα το παρπριζ. πως γινεται ενο ειναι παγομενο
απο εξω το τζαμι, εσυ να βαλεις τον κλιματισμο τερμα απο μεσα,
και να ξεπαγοσει εξω? μετα απο 1 ωρα ισως κατι γινει ε?
η καλιτερη λυση ειναι να σκεπαζεις το τζαμι εξωτερικα,
αλα παλι αν μενεις στη φλωρινα πχ, μπορει να παγοσει το πανι
που σκεπασες το τζαμι, μαζι με το τζαμι. χεχε. αμεση λυση εκτος απο γκαραζ δεν υπαρχει αλη.
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,16981792 seconds (82,31% PHP - 17,69% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 09:00. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|